מחיקת הודעה

מחיקת הודעה

לכל המעוניין, מחקתי הודעה שכתב מוטי ביום 7.12.09 בצוהוריים. יחד עם ההודעה נאלצתי למחוק את כל ההודעות המשורשות אליה. אם אחד הגולשים או הגולשות שכתב הודעה בשרשור מעוניין בפרסום הודעתו אבקש לפנות אליי ואעביר לכם את תוכן ההודעה להעלאה מחדש. אנא הקפידו על כבוד הזולת בדבריכם, והקפידו לא לחשוף פרטים אישיים על אחרים. תודה על ההבנה מיכל

mishelli

New member
מעניין לדעת באיזו הודעה מדובר

מיכל, אני עדיין מחכה לתשובה ממך... גם למסרים, וגם לגבי ההודעה על העמותה, שכתבת שמתקיימת מתקציבי הרווחה. שכתבתי לך שזה לא הגיוני.

לא חדש שעמותות מתוקצבות

יש כאן חוסר הבנה, נדמה לי. מתי שאלת אותי מי העמותה שמקבלת תקציב ממשרד הרווחה? אם את רוצה תשובה אענה לך בפרטי כיוון שאין לי לנגד עיניי הדוחות הכספיים של העמותה, אלא יש לי ידע אחר... מה לא הגיוני? יש משרדי ממשלה שמתקצבים עמותות. משרד החינוך ומשרד הרווחה מתקצבים הרבה מאוד עמותות וכמובן הרשויות המקומיות. אני יכולה להפנות אותך למאמר של ד"ר גדליה אורבך שמרצה גם בבית הספר לעבודה סוציאלית בירושלים המדבר על התמיכה הגדולה של השלטון המקומי (כנ"ל גם השלטון המרכזי) בעמותות רווחה. בגלל התמיכה של כספי ציבור העמותות האלה אינן יכולות לאמץ קו נגד המשרד או הרשות שמתקצבת אותם. לגבי ההודעה שמחקתי אני מעבירה לך את הכותרת במסר פרטי וגם המסרים שלך, אם ישנם שם..

הרווחה מתקצבת את העמותות

ברור שהרווחה מתקצבת עמותות לילדים בסיכון, - בתקציבים כבדים. בנוסף כל עמותה וולנטרית צריכה להביא גם סכום כסף לפעילות היומיומית. ולרוב גם הם פונים לציבור בבקשה לתרומה. בקיצור לא חסר להם תקציבים לעמותות.

סליחה על שאלה נוספת

כמה כסף באמת מקבלים הילדים בסיכון הללו לדעתי חלק שולי ביותר אני מבקש את האמת אבל אני לא מאמין שייתנו תשובה עוד דבר כמה אחוזים מקבלים חברי עמותה כזאת או אחרת עבור המלצה לאיש מקצוע ( מאחורי הקלעים ) עבור זה לא אציין את שמות העמותות אבל מי שרוצה לדעת שיביא מודיעין אזרחי ויראה שיש דרים במה שאמרתי

mishelli

New member
הכוונה שלי היתה לעמותות שנלחמות ברווחה

ומתנגדות להוצאת ילדים מהבית. הם יכול להיות שיש כאן קונספירציה, והעמותות האלו גם נתמכות על ידי הרווחה? עדיין לא קראתי את הכתבה. זה כמו הדוגמה שמוטי נתן לי: זגג, שצריך פרנסה, מבקש מילד שישחק בכדור וישבור חלונות כאילו תוך כדי משחק, כדי שלו תהיה פרנסה.

