מחזיק מעמד

Crossface

New member
מחזיק מעמד

מחזיק מעמד, אחרי שהאהבה הלכה מחזיק מעמד, מקווה שהשמש תנקה את הגשם נאחז במה שהיה לנו, היום זה אתמול עדיין מחזיק מעמד האם היה עליי להבין מהמבט בעיינך זה רק להבה חולפת, משחק טיפשי. ושאני מבין אחורה, הייתי פשוט טיפש להקשיב למילים לפי החוקים, האם היה עליי להבין מכך שהירח סירב לזרוח שיצאנו לטיול אוהבים? אמרתי אם את אוהבת אותי, תראי לי את זה כי את לא מותק, פשוט תתני לי ללכת. האם היה עליי להבין הציפורים ששרו בזיופים והעננים מילאו את השמיים הכחולים השמש הייתה גבוה בשמיים. מחזיק מעמד, אחרי שהאהבה הלכה מחזיק מעמד, מקווה שהשמש תנקה את הגשם נאחז במה שהיה לנו, היום זה אתמול עדיין מחזיק מעמד Tony Motimer - holding on

טאKילה

New member
דברים שרציתי לומר..../images/Emo79.gif|@+

יש דברים שרציתי לומר אני מחביאה בליבי שילובי צבעים פסטלים רכים מלשוני אני זורעת מילים העין גם היא מבקשת לראות תו ועיגול בתוך צלילי הלילה הבטן הרכה מצויירת פרפרים הלב רוגש אליך ברטט השמש השוקעת ורודה כאפרסק והים המלא סמוך למצחי העיוור רוח נושבת על פניי ניחוח קל של בושם אביבי רציתי לעצור את העולם מבלי לומר דברים רק לשלוח מכתב בבקבוק שיטלטל בין הגלים בנחשולים יעבור במים יצלח ויצא אליך אחוז בשתי ידייך לטף בעשרת אצבעותייך תראה בעינייך העורגות אתה ואני הרמוניה צרופה ומנגינת הלב תו ותו באהבה..

ניקו 45

New member
עונג

אהבתי את הכתיבה את העושר בבחירת המילים שכל כך נוגעות .... תענוג מחמם את הלב ניקו

חן (*_*)

New member
החזק מעמד, והתחל מחדש

אם הכל נראה כה נורא...וקשה ומשאיר לך טעם מריר בפה כלום לא הולך,רק,מלא טענות והדרך קשה ורצופת כישלונות וחשבת... ועשית... וניסית עד בלי די ופתאום נדמה שכל זה לא כדאי זכור- לא להתייאש לעולם כי סודם של הגלים- בהתמדתם!

Mוניk

New member
קרוסי../images/Emo24.gif

קרה זה רק הפעם אריק איינשטיין מה מחכים לו ומצפים לו ומבקשים תמיד שוב את הטעם של אותה פעם שאת הלב תרעיד פתע מופיע מבלי להודיע רגע נפלא וגז ונשארים שוב ומבקשים שוב רגע יקר של אז קרה זה רק הפעם היה זה רגע כה מתוק היה לרגע טעם צרב הוא כה עמוק. מדוע הוא חולף משאיר תמיד כאב בלב תמיד מכה גלים אותה תשוקה ללא מילים. קרה זה רק הפעם זה לא קרה לי מעולם היה לרגע טעם הסעיר בי את הדם ומאז רק אבקש את אותה שלהבת אש קרה זה רק הפעם ליבי לי כך לוחש.

למעלה