מחילה

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך

odery

New member
מחילה

ברצוני להתנצל ולבקש סליחה מכל אלה שנפגעו מהציניות ומסגנון הכתיבה שלי,אבקש גם את סליחת אלה שדיברתי בהם סרה ולשון הרע,וגם מאלה ששמעתי דיבתם רעה.חטא לשון הרע כפרתו קשה כיוון שלאחר שדברים נאמרים אין יותר שליטה לאן הם נתגלגלו,לפיכך אנסה לתקן באותו מקום שנכשלתי. סליחה מכולם,סליחה מכולן. שבע``ה נכתב ונחתם לשנה טובה,שנת בריאות,קרבה(לקב``ה ולעמ``י),פרנסה,אושר ,אהבה ויצירה.

yuval755

New member
גם אני מבקש סליחה אם מישהו/מישהי

נפגע/נפגעה מההודעות שלי.. חתימה טובה

אני מצטרף..

ומבקש סליחה ומחילה אם פגעתי במישהו בזדון או במזיד אני מתנצל...גם אם זה פה בפורום וגם באופן כללי לכל מי שמכיר אותי וקורא את זה...(גם ממך טל אני יודע שאתה מציץ מדיי פעם בפורום) דרך אגב...מי מפה הולך להופעה הראשונה בסבב הזה של עמיר בגן הפעמון בירושלים?

מצטרפת גם.. חברים-

סליחה ומחילה מכל מי שאי פעם נפגע או אפילו היצר על משהו שאמרתי או כתבתי או לא יודעת מה.. שנה של שמחה ובריאות!!! שנה של הרבה אהבה, בהירות, אושר , סיפוק , תיקון המידות וישרות! אוהבתותכם מאוד, בתאל

טל טל 20

New member
גם..... ../images/Emo52.gif

מבקשת סליחה אם העלבתי/פגעתי בין במזיד ובין בשוגג. סליחה מכולם מכל הלב ! זה הזמן לעשות סולחה בין כל המכרים והחברים שהסתכסכו לבין האחרים, פשוט להוריד מהאגו המטופש שמשתלט עלינו ולומר סליחה, תאמינו לי זה לא בושה בכלל, דווקא להיפך זוהי גבורה גדולה. אז בפשטות, אני רק בן אדם ואין לי שום חוכמה ואם החלפתי את הרגש במהירות, אני מבקש סליחה ואם קבעתי לי עיתים למצבי רוח משתנים, אז אני חייב לומר הכל בגלל שאני בן אדם.

למעלה