ואני רוצה להתייחס גם לניק
בזמנו לא נראה לי ניק מסויים של כותב שגם ציין כי גילו 109. ענתי הסבירה לי שישנם גולשים מפורומים אחריםת וכן יכול לגלוש הורה או סב ממחשב של הבן או הנכד. אני קבלתי וכבדתי את דעתה. אבל הפעם, רבותי, מדובר באדם שבחר בניק הזה לכניסה ראשונה או חד פעמית לפורום אלצהיימר. הניק הזה לא קיים בשום פורום אחר לא בתפוז ולא ברחבי האינטרנט. האם ענתי, דרורה וזהבה כל תמימות שאינן רואות כאן בחירה מכוונת בשם דוחה, ולא לפורום של חייזרים אלא לפורום של אלצהיימר. וכאן אני רוצה להתייחס לדרורה. את כותבת: "כל מי שנכנס, נכנס לדעתי כי נמצא במצוקה כזו או אחרת ומנסה להעזר ולהאחז בכל מה שמוצא." ואני בהחלט חולק עלייך. אני מאמין שרוב הנכנסים אכן נכללים בקטגוריה שלך, אינני מתייחס כרגע למנתחת גופות, אבל יש מספיק אחרים שנכנסים ממניעים מופרעים. הגעתי למסקנה שאינני מתייחס אליהם. אך הפעם התייחסתי אחרי שגרשון הגיב, בכדי לחזק אותו. וגרשון, ברור לי שהגבת כחבר בפורום ולא כמנהל, והתייחסת לא רק לנימוס אלא בצדק גם לשאלה הבוטה כמה עולה תרופה ללא מרשם. אבל לנימוס, זו דוקא אחת מהדרישות של תפוז, אם אינני טועה, ולדעתי היה לגמרי לגיטימי להעיר כמנהל הפורום. אני מאד שלם עם התגובה שלי לתגובה של גרשון, אבל מצטער מאד שהגבתי לתגובה של ענתי ופגעתי בה שלא בכוונה.