מחירה של נשיקה?

שירקאן1

New member
מחירה של נשיקה?

אצלנו במדינתנו "הנאורה" עיסקת טיעון ,20 שנה בכלא חופש אחרי שנתיים וכו"

סימפתי

New member
../images/Emo23.gif מחיר הנשיקה, הבגידה והרכושנות

זוגיות, זו אמנה, זו ברית, זו התחייבות לקשר בלעדי. זו הסכמה חוזית, בין אם היא נעשית בכתב, כמו בנישואין, או בהבנה. זה איחוד וזו התאגדות בין צמד אנשים, לקיום מערכת יחסים נבדלת ובלעדית. האם שייכות זוגית, יוצרת יחסי קניין רכושני? ייתכן שלפחות מבחינה ריגשית, התשובה חיובית. בוגדנות, היא מעילה בהתחייבות והפרת אימון. זו גם שחיתות מוסרית. מותר לכל אישה ואיש, לא להתחייב לקשר בלעדי. אפשרי גם לשנות דיעה, ולהשתחרר לגמרי מזוגיות. אך לא ייתכן מצב שבו אוכלים את העוגה ובאותו הזמן רוצים לשמור עליה! מתירנות הייתר, הפושה כאפידמיה בין שורותינו אינה מבשרת טובות. חייבים להשיב לזוגיות את הקדושה...

זה נשמע "מעט" לא טוב סימפתי

וכאילו מגיע ממקום של אכזבה. אני יכול אולי להסכים עם ממה שכתבת, פרט ל"קנין רכושני" ולפיסקה האחרונה... זוגיות לא יוצרת שום קנין רכושני ואוי לזוגיות אם זאת התחושה של בני הזוג, גם לא מבחינה רגשית, אדם הוא אושיה שראויה לזכויות שלה ואין מקום לשום סוג של רכושנות כי רכושנות היא "לקיחת בעלות" ואל לנו לקחת בעלות על אחר/ת. בגידה אינה אפידמיה ואינה קשורה למתירנות, היא היתה קיימת משחר ההיסטוריה ותהיה קיימת כנראה גם בעתיד, פעם פשוט לא נהגו לדבר ולשתף אחרים בענין. אינני יודע מה זאת "זוגיות קדושה", להצהיר על משהו כקדוש זאת מעט יומרנות, הכל ניתן לשינוי בהתאם לנסיבות.

magy

New member
אבל דווקא עם זה

אני לא יכולה שלא להסכים............ למרות שאני במיעוט כנראה..... אוכלים את העוגה ובאותו הזמן רוצים לשמור עליה שלמה

היי סימפטי. נראה לי שאתה הופך

זוגיות למשהו מאוד כבד ומעיק. שניים נמצאים בזוגיות מפני שטוב ונעים להם. כל אחד ומצפונו. אם הזוגיות אינה טובה ומספקת בעיני יש לפרק את "החבילה". אני נגד מוחלט של בגידות. אבל מכאן ולהפוך זוגיות בעיקר בגילאים שלנו למעין חוזה או בלעדיות זה נשמע אפילו מפחיד. נראה לי שאנחנו מדברים על אותו דבר אבל המילים שלך קצת מפחידות. שתהיה לך שבת נפלאה

בלסימה

New member
הפעם אני מסכימה עם הסימפטי../images/Emo142.gif

קשר נשואין זה חוזה על בלעדיות,נאמנות שיתוף וכל המשתמע מכך. כמו בעסק,אתה רוצה לדעת שהשותף שלך יסדר אותך,

זוגיות בעידן המודרני

לא יודעת אם הדעה שלי משקפת רק את גולשי האינטרנט אבל יש זילות בהתחייבות הזוגית והנישואין אנשים ונשים פחות מרגישים מחוייבים לנאמנות בנושאי זוגיות יחסי המין הפכו לשעשוע לא לצורך הפגנת רגשות והגדלת המשפחה פעם המשכב של גבר ואישה סימל אהבה ותענוגת הבשרים היתה אחרי השקעה כיום זה משהו כמו לחיצת יד לשלום והופ למיטה פתחתם פה שרשרת על המתירנות המינית , ואני חושבת שהפסדנו כולנו כי הקשר בין הגבר לאישה הפך משהו פשוט ולא בעל התייחסות מיוחדת ירד העניין של החיזור ההדדי וההשקעה במי שאהוב עליך אולי זו רק תחושה שלי ואולי אני טועה , הייתי רוצה את הכבוד וההתיחסות של פעם , שאהוב אוהב ומאהב היו כולם אותו האדם .

בלסימה

New member
../images/Emo142.gifנסיכת הכוכב,../images/Emo204.gif

את כל כך צודקת שזה ממש כואב, את הגוף נותנים דיי בקלות,את הלב שומרים לעצמם. במיוחד הגברים שטוענים שזה המיבנה הפיזי והנפשי שלהם, ראיתי אתמול הטלוויזיה ערוץ 8 תוכנית על איידס באפריקה, על אחוזים גבוהים מאד שמתים מזה,של נערות צעירות מאד,הגברים שם מקיימים יחסים מיניים עם כמה נשים בו זמנית,ממש נורא ואיום. חוץ מזה, מאחלת לך שבוע טוב מלא באהבה

שבוע טוב וחודש מבורך

ואני מדברת על כאן ועכשיו יקרה שלי פה בישראל בין גולשי התפוז , הפך להיות מקובל מאד להיות נשוי שמחפש מאהבת אפילו לא מתנצלים שהם מבקשים לדעת , האם יש מצב שאת והוא תפגשו

בלסימה

New member
אני לא מוכנה להיות ב../images/Emo38.gif

עם נשוי, או אפילו פרוד, אני מוכנה ל
רק עם אדם שהוא חופשי מ
קודם לגמרי, אז הוא פתוח לגמרי ומשתוקק לקשר זוגי טוב.

magy

New member
ווינט עונה לסימפטי

ואני שואלת..........סקס נטו? כך כתוב שם.............. אם זה רק סקס נטו אז.......... נו........ אהההההה בבהההההההההה ממממההההההה אבל מי שמסוגל............ שיהיה לו לבריאות.........

בלסימה

New member
היי מגי, האם מחקת את ההודעות

של סימפטי,תגובתי אליו ותגובת יערה אלי? אני לא מוצאת את זה לפתע.

magy

New member
כשאף אחד לא כותב

ויש מעט הודעות כולם מוצאים את ההודעה שלהם....... ברגע שיש שרשורים ארוכים והרבה הודעות פתאום מאשימים אותי במחיקה ממתיי אני מוחקת .........הא? הרי ראיתם שהעליבו אותי ולא מחקתי....... אולי ההודעה בדף קודם אולי המפלצת הידועה גנבה אותם..... אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מוחקת....................................... פעמיים האשימו אותי היום במחיקה אין לי מושג מה רוצים ממני..... בן אדם קם בבוקר............ הולך למחשב ופתאום הוא אשם........... בחייכם..........

בלסימה

New member
../images/Emo201.gifאוי אוי אוי,../images/Emo24.gif

האמת, מצאתי את הנושא אחר"כ, מקופל.

magy

New member
ועל הקיפולים בכלל לא חשבתי

ואת ההודעה כתבתי אחרי שהלכתי לאדמין המנהלים כדי לבדוק בהודעות מחוקות את כל הטענות.......על מחיקה. חשבתי אולי נכנס איזה גמד בלילה ומחק הודעות... ואם כן........ כל ההודעות המחוקות נמצאות שם....... אבל לא..... אין הודעות מחוקות............ רק הודעות הזויות שהיתה הסכמה כללית למחוק......

למעלה