מחירים - מה דעתכם ?

nagar50

New member
מחירים - מה דעתכם ?

לאחר מספר בדיקות קיבלנו בכתב הכמויות את המחירים הבאים לפרטים נבחרים. מה דעתכם ? האם ישנם פה מחירים יוצאי דופן ? הריסה כולל פינוי - 55 ש"ח למ"ר מ"ר בניית מחיצות מבלוק 10 ללא טיח וצבע, כולל חגורות - 200 ש"ח למ"ר מ"ר טיח פנים - 110 ש"ח למ"ר מ"ר עבודת ריצוף על חול גרניט פורצלן 50X50 מחיר 130 ש"ח למ"ר או מ"ר עבודת ריצוף הדבקה גרניט פורצלן 50X50 מחיר 80 ש"ח למ"ר יציקות קורות לחיזוק התקרה -3000 ש"ח למ"ק מדובר על שיפוץ דירה בקומה שלישית עם מעלית. תודה.

פ123

New member
מחירי שיפוץ

על פניו המחירים נראים די סבירים בדקתי במחירון לעבודות שיפוצים "דקל" מאגר מחירי שיפוץ בהקפים קטנים. אלו המחירים המפורטים שם, הם נותנים אנדקציה לא רעה בכלל. יציקת קורת - עד 1300 ש"ח למ"ק. בניה בבלוקי בטון- 88 ש"ח למ"ר. חגורות לנ"ל -1300 ש"ח למ"ק. טיח פנים: טיח פנים 2 שכבות סרגל ל2 כיוונים 46 ש"ח למ"ר. טיח פנים כולל בידוד טרמי (הכי יקר שיש) 84 ש"ח למ"ר. פרוק ריצוף 21 ש"ח למ"ר. ריצוף גרניטפורצלן (לא כולל האריחיםהאריחים )100 ש"ח למ"ר. ריצוף גרניט פורצלן בהדבקה (לא כולל האריחים) 70 ש"ח למ"ר.

nagar50

New member
אז נראה לי שאנו משלמים הרבה מעבר

אילן, האם אתה עוסק בשיפוצים ? הייתי שמח לדעת עד כמה המחירון הזה באמת משקף את המחירים בפועל ? תודה.

מחירים וכתב כמויות

שלום. מחירון דקל הוא מחירון המקובל בד"כ בעבודה מול חברות וגופים קטנים - מחירי עבודות שיפוץ בין קבלנים שונים יכולים לקבל שונות שקשה מאד להבינה למרות שבעצם מדובר באותה העבודה . למחירון יש להתייחס לתוספות שונות כגון כפי שציינתה אותם קומה 3 - מישהו צריך להרים את המרצפות את החול ואת החומר והציוד מחירון דקל לא נותן את דעתו בעניין הזה למשל אי לכך צריכים גם להיות הגונים , הוגנים , והגיונים לפני שמקבלים החלטה גבוה או מחיר בסדר .

פ123

New member
מחירון דקל

אני עוסק בהקפי בניה גדולים, אבל מחירון דקל הוא בהחלט אנדקציה לא רעה. אני לא בטוח שאתה משלם הרבה מעבר.... למשל הקורה בטון, כמה כבר יש לך לצקת שם? נניח: גובה 0.4 מ' רוחב 0.25 מ' אורך 4 מ' נניח 4 קורות. סה"כ:1.6 מ"ק? הוויכוח צריך להיות על מחירי: טיח ריצוף בניה.

למעלה