תראו ככה זה בעמותות כמו האיבחונים

בעייני כן הרווחה שגב' מיכל הלוי כול כך מתעבת אותם על הוצאת ילדים מהבית רואים בשר הרווחה מר הרצוג האיש הרע שלדעתו מציל את הילדים מהסיכון מולו לכאורה עמותות שנתמכות חלקית על ידו וחלקית ע"י הציבור ושכבות נומוכות או ילדים שבאמת בסיכון הוא באמת עושה מצווה אבל מעט זה לא צריך כול כך הרבה פנימיות איבחונים וכו' כמו שהפסיכאטרייה הפכה עצמה מאיזה שד ופסיכאטר אדם חשוך ורחוק לסלבריטי סוכן של חברות התרופות כמו פייזר ואבוט , ואין דיון פלילי ללא הסתכלות פסיכיאטרית כך גם הסוצילוגים והעובדים הסוציאלים והמאבחנים ואפילו עמותות כמו של הגב' לורי שם טוב אשר כמו כריש שמריח את ארוחת הצהרים מגיעות ואם יש בשר אוכלות ואם אין בשר אז הכריש פשוט הולך במקרה של תהילונת ושל נמברז'ק היה להם ולמערכת המשפט הרבה בשר נמברג'ק דיבר על כ60000 תתקן אותי בסכום ותהילונת כמה אלפים או עשרות אלפים ועבורם לורי , משגב מאבחנים ברור ואני משוכנע שחייכו כי הם צחקו כול הדרך אל הבנק ( גם מסהכנסה כ30% ותשלו0 ארנונה עבור משרדי עו"ד ומאבחנים ) ועוד דבר אילו הייתם שמים יותר כסף אולי לא הייתם סובלים מישליודומייך צר לי עלייך אין עלייך אפילו 3000 ש"ח לאבחון עם השתתפות עצמית ( סליחה לא התכוונתי להעליב אני מכיר את העובדות אבל מישלי היא דוגמה מייצגת ) ולכן איך נאמר לורי לא תעשה/יכולה לעשות דבר אם גב' לורי שם טוב תעזור לך להשיב את בנך בסטטוס הנוכחי אני מתחייב ש08NEWS יעביר 1000 ש"ח תרומה לעליה ואז היא תוכיח לי שיש לה ולעמותתה לב ולא רק רוקדים סביב עגל הזהב לורי אני פונה אלייך שוב תעזרי למישלי ואם אני הכמנהל הפורום ובעל עניין אשיב למישלי את בנה מיכל הלוי תראה שאצלי יש דברים שחשובים יותר מכסף

mishelli

New member
ילד שעוזב פנימייה וחוזר הביתה, הוא ילד

שהפנימייה מפסידה עליו 5000 ש"ח בחודש, וכנראה חלק מהכסף לאבחונים/עו"ד וכל הכסף שהורים משקיעים כדי להחזיר את הילד הביתה, הולך גם כפיצויי לפנימייה, על כך שיפסידו מעתה 5000 ש"ח לחודש.

מישלי אני מאחל לך מכול הלב שיחזור אלייך

אני אהיה מוכן לעשות כול שלעיל ידי כבעל עניין כאח של ילדיי אל תשכחי שלצערי בשל אמונתך בסיפרי הרווחה האשמת אותי גם כשנתן לך אגרוף שמעת לעו"ס ונתת לו שוקולד כי כך אמורה עו"סית מורן כוהן ( להיפרד יפה ) אני שילמתי את המחיר הכבד ביותר ויתרתי על ילדיי אך ורק למען טובתו של בנך ולמען יהיה בביתך רגיעה ושלווה לקחתי החלטה מה גם שלו היית חברה שלי לא היית מקבלת מביטוח לאומי עכשיו יש לך ככול הנראה קופת גמל את בת 40 הקטנה 1.9 עד שתגיע ל21 ( אחרי הצבא ) 59 כיום לא מקבלים עובדים בגיל זה אולי החוק ישונה אתם רואים זכויות הנשים פנסיה מוקדמת לכול אישה ביטוח לאומי לכול החיים

