מחיקת הודעה

mishelli

New member
הכוונה היתה: "מעניין לדעת באיזו עמותה מדובר"

ולא באיזו הודעה...

יש לי בקשה וטובה קטנה ממיכל הלוי וממישלי

יש לי את הפורום שלי הח"מ עם קישור תשלחי לי את כול הודעותיי תאמינו לי אני כיום סגן מנהל האתר אתר פורום חולון התחלתי אולי בקרוב אהיה כמו המסודרים

mishelli

New member
אני רואה שנמצאה האבידה

אתמול התקשרו אליי מהמשפחה שלך, חשבו שנחטפת על ידי מחבלים...

mishelli

New member
רוב הדברים נמחקו. ההודעות האישיות

אני עדיין מחכה שמיכל תשלח לי את תוכן כל ההודעות למסר. אין לי בעיה לעשותהעברה אליך.

mishelli

New member
יש לי עצה בשבילך

בכל פעם שאתה מפרסם תגובה, פה או במקום אחר, תפתח מסמך ריק, תעתיק לתוכו את כותרת התוכן וההודעה, ותשמור. ליתר ביטחון. תנהל יומן הודעות ותגובות ותשמור. זה רעיון טוב לכולם.

לצערכם לא נחטפתי ע"י מחבלים

לאחר פגישה עם הבוס עוד חד הורית פינקה אותי אין מה להגיד החד הוריות מפנקות אבל לא יותר מכך

אל תחשוב שאתה יכול

אם תפרסם הודעות אסורות בפורום שלך אתה והאתר בו אתה מתנהל חשופים לתביעות דיבה. לפורום שלך יש מנהלים ומנהלי מנהלים וגם יועצים משפטיים - ברגע שהם יחטפו איזה נזק בגלל היהירות שלך, אתה תהיה בחוץ וגם אתה תחטוף. אם לא תשים מחסום לפיך מפאת כבודם של בני אדם אולי תשים מחסום מפאת החשש שתיפגע.

mishelli

New member
מוטי לא מבין שהוא מזיק לעצמו באיך שהוא מנהל

את חייו. הוא כל הזמן בוכה שלא נותנים לו לראות את הילדה שלו במטולה, ומתנגד למרכז קשר (לדעתי בצדק, אך מצד שני לא בסדר, כי בכל זאת הילדה ציפתה לראותו.) אצלי יש לו סידורי ראייה חופשיים, יכול לראות את הילדים מתיי שרוצה, אך למרות זאת כבר חודש לא ראה אותם מבחירה שלו. הפעם אין לו תירוץ של מרכז קשר, כי אני כאמור לא מגבילה אותי בפגישות עם הילדים. אך מוטי רוצה בנוסף לשלוט בחיים של כולם: הוא מתנה את זה שיבוא לראות את הילדים בכך שיביא איתו את הכלב. אני לא מעוניינת בכלב בבית. הוא מתנה את זה גם שהוא יהיה המחנך ויחליט הכל, למרות שהוא אורח, אני מאפשרת לו לראות את הילדים אצלי, מפני שהוא לא עובד כבר שנתיים, ואין לו כסף להחזיק את הילדים אצלו בחופשות/שבתות. אני לא תובעת אותו מזונות, כי כרגע אני עדיין מקבלת הבטחת הכנסה, לעיתים רחוקות הוא מביא משהו לילדים. אני גם לא מבקשת ממנו כלום. פעם שביקשתי ממנו שיקנה בגדים לילדה, אמר שאני מקבלת עליהם כסף והוא לא חייב לקנות כלום. אפילו חבילת חיתולים. פעם הוא כן עזר פה ושם. שאלוהים יעזור לי, שתהיה לי פרנסה, ושלא אצטרך אגורה ממנו או מכל גבר אחר שפעם אכיר. מעדיפה לקבל מביטוח לאומי, ולא מגבר שיגיד לי נתתי כך ונתתי כך. מוטי כל הזמן אומר שהוא נותן לילדים דברים, אך זה כמו טיפה בים. אם הביא להם איזה צעצוע, מדבר על זה חודשים, אך אפשר לספור את זה באצבעות כף היד. תראי, הוא מתפאר בכך שמכיר נשים שמשלמות עליו לכל מקום. מה לעשות, לי אין אפשרות, אני בעצמי בקושי מתקיימת, מצטערת, לא יכולה לדאוג גם לילד בן 34.

