מחכים לציון

joannasvansk

New member
שאלתי את המרכז הארצי

והם אמרו לי שהם נכנסים לפורום ועושים התערבויות לגבי התאריך הבא שמישהו ירשום תחת הכותרת "שאלתי את המרכז הארצי"

גם אני, גם אני...

שאלתי את המרכז הארצי , הם אמרו שאין בכלל ציונים.... עכשיו זה הולך לפי מי שמתקשר אליהם הכי הרבה. הוא זה שיקבל את הציון הכי גבוה... אז יאללה חברה, טלפוניםםם!!!

עדיין אין ציונים?

הייתי בטוח שעד שאני אחזור יהיו כבר שירשורי ארוכים עם ממוצע 690 ושימוש מוגזם באמוטיקונים.

ori1705

New member
קצת סדר בבלאגן

הציונים במועד אפריל הקודם הגיעו בערך חודש קלנדרי אחרי מועד המבחן. עשיתי בדצמבר השנה וחיכיתי שלושה שבועות וחצי כי המועד היה יחסית קטן.. בכל אופן יום לפני פרסום הציון כל מי שנרשם לאוניברסיטאות יוכל לראות את הציון שלו באתר של האוניברסיטה אליה נרשם ויום לאחר מכן באתר של המרכז הארצי.. הציונים מועלים בסביבות תשע בבוקר- שעה קדימה שעה אחורה. לכן, לאחר מיליון הודעות של כי מי שנרשם לאוניברסיטה על ציונו השופע, נדע שהציון שלנו יופיע למחרת בבוקר.. בברכת שבע מאות לכולם.... או כמה שאתם צריכים, לרפואנים מבינינו... בהצלחה

../images/Emo41.gif הציונים של שנה שעברה הגיעו בדיוק ../images/Emo41.gif

חודש אחרי, הם נבחנו ב11.4 וקיבלו את התוצאות ב11.5, חלק ב10.5 (מי שנרשם לאונ') והנה ההוכחה לכך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=182&firstmsg=16815&archive=1 תיהנו :)

למעלה