אף אחד לא עוד חינם

אין ללורי שום יכולת להשיב ילדים הביתה, כיוון שלורי אינה העמותה והעמותה אינה לורי. אני מבקשת ממך שתנתק בין השתיים. לעמותה יכולת לסייע לאנשים בעזרת עורכי דין. אין מה לעשות, כללי המשחק הם כאלה שהם נערכים בבתי המשפט ובית משפט עולה כסף. הרבה כסף. אין לי שום ציפיה שעורך דין יעבוד בחינם - מדובר במאמץ נפשי ופיסי קשה מאוד. אני יכולה לצפות לתרומות של אנשים שיש להם כדי לממן פעולות של עורכי דין. אם העמותה למען זכויות ילדים והורים תצליח לגייס מספיק כסף אני משוכנעת שגם תסייע בהשתתפות בשכ"ט עורך דיןושאר הוצאות.

זאת שטות מדרגה ראשונה אל תמחקי הודעה זו

לורי הודתה כי עליה היא עמותה שהיא עצמה ייסדה עמותת עלי"ה היא לפי חוק עמותת מלכ"ר והיא חלק מהעמותה כול עו"ד יש לו אג'נדה ויש כלכלה לעו"ד אסעד ד'בור ועמותת מגן שעזרו למישלי ללא רווח הגנו עליה בלי כול תמורה גם העו"ס ארז אמר בפגישותינו בלשכה ברחובות "אז מה עם העו"סית מקלת אחוזים מהפסיכולוגית הפרטית " תראי על הכסף אין לב וגם ללורי אין ברגע שהבינה שלמישלי אין ואין מהיכן להביא הכסף עבור עובדיה העורכי דין המכונים וכו' מה לעשות הקשר נפל וכפי שאמרתי הרווחה הרעים לקחו העמותות כמו של לורי והאבחונים כאילו המלאכים והמתעשרים זה מס הכנסה ככה זה סביב סיפור הוצאת ילדים מסקנה הורים נכבדים חנכו את ילדיכם ללא רייטינג כי אחרת תפרנסו גופים רבים

מוטי פלדמן - אתה כותב לשון הרע ללא הפוגה נגדי

מעולם לא אמרתי למישל שאקח ממנה כסף! מדובר בהשמצה פרועה חסרת בסיס, שאף מישלי הכחישה אותה לחלוטין, ולמרות הכחשתה הגורפת, אתה שב וחוזר על השקרים שלך נגדי. לא ברור לי, מדוע אתה עושה שימוש בשמי, כשאתה יודע שהדברים הכתובים על ידך אינם נכונים, שקריים ומהווים לשון הרע? האם אני אשת ריבך? האם אתה מכיר אותי באופן אישי כשאתה כותב עלי את השטויות האלה שלך? אני אכן אחת ממייסדות בעמותה לזכויות ילדים והורים - ע.ל.י.ה. בראשות פרופ' אסתר הרצוג. העמותה נרשמה ברשם העמותות ביום 18.10.09. עדיין לא קיבלה אישור מלכ"ר, והמשמעות של קבלת מלכ"ר הינה מוסד ללא כוונת רווחים. העמותה איננה מתוקצבת ממדינת ישראל. העמותה לא מקבלת תרומות ולא קיבלה תרומות, והיא פועלת כולה על חשבון המייסדים בעמותה, בזמנם הפנוי. לעמותה יש את עו"ד תמר טסלר. היעוץ הראשוני הוא חינם. עו"ד תמר טסלר, מקום משרדה בחיפה. כדי לייצג בבית משפט, הייצוג עולה בתשלום. אני אינני עורכת דין, ואני עושה את עבודתי בהתנדבות. למישלי המלצתי על עו"ד רז משגב מנתניה, ואמרתי לה שעלות שכירת שרותיו לדיון בבית משפט הינן סך של 2500 - 3000 ש"ח לדיון. מישלי אמרה לי שהיא חיה מקצבת הבטחת הכנסה, ולכן איננה יכולה לעמוד בסכום. הצעתי לה שאם כך, תקבל סיוע מהסנגוריה הציבורית. עו"ד רז משגב מייצג אותי בתיק שלי מול פקידות הסעד. אני אשה עובדת, מאז ומתמיד עבדתי והתפרנסתי, ואני משלמת שכר טרחה לעורך דין, מאחר ואני כאמור עובדת. לצערי הרב, נשים שחיות מקצבת הבטחת הכנסה, קל יותר לקחת להן את הילדים, כי אין להן דרך להתגונן בבית המשפט. הן עניות. פקידות הסעד ורשויות הרווחה מתעלקות דווקא על נשים עניות. התקשורת לא רק שלא איכפת לה מהנשים העניות, נהפוך הוא, התקשורת מגויסת לטובת רשויות הרווחה. מאחר ועמותת ע.ל.י.ה. הוקמה רק לאחרונה, עדיין היא בשלבי התהוות, וכל שאפשר לעזור דרך העמותה, זה מתן ייעוץ מעו"ד טסלר. שוב פעם, ייצוג בבית המשפט עולה כסף. אבקשך להימנע ולהכפיש את שמי, כל שכן אינך מכיר אותי, ולהזכירך, אני עצמי אמא שכולה לילדים חיים, כך שתפסיק לשאת שמי לשווא.