גם אני יודע את הגבולות

אצלי בפורום את מוזמנת לקרוא לגלוש ולהגיב הוא פורום יותר ליברל ופתוח לתגובות יש אנשים שם שגם יורדים אחד על השני ( עד שזה מגיע לצנזורה ) אפילו יש נשים קוראות לי כמנהל שוביניסט שכן כמו שאת בעיניי מייצגת את הערך הנעמתי שהוא לדעתי פמיניסטי רדיקלי אשר בו לנו כגברים אין סיכוי אצלי אני שיוויוניסט ומאמין בצדק מיכאל פרי הבוס הוא מבכירי ידיעות אחרונות ואני נועץ בו רבות גם במישור האישי לפי החוק מותר לי לבקר כול גוף או עמותה כולל של הגברת של עמותת" עליה" ואני לא תקפתי אותה אישית ושאלתי את הבוס ואגב לי יש זכות לתבוע אותה כי מי היא שתגיד" אתה צריך טיפול פשי רחם על ילדיך" הבוס אמר זאת הכפשה אישית אני לא חושש מהאמת וכול מה שאני כותב זה / כותבים בפורום שלי זה במסגרת חופש הביטוי וכשמודעה חורגת היא אכן נמחקת אצלך הגבול הוא יותר באישי ויותר בעד האישה כך הפורום הזה מצטייר

חופש הביטוי

זכותי בפורום שלי גם לקר את התנהלות תפוז זכותו/ם של מנהלי תפוז לבקר אותי ולהגיב בפורום שלי חופש הביטוי !!!!!!!!!!!!!1

mishelli

New member
אם היית קוראת את הדעות השובינסטיות שלי, היית

חוסמת אותי מהפורום. אני מקוה שתקראי, והכי הרבה תמחקי את ההודעה, אך לא תחסמי. אני חושבת שמקומה של האשה בבית. מאז שנשים התחילו לצאת לעבוד, אני מתכוונת לכמות משמעותית של נשים, ולא מעט, מייצרים המון זבל: כמו אבחונים למיניהם, מסוגלות הורית, אבחונים למקומות עבודה, חברות כח אדם. אני לא זוכרת שהרוב היו גברים, היה את כל אלו. נראה לי שאלו המצאות נשיות. וגם מעונות לתינוקות, מועדוניות. פעם היה מקובל שהגבר מפרנס והאשה מגדלת את הילדים בבית. אשה שעובדת היא אשה שמונעת מבעל משפחה פרנסה. פעם הגברים היו בתפקידי המפתח, היום הנשים זורקות אותם החוצה לאבטלה, ורוצות את הכל לעצמן, לא נמצאות המון בבית, גם הילדים סובלים וגם הגברים שהולכים לחפש בחוץ. תראי כמה מערכת החינוך הדרדרה מאז שהרוב נשים. יש מורות טובות, אך לדעתי, הן לא מתאימות לניהול. חוץ מזה, נשים עובדות והילדים מסתובבים לבד ברחובות, או נמצאים עד הערב במועדוניות, שכמה שהן טובות, אין כמו הבית. אני יודעת שיש מקצועות כמו רפואה למשל, שהנשים מצליחות בהן מאד. זה מקצוע חשוב מאד, ואם אשה כבר רוצה לעבוד, עדיף לפחות שתעבוד כרופאה או אחות. עבודה משמעותית מצילת חיים.

למעלה