שבע כלות לשבעה אחים
J JC Superstar New member 23/1/05 #137 נסיון של כולנו רק חבל שהכל הולך לאשפה בסוף (לא! אני לא ניסיתי אלף פעם לתרגם את over the moon)
J JC Superstar New member 23/1/05 #226 כן.. רציתי לשים את זה אבל לא ידעתי איך לתרגם את זה... מממ... זה בין המחזות זמר הראשונים, אתם יודעים?
J JC Superstar New member 23/1/05 #75 תשע nine היה מחזמר כזה עם אנטיונו בנדרס בבורדווי שמבוסס על הסרט "תשעה וחצי שבועות של שיכרון חושים" (אם אני לא טועה)
תשע nine היה מחזמר כזה עם אנטיונו בנדרס בבורדווי שמבוסס על הסרט "תשעה וחצי שבועות של שיכרון חושים" (אם אני לא טועה)
Y Yentl New member 23/1/05 #88 בקשר ל"תשע" המחזמר עם אנטוניו באנדרס (שראיתי, דרך אגב, והיה מדהים) היה ריבייבל למחזמר המקורי משנות השמונים עם ראול ג'וליה (שהיום יותר זוכרים אותו כאבא בסרטי "משפחת אדמס"). הוא לא על "תשעה וחצי שבועות".... אלא על יצירת המופת של פליני, "8 וחצי".
בקשר ל"תשע" המחזמר עם אנטוניו באנדרס (שראיתי, דרך אגב, והיה מדהים) היה ריבייבל למחזמר המקורי משנות השמונים עם ראול ג'וליה (שהיום יותר זוכרים אותו כאבא בסרטי "משפחת אדמס"). הוא לא על "תשעה וחצי שבועות".... אלא על יצירת המופת של פליני, "8 וחצי".
Y Yentl New member 23/1/05 #92 ../images/Emo79.gif תשוקה המחזמר האהוב עליי..... יצירת המופת של סטיבן סונדהיים.
J JC Superstar New member 23/1/05 #95 אהה... נכון... חחח... זכרתי שזה שם של סרט עם מספר כלשהו... 8 וחצי.. אוקי