גם אני גבר שכול לילדה חיה ומבין עניין

לצערי גם אנילא ראיתי את בתי 3 שנים בגלל זכויות נשים מישל סעיפרה לי סיפור ולכן פניתי אלייך ואח"כ מישל החליפה דיעה כמנהל פורום אני לא תוקף אותך אישית אלא כנציגת עמותת עליה ולכן זכותי לבקר אותך כנציגת עלי"ה גם אותי כנציג ומנהל פורום ניתןלבקר מה לעשות אנחנו גוף ציבורי כול העמותות שמייעצות ייעוץ מקצועי גובות כסף כולל נעמת שנותנת שירות משפטי מסובסד מותר כחוק לבקרם שכן הם גוף ציבורי גם אני עובד ומנהל פורום 08NEWS ואת יודעת מה זכותך גם להתעמת איתי בפורום שלי אני יגיב אבל אני מתחייב שלא ימחקו אגב מישלי גם סיפרה כי לדעתך כבר השבת את ילדייך אני כדרכי מבקר את דרכי העמותות אך גם אני לא מכיר אותך אבל איימת עליי בתביעה \ אגב העו"ד שלעי אמר שלך אין קייס על ההודאה שלך " טפל בעצמך רחם על ילדך " יש לי קייס אבל יש לך מזל אני לא אתבע אותך כי כאמא לילדים שאם קיבלת אותם או לא אני מרחם עלייך ולכן לא אתבע אותך סה"כ כמנהל פורום ניסיתי גם לעזור רבות למישלי להשיב את בנה כולל אחריות אישית צר לי ניסיתי הכול בשביל מישלי אני מציע לך להשלים איתי אין לי עניין לפגוע בך ואגב הזמנות להפגנות כתהבות על ילדים שהוצאו מהבית ושות את מוזמנת לכתוב לפורום החברתי של 08NEWS.CO.IL אשמח אם תעביר מסרים ופרסומים באתר שלי

mishelli

New member
אני הבנתי ממך שילדייך הוחזרו אלייך, מצטערת

שזה לא כך. איך הם נטפלים אלייך אם את עובדת ומפרנסת את עצמך???. אצלי לא לקחו את הילד בכח, אלא הסיתו אותו נגדי. ולי אמרו: "אז מה אם הילד נתן לך אגרוף, תתני לו ממתקים". היו לי קשיי התנהגות איתו ופניתי לרווחה לשם ייעוץ. היה לנו פקיד סעד ששימש גם כיועץ אך פיטרו אותו. לצערי. אני מצטערת שפניתי לרווחה ולא הצבתי לו גבולות. מאחלת לך שילדייך יחזרו אלייך במהרה!!!. אך בינתיים את מפרנסת עו"ד. אולי זה יהיה כמו נמברג'ר, אחרי שתתני להם כמה עשרות אלפי ש"ח יוחזרו ילדייך. ילד שחוזר הביתה, הוא ילד שהפנימייה מפסידה עליו 5000 ש"ח בחודש, אצלך זה שני ילדים, הם צריכים קודם להוציא ממך איזה 100,000 ש"ח....

