מחכה...........

קסומה

New member
מחכה...........

שוחחנו פה על סקס שוחחנו על חיות שוחחנו על זוגיות אפילו חתונות היו לנו שלא נדבר על כתיבה נושאית ועל נקמות ועל התעללויות ופוליטיקה ובדיחות שוחחנו על פגישות וגם היו פה לא מעט טריגות שוחחנו על גנים, בתי ספר, חגים על בגידות וזיונים מזדמנים וגם על אהבה....(שיווו אחרונה ברשימה. חחח) ואני שואלת את עצמי.... על מה עוד לא שוחחנו, מה עוד אפשר לחדש פה? מה יוכל לרענן את הפורום? (תשנו את כל ה- שוחחנו ל- כתבנו, אין לי כוח לשנות) תהיו יצירתיים כי יש לי עוד שבועיים "לחרוש" את המקום הזה...הבוס בחו"ל!!!!!

נשית~37

New member
יש לי...

היה כאן שרשור לא מזמן על דברים הכי מעצבנים בבני הזוג שלנו. הפעם, לשם שינוי, נפרגן להם חחחחח מהם הדברים הנעימים לכם בבני הזוג שלכם? הממממממ הבעל שלי: (אגב, אני טוענת תמיד שמגיע לו יותר ממני) רגיש (מאוד אפילו) אבא מסור אוהב לפנק זוכר תאריכים חשובים חחחחח (למרות שאני שוכחת) אמממממ...נראה טוב
מקפל כביסה נהדררררר חחחחחחח עד כאן אני מוכנה לנדב.

מיכל31

New member
והבעל שלי

קודם כל מגיע לו הכל על זה שהוא סובל אותי כבר 12 שנים חחחחחח באמת! מבשל יאמי, יאמי, אוהב, מפנק, נדיב ועושה מסא´גים וואווווווו וזה גם מה שאני מוכנה לנדב!

מיכל31

New member
והבעל שלי

קודם כל מגיע לו הכל על זה שהוא סובל אותי כבר 12 שנים חחחחחח באמת! מבשל יאמי, יאמי, אוהב, מפנק, נדיב ועושה מסא´גים וואווווווו וזה גם מה שאני מוכנה לנדב!

קסומה

New member
את אלופה.........../images/Emo24.gif

באמת שהגיע הזמן לפרגן להם....אז הנה הפירגון שלי: 1. אוהב 2. מסור (סער, מייקי, לא להגיב) 3. גם זוכר תאריכים, שלא כמוני.חחחח 4. חרוץ בעבודה (עצלן בבית..הייתי חייבת להוסיף) 5. יודע להקשיב, משתדל להבין... 6. מפרגן.. השאר שמור במערכת......

קסומי, אם לא הייתי רואה אותו אז

הייתי חושבת שאנחנו נשואות לאותו אדם... ועוד אני יכולה לציין על בעלי, שהוא אדם טוב לב שאף פעם לא יסרב לבקשת עזרה. אומר לי כל יום שהוא אוהב אותי. מקבל את זה שאני לא מושלמת ולא מנסה לשנות. לא מעיר (הפסיק) על שהבית לא מסודר, וכשאין אוכל מבושל, פשוט מוציא משהו מהמקפיא/מכין ג´חנון או סתם מזמין פיצה. באמת שהוא בסדר, לא הייתי מחליפה אותו (אלא בדיוויד בקהאם...אולי...)

קסומה

New member
בעניין האוכל

היית מרגישה בהבדל....חחח אצלי הוא לא יודע אפילו להפשיר במיקרו...חחחחח

קסומה

New member
אמרנו פירגונים...זוכרת??

חחחחחחחחחח. שימי לב, איזה שירשור קצר על פירגונים לבן/ת זוג..... לא להאמין.............חחחחחחחחחח

הרבה מידי בחרו לשמור על זכות השתיקה

בעיקר הבנים. לפחות היו כותבים ככה: אני אוהב אצל אישתי: א.___________ ב.___________ ג.___________ ד.אף אחת מהתשובות אינן נכונות.

אז ככה ..........

בעלי הוא הגבר הכי מקסים בעולם: ותרן( מזל כי אני מאוד עקשנית). אוהב ומפנק - עושה מסאז´ סוף הדרך. זוכר תאריכים חשובים. מנקה מסדר את הבלאגן שהוא עושה, שוטף כלים מוריד ותולה כביסה (ככה חינכתי אותו). מפרגן ומחמיא לי תמיד. והכי הכי חשוב נאמן(למרות שלסער יש ספקות בנושא).

טאקילה~*

New member
יצירתי???

הפורום הזה אוהב לנוע ולהניע זרם אחיד. עידן החתונות רק החל זה ניראה נחמד ומשעשע. כפרה קפצי לברכה אני מחכה לך ברדודים.

קסומה

New member
טאקי......את לא שמה לב

החתן עסוק........חחחח לא מגיע לחתונה של עצמו, עמוס בניירת... וחוץ מזה, תוך יומיים שתי חתונות עם אותו החתן???????. חחחח השתגעתם בחיי. יאללה, נדבי קצת פירגון לבעל, אני מחכה

טאקילה~*

New member
מותק אני משותקת בקושי מקלידה

הלכתי להביא בין גיי משחה לשחרר את הכתף אם אני אמות תדעי שניחנקתי מהריח בעעעעעעעעע אבל כבר לא כפת לי רק שיגמר לי הכאב הנוראי. אני אוהבת את בעלי,כי הוא יודע לאהוב אותי הכי בעולם.

ר ו ח

New member
תלמדי ממני טאקי...../images/Emo70.gif

תאהבי את זה שיש לך איתו לפחות .. לפחות 90% התאמה...

טאקילה~*

New member
האמת אני באמת

לידו אני כמו תישעים ס"מ מגיעה לו ב100% לגוגואים. מתה עליו וכל השאר רוח וצילצולים.

למעלה