*מחיאות כפיים*

france

New member
*מחיאות כפיים*

הגיע הזמן לנער את המחוכים, להוצא את השוטים מהארון ולסגור מגפיים- שירשור זונות חוזר ובגדול! סיגל הרשתה לי להשתמש בבייסי הדיינג´ריות שלה כדוגמא! אז יאללה ללכת לצייר!

france

New member
אני ראשונה

תהיתן איך נראית זונה מאחור? זה הניחוש שלי!

ניצול,מקווה שאת מרשה לי...

הינה תמונה שלי ושל שמוצה,והשכנה שנידחפה באמצע... (שמוצה בצד ימין הגבוהה) (אני בצד שמאל עם התלתל...)

swirrrly

New member
שיו מה את רוצה מאיתנו מהתמונה הזאת?

הנה את יפה! שמחה, עכשיו חלאס עם התמונה? ואני לא מעוצבנת..

Jelly Beans

New member
מנצלת שרשור רק לדקה! ../images/Emo60.gif

מי שמוכן לעזור לי בדולי.. כלומר, יש לי דולי מוכנה, רק אין לי שיער.. מי שמוכנה לעשות לי שיער יכולה להוסיף אותי לאייסיקיו 119411430 ומי שסתם רוצה להוסיף אותי שגם יוסיף
אני לא רוצה לפרסם אותה פה לפני שיהיה לה שיער..
והבייסים ששמת כרגע.. יש להם רגליים ממש ארוכות!
יום טוב שיר

שלי ממש ממש מוזרה!

זאת דולי תינוקת... (זה דבר גס,אז לכל הצנועים למיניהם......) התינוקת הקטנה הלכה למקום ומצאה שם צעצוע נחמד! יש לה מוצץ חדש! עשיתי לה קרניים על הראש,אין לי מושג למה אבל לא משנה...

swirrrly

New member
וואי תכננתי להגיב לך משום מה לא

עשיתי את זה...
טוב הנה אני נותנת לך עכשיו הקפצה בחינם, והתגובה לדולי עצמה תהיה כבר בהודעה אחרת...

swirrrly

New member
הבגדים עשויים היטב

אני אוותר לך עם השיער, כי קצת קשה לי להעיר עליו, לא יודעת למה.. הקוים הירוקים האלה ליד התחת שלה - יוצא לה פלוץ, הישבן שלה מבריק, או שהישבן שלה זז??!! כי אני ממש לא הבנתי... אם רצית שזה ברק, אז צריך להשתמש נראה לי בגוון צהוב-לבן כזה, ולעשות רק ארבע קוים, כל אחד לכיוון מנוגד (צפון, דרום, מזרח, מערב) יחסית לישבן יעני, או שבעצם עדיף שלוש (צפונה מהישבן, מזרחה ומערבה, בלי הדרום.). אם רצית אפקט של תזוזה, השאלה אם התחת עולה למעלה ולמטה, או לצדדים. אם זה לצדדים אז צריך שתי קוים על יד העיקול המרכזי של הישבן, לפי הצורה של העיקול בישבן, כך שאם תקרבי אותם לישבן הם יתאימו כמו תחתון לישבן, כפפה ליד.... כשהתחת עולה למעלה ולמטה, אין לי מושג מה צריך לעשות, אבל ראיתי בציורי קומיקס, שמציירים כאילו את הישבן בצורה דהויה מעל לישבן המקורי ומתחתיו, אבל זה מאוד בעיה, ואין לי מושג אם זה האפקט שרצית להשיג. אם רצית אפקט של פלוץ, צריך לצייר ענן, אין לי מושג איך עושים ענן, כלומר, יש לי תמונה של ענן בראש, אני לא יודעת איך להוציא אותה לפועל... אני אעתיק את הדולי שלך, ואנסה לעשות שם פלוץ, אולי יעבוד! בקשר ל"מוצץ" ופעולת המציצה... הפה שלה לא אמור להיות פתוח?? ולמה המוצץ נחתך באמצע? יש לו מין קו אלכסוני ישר, לא הולך... אבל מבינים שזה
.... זהו.

KitKat nop

New member
../images/Emo13.gif הנה

עשיתי ואז באמצע נגמר לי החשק ... ואז סתם לא השקעתי ואת השיער שתם לקחתי מברשת ועשיתי עם שחור...!
... נועה

היא די חביבה

אבל מאחר ולא השקעת אז היא באמת ממש לא יצא משהו... אבל בישביל אחת שלא השקיעה היא יצא בסדר!

למעלה