מחיר ממוקס

מחיר ממוקס

סבתי קיבלה מהרופא מרשם לממוקס. היא בקופת חולים כללית. המחיר עם מרשם הוא 250 ש"ח ? וכמה כדורים זה מכיל ? ומה המחיר של ממוקס בלי מרשם ?

אירילה

New member
ממוקס בלי מרשם?? ../images/Emo12.gif , אגב...איפה הבבקשה???

קצת נימוס , גם אם זו כניסה חד פעמית לפורום ישנה עדיין מידה של נימוס בפניה.

../images/Emo4.gifאולי תחליפי את השם המבהיל מנתחת גופות

ענתי44

New member
גם אנחנו לא היינו חביבים לבחורה

אולי היא לא אמרה בבקשה, סליחה ותודה אבל היא שאלה שאלה לגיטימית. והיא גם לא היתה בוטה או משונה. גם לי צרם הניק שלה אבל היי זו זכותה המלאה ...

וזו גם זכותו המלאה של גרשון להעיר

וגם זכותי המלאה להגיב כמו הגבתי וגם זכותה של אריאלה להגיב כמו שהגיבה, וגם זכותך המלאה לסנגר על כל אחד

ענתי44

New member
כן זה זכותכם המלאה להגיב בצורה כזו ולגרש עוד

מישהו. נראה לי שזו תהיה אני. הפסיק להיות פה נעים.

../images/Emo8.gifענתי'לה לא צריך להעלב ממה שכתבנו

השם שלה אומר הכל קצת רגש מאצלה כלפינו, מדוע בחרה במנתח הגופות מה זה פה מנהטן?

ronnyw

New member
הרשו לי הפעם שהצטרף לענתי...

כבר כתבתי לא אחת (כולל במסרים פרטיים ליענקלה אבל גם בפורום): לאף אחד אין בעלות על הפורום (גם לותיקים, גם ל"אדומים"). כל אחד מוזמן להיכנס. אין בדיקות יכולת איות, בדיקות רמת הומור או כל בדיקה אחרת. כל מי שנכנס, נכנס לדעתי כי נמצא במצוקה כזו או אחרת ומנסה להעזר ולהאחז בכל מה שמוצא. אני אף פעם לא כועסת על מי ששאל, קיבל תשובות ואפילו לא טרח לחזור ולהודות. אם לא הוא - אולי אחרים הפיקו תועלת מהתשובות והחכימו. כל עוד עומדים בכללי הפורום (מה שמאפשר לאירילה שלנו קצת חופש מאשר לכל האחרים) - שיבואו ושיתבטאו. אסור לנן לעשות "ועדת קבלה" או לרדת על מי שלא עומד בקריטריונים (שאנחנו המצאנו...). ענתי - אני לגמרי איתך, אבל מכאן ועד לקחת את זה אישי המרחק גדול... בד"כ הפורום שלנו זורם על מי מנוחות ועושה ממש את מה שנועד לעשות - מקום להתפרקות, לשיתוף בצרות ובעצות, להכיר שותפים לצרה וליצור חברויות חדשות. אני חושבת שהפורום שלנו הוא מהמשובחים שיש !!! והשונות של כולנו, מגוון הדעות וההתנהגויות - הם חלק מהעניין !!

zs1957

New member
דרורה, דעתי על תוכן הפורום והאנשים כשלך

חשוב לתת אוזן קשבת ולתמוך חשוב שיהיו מגוון דעות לא חייבים לקבל דעה של איש אולם יש להאזין ולתמוך ולעודד כי כל האנשים שנכנסים לכאן הם מטפלים בחולים הורים בני זוג וליבם מלא והם בפורום היות ורצונם להתפרק, לשתף לחלוק חוויות ולהתייעץ. כל אחד צריך לקבל את מלא תשומת הלב המגיעה לכל אדם באשר הוא. לדעתי הפורם הוא מהמשובחים ביותר שיש ואני נהנת לכתוב בו לוסייע לכ מי שזקוק לעזרה ולתמיכה. זהבה

אירילה

New member
ההערה שלי לגולשת היתה בנושא דרך הארץ

כאחד שחונך לומר בבקשה ותודה רבה ,צורם לי מאוד כאשר ישנה שאלה ואין בצידה בבקשה או תודה ,זה נשמע לי כמו ציווי. את צודקת ענת שאנחנו חמים בתמיכה ואין על כך עוררין ,אבל לא תזיק קצת דרך ארץ.... על הניק שבחרה אין לי עם זה כל בעיה , כל אחד והבחירה שלו וזו זכות מלאה של גולש בפורומים. ספציפית נגעתי לנושא הינמוס. תודה
גרשון