חנה בית הלחמי - נציגת הגברים האלימים? הגזמת !

בתור אחת בעלת פורום משמורת הוגנת, את בלתי הוגנת לחלוטין, ומסתבר שהמילה "הוגן" אצלך מקבלת פרשנות תמוהה והזויה. כל מי שאינו מסכים עם דעותייך הוא "אלים". גברים גרושים נפגעים לא פחות מנשים גרושות. חבל שאינך מצליחה להבין שבהתנהגותך - הפרד ומשול, מי שמרוויח בסופו של דבר, זה משרד הרווחה. מישלי יקרה, ילדיי נחטפו ממני, ולא שבו אלי. אמרתי לך זאת בעצרת מחאה של עמותת מגן לזכויות אנוש. אני עובדת מאז ומתמיד. מעולם לא הפסקתי לעבוד, וכשנחטפו ילדיי עבדתי בעבודה נוספת, כדי שאוכל לשכור שרותי עורך-דין. אני רואה בייצוג משפטי, כלי להשבת ילדיי, ומקווה שגם את תראי זאת כך. נמברג'ק ואנוכי מיוצגות על ידי אותו עורך-דין תותח על ! את אמא טובה מאוד וראיתי את הדאגה והאיכפתיות שלך לילדייך. שיהיה גם לך בהצלחה.

תביני מבין השורות

לורי, ראשית, אני מאחלת לך הצלחה מכל הלב שתזכי להחזיר את ילדייך במהרה, בלי קשר לייצוג שאת לוקחת. מה שחנה מכוונת אליו וגם אני הוא שלאותו עורך דין "תותח-על" יש הרבה זוויות, חוץ מהזווית ממנה את מתארת אותו. מה שאנחנו מנסות לעשות הוא לשמור על הגולשים מלקבל מידע לא שלם ואנחנו משתדלות להתנסח בזהירות. בדרך זו למשל, בחרתי להתנסח על פסיכולוגית בשם ללי גרשנזון ששמה עלה כאן וגולשים ביקשו לקבל מידע עליה. אנו מציעות לגולשים ולגולשות תמיד לקבל את מלוא המידע האפשרי על אדם, לפני שמתקשרים איתו או לפני שמסכימים למינוי שלו כמומחה מטעם בית משפט או כבעל מקצוע אחר המטפל בהם.זה צעד קריטי בדרך להצלחה או לכשלון. אם תמשיכי להמליץ עליו בפורום משמורת הוגנת ייתכן שאאלץ למחוק את ההמלצה ואנמק לך במסר פרטי או שתשכתבי את ההודעה שלך.

מיכל שלום. אני מקבלת את דעתך שצריך לקבל את

מלוא המידע האפשרי על אדם. אודה לך אם תאירי את עיני על אותם הרבה זוויות שאת מדברת עליהם.

נדיר למצוא עמותה שפועלת נגד הרווחה

אינני מכירה עמותות כאלה שנלחמות במשרד הרווחה נגד הוצאת ילדים מהבית. העמותה של פרופ' אסתר הרצוג עונה להגדרה הזו אבל היא חדשה. מובן שכל יוזמה כזו מבורכת ולפרופ' הרצוג יש הרבה זכויות בעזרה לזולת. היא עובדת כבר שנים רבות מאוד ללא לאות בנושא זה. אם מישהו מכיר עמותו כאלה - מוזמן לשתף. העמותות האחרות אינן ממש נלחמות ברווחה ובודאי לא אלה שנתמכות בידי הרווחה.

למעלה