מחירון שיפוצים

• פותח הנושא L7
  • פורסם בתאריך

L7

New member
מחירון שיפוצים

מי מכיר מי יודע? אתרים ברשת ? מקורות אינפורמציה אחרים?

מאגר

New member
בדיוק היום בעוד חודש יצא לאור

מחירון שיפוצים העדכני ביותר במדינת ישראל בנתיים אין חיה כזו שהיאגם אמינה.

eaglemoti

New member
במרכז הבניה הישראלי...געש...

שם מלמדים את כול מקצועות הבניה ושם הוציאו לפני כמה חודשים מחיר מחירון לכול ענף השיפוצים ...אתה יכול לרכוש את זה בסיפריה עולה כ 60 ש"ח בערך...עוד דבר מחירון של בנייה ושיפוצים שונה מאוד לכן מחירון של דקל לא רלוונטי במקרה שלך...

R o n D

New member
הסיבה שאין מחירון טוב

כי המחירים שונים מאד מפרוייקט לפרוייקט. גם קבלן ישר מתמחר מ"ר קיר או ריצוף באופן שונה לפי גודל העבודה הכוללת, דרישות מיוחדות (למשל בריצוף, סוג הבלטות) קושי העבודה במקום (פינות, חיתוכים, מעברים צרים וכו'), ועוד פרמטרים. לכן יש לקחת את המחירונים למיניהם בזהירות רבה עד מאד.

meshi4

New member
איך יתכן פער כל כך גדול

[פי שתיים]בהצעת מחיר על אותה עבודת שיפוץ?

0 אור 0

New member
יכולות להיות כמה סיבות

- אם מדובר במחיר שכולל גם חומרים - אזי ההפרש בחומרים יכול להיות שמים וארץ - הבדל בין קבלן מנוסה ללא מנוסה (גם מחיר חדירה וגם הקטע של פשלות שדורשות תיקון שהלא מנוסה לא מודע להן) - הבדל בין קבלן אמין ולא אמין - וכאן אתה צריך להזהר ולבדוק טוב אצל לקוחות קודמים. אנחנו לקחנו את הצעת המחיר הגבוהה יותר (אמנם לא בסדר גודל של פי שניים) כי הקבלן השני לא נראה לנו אמין - שכנה שלנו לקחה את הקבלן הזול, ויצא לה מאד ביוקר. על כל דבר קטן הוא ביקש ממנה עוד כסף, כי זה לא כלול וזה לא כלול (הצעת המחיר היתה על בערך - וכל אחד הבין משהו אחר) בסוף יצא לה שיפוץ יקר באופן משמעותי ממה שהתכוונה. אצלנו כשערכנו מיפרט סופי, הקבלן הכניס מרווחים שחלקם נראו לנו גבוהים מדי, והחלטנו בכל זאת ללכת אתו - בפועל מסתבר שהוא פשוט צפה מראש, שכמו בכל פרוייקט יהיו שינויים מתבקשים במהלך הפרוייקט (תוספת קיר מחופה קרמיקה דמוי אבן, הזזה של חלון, שינוי שיטת הריצוף, שינוי בגודל חלון ועוד) - ועל כל הדברים האלו הוא לא מתחשבן אתנו, הם פשוט נכנסים במרווח שהוא כבר תכנן מראש. - וכמובן שיכול להיות גם שמישהו סתם יקרן או מנסה להרויח ממך כל מה שהפסיד בעשור האחרון. אין תחליף לבדיקה מול לקוחות קודמים של אותו שיפוצניק.

meshi4

New member
הצעת המחיר היתה על אותה

עבודה כולל חומרי עבודה של הבניה-הריסה,בניית קירות מבלוקים,אינסטלציה וחשמל.התוכנית ברורה מאוד.לא כולל דלתות ,תריסים,מטבח,קרמיקה וכו'. ההצעה היקרה [80000שח']נאמרה על המקום ללא שום חישוב מוקדם.נשמע לי לא רציני.אומנם קיבלתי המלצות טובות עליו. השני בחצי מחיר-נתן את ההצעה שלו אחרי מדידה וחישוב .כשביקשתי לדעת עלויות של תריסים למשל.הפריד את ההצעה אחרי בדיקה עם איש התריסים בהתאם למידות שאני רוצה.וכך קל לי יותר לבדוק ולהשוות. בכל מקרה אני לומדת את הנושא מתייעצת המון.כמובן לומדת מהפורום הזה . תודה לכם.

כל כך נכון!!! מסכימה עם כל מילה.

גם לנו היה סיפור דומה. צריך פשוט לשבת עם הבנאדם, עם הממליצים שלו (לבד!) , לנסות להכיר אותו קצת. הכי פשוט זה להתחיל עבודה, רק מעט קבלנים יודעים לסיים עבודה היטב ולהשאר ביחסי ידידות עם לקוח! אני יכולה להמליץ לך (ולכולם..)על השיפוצניק המדהים ששיפץ לנו, בפניה למייל. חג שמח נעה

מאגר

New member
ישנו מחירון הנקראה המאגר המשולב

זה מחירון שהופק ע"י חברת קבצי אור מקבוצת רמדור בחסות החשב הכללי באוצר הממונה על ניכסי הדיור הממשלתי כיום עומדת החברה להוציא מחירון באותה מתקונת כולל מפרטי ביצוע ועלויות עבוד שאינן ממוצע מכרזים אלה מחירים מובנים המחירון אמור לצאת לקראת אמצע חודש יוני.

למעלה