מוטי פלדמן - אתה כותב לשון הרע ללא הפוגה נגדי
מעולם לא אמרתי למישל שאקח ממנה כסף! מדובר בהשמצה פרועה חסרת בסיס, שאף מישלי הכחישה אותה לחלוטין, ולמרות הכחשתה הגורפת, אתה שב וחוזר על השקרים שלך נגדי. לא ברור לי, מדוע אתה עושה שימוש בשמי, כשאתה יודע שהדברים הכתובים על ידך אינם נכונים, שקריים ומהווים לשון הרע? האם אני אשת ריבך? האם אתה מכיר אותי באופן אישי כשאתה כותב עלי את השטויות האלה שלך? אני אכן אחת ממייסדות בעמותה לזכויות ילדים והורים - ע.ל.י.ה. בראשות פרופ' אסתר הרצוג. העמותה נרשמה ברשם העמותות ביום 18.10.09. עדיין לא קיבלה אישור מלכ"ר, והמשמעות של קבלת מלכ"ר הינה מוסד ללא כוונת רווחים. העמותה איננה מתוקצבת ממדינת ישראל. העמותה לא מקבלת תרומות ולא קיבלה תרומות, והיא פועלת כולה על חשבון המייסדים בעמותה, בזמנם הפנוי. לעמותה יש את עו"ד תמר טסלר. היעוץ הראשוני הוא חינם. עו"ד תמר טסלר, מקום משרדה בחיפה. כדי לייצג בבית משפט, הייצוג עולה בתשלום. אני אינני עורכת דין, ואני עושה את עבודתי בהתנדבות. למישלי המלצתי על עו"ד רז משגב מנתניה, ואמרתי לה שעלות שכירת שרותיו לדיון בבית משפט הינן סך של 2500 - 3000 ש"ח לדיון. מישלי אמרה לי שהיא חיה מקצבת הבטחת הכנסה, ולכן איננה יכולה לעמוד בסכום. הצעתי לה שאם כך, תקבל סיוע מהסנגוריה הציבורית. עו"ד רז משגב מייצג אותי בתיק שלי מול פקידות הסעד. אני אשה עובדת, מאז ומתמיד עבדתי והתפרנסתי, ואני משלמת שכר טרחה לעורך דין, מאחר ואני כאמור עובדת. לצערי הרב, נשים שחיות מקצבת הבטחת הכנסה, קל יותר לקחת להן את הילדים, כי אין להן דרך להתגונן בבית המשפט. הן עניות. פקידות הסעד ורשויות הרווחה מתעלקות דווקא על נשים עניות. התקשורת לא רק שלא איכפת לה מהנשים העניות, נהפוך הוא, התקשורת מגויסת לטובת רשויות הרווחה. מאחר ועמותת ע.ל.י.ה. הוקמה רק לאחרונה, עדיין היא בשלבי התהוות, וכל שאפשר לעזור דרך העמותה, זה מתן ייעוץ מעו"ד טסלר. שוב פעם, ייצוג בבית המשפט עולה כסף. אבקשך להימנע ולהכפיש את שמי, כל שכן אינך מכיר אותי, ולהזכירך, אני עצמי אמא שכולה לילדים חיים, כך שתפסיק לשאת שמי לשווא.