מחכה לתגובות

מחכה לתגובות

בתור אחד שהוא לא שרוף שמאלני וגם לא ימני (מה שנקרא קול מתנדנד) אני רוצה שביחד איתי תורידו רגע אחד את מסכות הימיון ומסכות השמאל ותחשבו ביחד איתי בהיגיון. ישראל ניסתה כבר הכל: הסכם עם הנוכלים - נכשל, נכנסנו למחנות הפליטים לרמאללה וכו´ וכו - והפיגועים עדיין ממשיכים. אבל דבר אחד לא ניסינו - להיפרד מהם. אני חושב שצה"ל צריך מחר לעשות הערכת ביטחון ולהגיע למסקנה מאיזה מקום הכי נוח לו להגן על הישובים שבתוך הקו הירוק, ולמחרת כל מי שציך להתפנות יפונה, ויבנה קו גבול שעכבר אל יעבור מתחתיו (תעזבו תעניניים הטכניים אם מישהו ירצה אני אתן פירוט). אחרי הכל המטרה היחידיצת שלנו זה להגן על עצמנו, ולכן לא צריך להתחשב בשיקולים של אנשים אלו ואחרים קיצוניים שרוצים להפלל באני לא יודע איפה, ובגללם אנשים מתפוצצים לנו ברחובות. צריך לצאת חד צדדית מהשטחים ולהתפס על קו גבול נורמאלי!

הרטוב

New member
ישראל עשתה הכל בדיבורים

במעשים לא עשתה כלום. ברגע שיתנו לצבא פקודה ברורה לחסל את הרשות לסלק את עראפתץ ולחסל הטירור האירור יחוסל. וחוץ מזה ברור לי שאתה סמולן,מדוע שתנסה להסתתר תחת עוונתה בוא נוריד את המסכות?

סמולן?!

קודם כל אל תגיד לי מה אני כי אני חושב שאני יודע "טיפה יותר ממך". ותאמין לי שבתור שמאלן לא הייתי מסתתר כמו שגם בתור ימני אני לא אסתתר. דבר שני: אני לא מגדיר את עצמי שמאלן כי כל אנשי העבודה הם סמרטוטים שמנקים לשרון את החרא (למרות שהוא כבר בן 70+) והתייאשתי מהשמאל דבר שלישי: את מי נחסל? זה כמו להגיד שנדביר את כל המקקים בעולם. פעם הדברת בית? אחרי חודשיים חוזרים החרקים, והפלשתינאים גרועים מהם! כמו שארה"ב ברחה מויאטנם עם זנב בין הרגליים, כנ"ל רוסיה מאפגניסטן וצרפת מאלג´יר הגיע הזמן שישראל תצא מהשטחים, ובוא בעת תנחית מכה כואבת על הפלשתינאים כולל הריגת סוף סוף של ברגותי - למה לא הרגו אותו עד עכשיו?

הרטוב

New member
ומה חשבת? שנחסל את הטירור לתמיד?

צריך להיות רציונלי ולהפנים את העובדה שנכונו לנו עוד שנים רבות של איבה ושנאה מלחמות וטירור. כרגע צריך להפסיק את הטירור המשתולל,זהו האופק המדיני עכשיו. כל הבירבורים על שלום זה חרטא אחת גדולה. ישראל צריכה קודם כל לחסל את הטירור ואחר כך לקבוע לה גבול בצורה חד צדדית ולבצע טרנספר של כל ערבי מזרחה מן הגבול וטרנספר של כל יהודי מערבה לגבול. קווי 67 אינם באים בחשבון הרווחנו אותם בדם וביושר ואין לנו ולאף מנהיג זכות מוסרית להחזיר שטחים שנכבשו מתוקפן.

לא התייחסת כל להודעתי

אני הזכרתי בהודעתי מילה אחת על שיחות?! גם אני טוען שערפאת הוא רב מחבלים שסופו להרצח. ואני רואה שאתה מסכים איתי שצריך להקבע גבול חד צדדית. בקשר לברבורי 67: האם הרוג אחד שווה את השטחים של 67? הרווחנו אותם ביושר, האם מאות צריכים להיהרג עליהם?! השטחים נכבשו והשטחים צריכים להעזב.

אבו-דני

New member
את יתוש האנופלס הדבירו?

-- אם הצליחו להדביר יתוש קטלני באמצעים דלים ידבירו את הטירור באמצעים מודרניים יודעים רק מה צריכים לבצע את המאלכה כמו בימים הטובים? צריכים לרצות מספיק!!!

הגזמת

אם כמה שאני שונא מחבלים יש להם "טיפה" יותר שכל מיתוש, ותאמין לי שאם היה ניתן "מר בטחון" - "הבולדוזר של המדינה" - "תנו לצה"ל לנצח" - כלומר שרון היה עושה זאת, בזה אני בטוח.

אבו-דני

New member
בהשאלה..יתוש ביצה...

--- ההדברה=חיסול זכר שמפרה היתוש/ה = חיסול כנופיות ערפאץ ייבוש הביצה= כסף שמגיע מהפזורה ומניע את גלגלי הטירור והאימה

הרטוב

New member
האמן לי השטחים לא הבעייה

תחשוב בהיגיון,ברק נתן לעראפת מדינה על מגש של כסף עם הבטחה לעזור בכלכלה הפלשתינית עם הבטחה לעתיד עם מזרח ירושלים והר הבית ועראפת רצה את זכות השיבה. אין עם מי לדבר ונסיגות נוסח לבנון ללא הסכמים עם מדינות אלא עם טירוריסטים זה מעשה התאבדות. נסיגה פירושה כניעה נוספת לטירור. אסור להכנע לטירור,בטירור צריך להלחם עד חיסולו או הורדתו לממדים זעירים.

למעלה