מחכה לכותרת של

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
[SIZE=3][COLOR=inherit]lemner40[/COLOR][/SIZE]
ישראלים ניסו לרצוח טייס משנה מוסלמי.
הכותרות מחמיאות לישראל
כלי התקשורת הגדולים והחשובים ביותר בעולם, הסיפור המרכזי שמוביל את סדר היום הוא ניסיון הפיגוע הדרמטי בטיסת פליי דובאי מדובאי לתל אביב. הרשתות הבינלאומיות מקדישות כותרות ראשיות, מהדורות מיוחדות ודיווחים נרחבים לאירוע המחריד שהסתיים בנס.
העולם כולו עוקב אחרי פרטי התקרית: מעשיו של טייס המשנה שניסה לרסק את המטוס, קרב הגבורה בקוקפיט בין אנשי הצוות לנוסעים האמיצים, והנחיתה המתוחה בסעודיה. בעיתוני הדיילי מייל והניו יורק פוסט אף השתמשו במונחים “סיוט בשחקים” ו”9/11 ישראלי שנמנע FB_IMG_1790787191895.jpg FB_IMG_1790787133402.jpg

Harrington

Well-known member
מנהל
הכותרות מחמיאות לישראל
כלי התקשורת הגדולים והחשובים ביותר בעולם, הסיפור המרכזי שמוביל את סדר היום הוא ניסיון הפיגוע הדרמטי בטיסת פליי דובאי מדובאי לתל אביב. הרשתות הבינלאומיות מקדישות כותרות ראשיות, מהדורות מיוחדות ודיווחים נרחבים לאירוע המחריד שהסתיים בנס.
העולם כולו עוקב אחרי פרטי התקרית: מעשיו של טייס המשנה שניסה לרסק את המטוס, קרב הגבורה בקוקפיט בין אנשי הצוות לנוסעים האמיצים, והנחיתה המתוחה בסעודיה. בעיתוני הדיילי מייל והניו יורק פוסט אף השתמשו במונחים “סיוט בשחקים” ו”9/11 ישראלי שנמנע צפה בקובץ המצורף 150982 צפה בקובץ המצורף 150983
רק דמיינו כיצד העולם היה נראה היום (מבחינת התקפותיו את ישראל*) אילו ישראל הייתה מצליחה לסכל את אירועי שמיני עצרת התשפ"ד, אבל גם לומדת מהנסיון שעליה לפעול נחרצות נגד חמאס ברצועת עזה, חזבאללה בלבנון ואולי חזיתות אחרות מתוך הנ"ל. אם היום, לאחר המודעות למה שהתרחש שם (מודעות חלקית במקומות רבים בעולם אם מחוסר רצון ללמוד ולהכיר ואם מסיבות אחרות) 'העולם' תוקף את ישראל על פועלה למען בטחונה*, רק דמיינו באיזו מהירות ונחרצות הוא היה תוקף אם לא היו נפגעים ישראליים בנסיון המגה פיגוע.

* על אף שאני סבור גם היום שהדיווחים בענין מוגזמים, אך זה דיון אחר.

boriska1

Well-known member
* על אף שאני סבור גם היום שהדיווחים בענין מוגזמים, אך זה דיון אחר.
כן. ואני מסכים איתך, נס? הוכחה שהקב"ה עושה ניסים?
נסעתי היום 4 נסיעות קצרות במכונית ושמעתי כמות שטויות של אנשים עם עבר מפואר. רק מזה אפשר להרכיב מדריך למחבל מתחיל. למה הם עושים את זה? ואיפה הצנזורה?

למעלה