מחירון

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
מחירון

איפה יש (אולי ברשת) מחירונים לאנשי מקצוע ולעבודות שיפוץ?

יש לי דקל 2002/אפריל , גם כתובת

אינטרנט, אבל לא נפתח, אינני דועת למה...תינסו www.dekel.co.il ליתר ביטחון: טל: 1700709970

רוקוקו

New member
אם תשאל מחירים ספציפיים אולי .....

אפשר לעזור לך... אבל בכל מקרה את המחירים נותנים במקום וזה לפי מצב העבודה..... זאת אומרת ששיפוץ בית אחד לעולם לא דומה לשני(סוג הקירות מצבם סוג הצבע הקודם ועוד ועוד). בכל מקרה אני כאן בהצלחה רוקוקו (ערן).

maz

New member
אז הנה שאלה ספציפית

הקירות בצבע סיד, חלקו מתקלף, יש גם סדקים בחלק מהקירות בתקרה יש סדקים, יש איזורים שרואים את הברזלים (כלומר הטיח התפרק). ברור שצריך לראות כדי לתת מחיר, אבל בערך? ועוד משהו - התקנת ברז + יציאה לביוב עבור מכונת כביסה בקיר חיצוני, סמוך מאד לברז מים ולבריכת ביוב בגינה שניתן להתחבר אליהם. קיבלנו הצעה, אני רוצה לדעת אם היא סבירה כי אנחנו מכירים את השיפוצניק וסומכים עליו, אבל אולי הוא יקרן? תודה

רוקוקו

New member
האמת שקצת קשה לי לענות ....

קודם כל אני לא בדיוק רואה מה הבעיה של הקירות אבלללללל..... א. אם רואים את הברזל בתקרה זה לא סימן טוב אבל אני מבין שמדובר בבית של 50 שנה לפחות.....(מקוה שהשיפוצניק שלך יודע להתמודד עם זה) ב. קירות שצבועים בסיד זאת בעיה לא קלה לפתרון.... חובה לסייד ואחרי זה לצבוע שכבת בונדרול ורק עליו לצבוע ..... ג. מחיר של נקודת מים כל ביוב בסביבות 370 ש"ח.... אם שרצה יותר פרטים תכתבו לי מסר ותקבלו את המ"ס טלפון שלי. בהצלחה רוקוקו (ערן).

למעלה