הבגדים עשויים היטב
אני אוותר לך עם השיער, כי קצת קשה לי להעיר עליו, לא יודעת למה.. הקוים הירוקים האלה ליד התחת שלה - יוצא לה פלוץ, הישבן שלה מבריק, או שהישבן שלה זז??!! כי אני ממש לא הבנתי... אם רצית שזה ברק, אז צריך להשתמש נראה לי בגוון צהוב-לבן כזה, ולעשות רק ארבע קוים, כל אחד לכיוון מנוגד (צפון, דרום, מזרח, מערב) יחסית לישבן יעני, או שבעצם עדיף שלוש (צפונה מהישבן, מזרחה ומערבה, בלי הדרום.). אם רצית אפקט של תזוזה, השאלה אם התחת עולה למעלה ולמטה, או לצדדים. אם זה לצדדים אז צריך שתי קוים על יד העיקול המרכזי של הישבן, לפי הצורה של העיקול בישבן, כך שאם תקרבי אותם לישבן הם יתאימו כמו תחתון לישבן, כפפה ליד.... כשהתחת עולה למעלה ולמטה, אין לי מושג מה צריך לעשות, אבל ראיתי בציורי קומיקס, שמציירים כאילו את הישבן בצורה דהויה מעל לישבן המקורי ומתחתיו, אבל זה מאוד בעיה, ואין לי מושג אם זה האפקט שרצית להשיג. אם רצית אפקט של פלוץ, צריך לצייר ענן, אין לי מושג איך עושים ענן, כלומר, יש לי תמונה של ענן בראש, אני לא יודעת איך להוציא אותה לפועל... אני אעתיק את הדולי שלך, ואנסה לעשות שם פלוץ, אולי יעבוד! בקשר ל"מוצץ" ופעולת המציצה... הפה שלה לא אמור להיות פתוח?? ולמה המוצץ נחתך באמצע? יש לו מין קו אלכסוני ישר, לא הולך... אבל מבינים שזה
.... זהו.