מחירה של הסקרנות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וגם ../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

וללא ספק גם
והכי חשוב:
אתן מאמינות שהופתעי כהוגן? באמת לא זכרתי את זה. אחרי שפשפשתי בזכרוני - גיליתי שיש לי נסיבות מקילות: בטח גם לכן קורה לא פעם שמשהו שאתן מספרות עליו בפורום, כמשהו מתמשך, פתאום נפסק. נזכרתי שאז, לפני קצת יותר מחצי שנה, כתבתי את ההודעה לאחר כשבוע רצוף של הכנת "פודינגים". יום אחרי שכתבתי את ההודעה, עידן הפסיק עם ה"מנהג". בחיי. זו הסיבה שאפילו לא יצא לי ליישם את העצות המצויינות שנכתבו שם, וזו כנראה גם הסיבה שלא זכרתי ששאלתי. עברו שבעה חודשים, עידן נזכר בתחביבו הנשכח, ואני שכחתי שפעם שאלתי אתכן עליו. אז שוב
אני הולכת לחפש איזה מחבוא. יש למישהי איזו טכניקה מומלצת לשיפור הזיכרון בשבילי?

לאה_מ

New member
../images/Emo6.gif אולי זו השיטה להפסיק עם זה

פשוט כל פעם שהוא יעשה יותר מדי ניסויים תכתבי הודעה בפורום. אם זה עובד, נרשום על זה פטנט

לא תאמיני ../images/Emo12.gif

אל תגלי לאף אחד, אבל זה עובד. מאז כתיבת ההודעה הוא לא ביקש להכין "פודינג". תזכירו לי בבקשה בעוד חצי שנה, כשתופיע שוב הודעה כזו שלי, שאני שוב חוזרת על שאלות. תודה.

תפוח בר

New member
הילדות שלי מאד אוהבות לעשות את זה

למרות שהן יותר גדולות (4 וחצי ו 7) מדי פעם הן מבקשות להכין משהו לבד ואני משאירה אותן ומתענגת על העבודה שלהן יחד. הן מוציאות כל מני דברים, ביצה, מרשמלו, מילקי, קצת קמח, וכו' וכו' ועושות לבד עוגה. פעם אפילו אפיתי להן את זה. שמתי לב שהנזק הכספי לא כל כך נורא ואני כל כך נהנית לראות אותן ככה שלא אכפת לי.

למעלה