ואני רוצה להתייחס גם לניק

בזמנו לא נראה לי ניק מסויים של כותב שגם ציין כי גילו 109. ענתי הסבירה לי שישנם גולשים מפורומים אחריםת וכן יכול לגלוש הורה או סב ממחשב של הבן או הנכד. אני קבלתי וכבדתי את דעתה. אבל הפעם, רבותי, מדובר באדם שבחר בניק הזה לכניסה ראשונה או חד פעמית לפורום אלצהיימר. הניק הזה לא קיים בשום פורום אחר לא בתפוז ולא ברחבי האינטרנט. האם ענתי, דרורה וזהבה כל תמימות שאינן רואות כאן בחירה מכוונת בשם דוחה, ולא לפורום של חייזרים אלא לפורום של אלצהיימר. וכאן אני רוצה להתייחס לדרורה. את כותבת: "כל מי שנכנס, נכנס לדעתי כי נמצא במצוקה כזו או אחרת ומנסה להעזר ולהאחז בכל מה שמוצא." ואני בהחלט חולק עלייך. אני מאמין שרוב הנכנסים אכן נכללים בקטגוריה שלך, אינני מתייחס כרגע למנתחת גופות, אבל יש מספיק אחרים שנכנסים ממניעים מופרעים. הגעתי למסקנה שאינני מתייחס אליהם. אך הפעם התייחסתי אחרי שגרשון הגיב, בכדי לחזק אותו. וגרשון, ברור לי שהגבת כחבר בפורום ולא כמנהל, והתייחסת לא רק לנימוס אלא בצדק גם לשאלה הבוטה כמה עולה תרופה ללא מרשם. אבל לנימוס, זו דוקא אחת מהדרישות של תפוז, אם אינני טועה, ולדעתי היה לגמרי לגיטימי להעיר כמנהל הפורום. אני מאד שלם עם התגובה שלי לתגובה של גרשון, אבל מצטער מאד שהגבתי לתגובה של ענתי ופגעתי בה שלא בכוונה.

ענתי44

New member
לסיכום השרשור

לא מדובר בפגיעה בי. אלא לתחושה שבאחרונה אנחנו פוגעים באנשים שנכנסים. וזה לא נעים. יענקלה לידיעתך בימים שאמא היתה במצב קשה היה לי מרשם דחוף לאנטיביוטיקה לאמא. ולהחליף את המרשם לאנטיביוטיקה נוזלית היה מסובך ואני הלכתי ושילמתי בבית מרקחת פרטית 300 שקלים במקום כמה שקלים בודדים בקופה. ללמדך שאולי יש למשפחה הזו בעיה בקבלת מרשם והם רוצים לדעת האם ניתן להשיג וכמה זה עולה. המכרה שלי קנתה פרטי תרופות לאלצהיימר בגלל בעיות כאלה בקופת חולים. מנתחת הגופות לא הראשונה שפונה בשאלה בלי להיות בעלת נימוסים. רק לפני ימים מספר גרשון העיר לגולש שהגיב בחוסר אדיבות מוחלט לניסיון של זהבה לעזור כמדומני בנושא אפוטרופוס חיצוני. רוב הנכנסים לפורום שלנו אנשים נעימים ואדיבים ויש לנו הכבוד להכירם, אבל גם אם יש כאלה שאינם מנומסים או מוזרים, או בוחרים בכינוי מעורר מחלוקת, עדין צריכים לקבלם באדיבות ולעזור. אני כמעט חמש שנים בפורום, ואני יודעת שישנם אנשים שזקוקים למידע ספציפי ומתנתקים ללא שוב כשמקבלים אותו, אחרים נכנסים לעיתים רחוקות רק בשעת דחק באלצהיימר הפרטי במשפחתם, וזה בסדר. עוד למדתי מהשהות בפורום שכל הטרולים למיניהם ובעלי המופרעות נעלמים דיי מהר. נשארים רק מי שחש פה טוב. כמו דרורה גם אני לא מתעניינת במי ששאל שאלה. אני עונה, אם יש לי מה לענות במלוא הרצינות. מאמינה למה שנכתב ומנסה לעזור. אם באמת מדובר במתיחה חולנית שיהנו המתמוגגים מסבל אנושי אבל אני יודעת שהתשובות פה מועילים לגולשים אחריםעם בעיה דומה ואם עזרנו לאדם אחד כזה - דיינו!!! ואריאלה תגיד שמקומינו מובטח בגן עדן. ועוד הערה אחרונה יענקלה, נימוס איננו רק דרישה של הנהלת תפוז אלא צו חברתי, אבל, יש פעמים שאנשים חדשים נרגשים, נסערים ממה שנפל עליהם או שלחוצים מהחשיפה, גם הוירטואלית שכללי הנימוס נשכחו. הייתי מקבלת בשמחה הערה על נימוס לו היה בצידה תשובה לשאלה. אבל מה שהיה זה שנהגו בפונה בחוסר נימוס משלנו. אם מדובר במתחזה, ניחא היא תעבור להטריד פורום אחר אבל מה קורה אם אנחנו טועים ומדובר בבחורה הדואגת לסבתא שלה ולא מבינה מה נפלנו עליה ככה?

ronnyw

New member
ושוב אני לגמרי לגמרי עם ענתי.

רק שתדעו, המונח עלות "תרופה ללא מירשם" מתכוון לעלותה המלאה של התרופה (ללא הנחות קופת חולים), וזה מה שהשואלת התכוונה לשאול. לגבי ניקים: ...ואולי זה הומור שכזה? לנו לא נראה, לאחרים כן !! כנ"ל לגבי נימוס. יש התנהגויות שונות על פי גיל, עדה ועוד. הפורום אמור להיות פתוח לכולם !!! אנחנו לא פורום חינוך !! להזכירכם - (יענקלה הזכיר בעצמו, לכן אני מרשה לעצמי לחזור על זה) גם ניצה התקבלה אצלנו במקלחת צוננים. מזל שלא נפגעה (אחרים אולי כן...) והימשיכה.

הייתי כ"כ מבולבלת ולחוצה...

שלא ידעתי שאני צריכה להעלב, אבל ברצינות, הבנתי בזמנו את יענק'לה שירד עלי, ואפילו לא נטרתי לא על זה, כי באותם רגעים קיבלתי גם מהחוזרת שטיפה, כך שזה היה ברור למה ואיך, בזמנו אפילו לא ידעתי איך להעביר מהחוזרת לבת גלימית, מרוב בלבול ולחץ ממה שקורה איתנו.

למעלה