מחזור 2004 של גל"צ - כל הפרטים

Shaolin Kid

New member
אהה בכל בכל אופן,לפי מה משייכים לשם

אהה בכל בכל אופן,לפי מה משייכים לשם אנשים הכוונה למחלקות מחלקת אינטרנט זה מאלו שמבינים במחשבים?

פויכטי

New member
../images/Emo67.gifתגובה לנועם פורר

קראתי בעיון את דבריך בנושא קורס קד"צ גל"צ, אין לי ספק שכל דברי הבלע נובעים מאי קבלתך לקורס. כמי שאין לו קשר ישיר לקורס וסיים את שרותו הצבאי אי שם בשנות השבעים אך עדין משרת במערך המילואים (לא של גל"צ) אני סבור שמערך המיונים של גל"צ הוכיח את עצמו בנפותו אותך ואם גם היית מתקבל אני מעריך שחניכי הקורס היו מוקיעים אותך מקרבם במידה והיה להם שאלון סוציומטרי כפי שהדבר נהוג בקורסים אחרים בצה"ל.
אם, לעומת זאת, היית מתקבל לקורס ומצליח לסיימו הרי שכל חניכיו, אותם אלה שהינך משמיץ עתה, היו הופכים לאנשים מופלאים ברוכי כישרון, דור העתיד בעיתונות ועוד כהנה וכהנה סופרלטיבים. מה לעשות, מערכת המיונים החליטה כי לא תתקבל לא בגלל העדפת פרוטקציונרים אלא בגלל שכישוריך היו נחותים משהו מכישורי אלה שהתקבלו. המידע הרב שבידיך על בוגרי הקורס, מספרם,יעודם למחלקות השונות והמשך דרכם וביקורתך על איכותם או כישוריהם מעידה עליך כבעל קשר ישיר לתחנת גל"צ המקבל את החומר מאדם ממורמר אחר (ממורמרי כל התחנות התאחדו...) בכל שנה ניגשים מעל 1000 בנים ובנות למבחני המיון לגל"צ מתוכם נבחרים כ - 40 הטובים ביותר בעלי הידע והכישורים המתאימים למערכת, עברו הזמנים בהם בני מקורבים ופרוטקציונרים היו מתקבלים לתחנה עתה כאשר מבקר מערכת הבטחון ומבקר המדינה בודקים את גל"צ לפני ולפנים אין מקום לתופעת הפרוטקציה. מה לעשות קורה שבני או בנות אנשי תקשורת מגיעם למיונים ורחמנא ליצלן בזכות כישוריהם מצליחים בהם ואולי אף מצליחים בקורס האם הם חטאו במשהו או שאתה משום כישלונך מנסה לתרץ זאת בפרוטקציה ובהעדפת בני מקורבים ? עצתי לך - נסה להבין מדוע אתה לא עברת את המיונים, למרות שיש לי חשד מבוסס שאתה בתוך תוכך יודע בדיוק מה הסיבה האמיתית לכישלונך. במקום להטיל רפש באחרים נסה להיבנות מהמצב ולפנות לדרך אשר בה תצליח למצות את כישוריך .

dhp7

New member
לאו דווקא,

מחלקת אינטרנט יותר קשורה לאקטואליה, מאשר למחשבים למרות שידע טכני, ואפילו כישרון פוטושופ לא יזיקו, לדעתי

havlaz

New member
וכך, דרך אגב

מבזבזים את כספי הצבא (ולא הכוונה רק לגל"צ, אלה לכל מערך צה"ל שלרוב מעסיק את אחת החברות היוקרתיות בתחום האינטרנט שבונה את רוב אתרי האינטרנט, במקום יחידות המחשוב של צה"ל)

סנטה

New member
קבלו תגובה זועמת במיוחד-מיטל אופיר

חלק מהתגובה מופנית אלייך - על התגובה שלך לנועם. מיטל,אני רואה שקצת הזדעזעת. לא חבל?את נמצאת בגרנד פינלה של הצבא-גלי צה"ל.תביני,יקירתי,שאני ועוד עשרות חיילים ממורמרים,כן לא אבוש לומר שאנחנו ממורמרים,מעצם הסיבה שגם אנחנו מוכשרים,חכמים,חריפים וגם אנחנו רצינו להגיע לדובדבן שבקצפת,חלקנו אפילו לא הגיע למיונים. אבל בכל זאת נכנסו אנשים לגל"צ בלי טיפת ניסיון,עם תובנה של ילד בכיתה ז' ויצירתיות של קופסת שימורים.אבל הם שם?למה כי יש להם פרוטקציות-כן גם הקרביים.זו הבעיה,גל"צ הפכה להיות מערכת שניתן לדמות אותה לבית חרושת של דיסקים צרובים,הדיסקים הצרובים זה אתם והם כל כך שרוטים וכל כך מזוייפים שהמערכת התקלקלה. שיהיה לכולכם בהצלחה,ניפגש בסיבוב.

Me¥tal

New member
יש לך הוכחות?

"אבל בכל זאת נכנסו אנשים לגל"צ בלי טיפת ניסיון,עם תובנה של ילד בכיתה ז' ויצירתיות של קופסת שימורים.אבל הם שם?למה כי יש להם פרוטקציות-כן גם הקרביים". ומניין לך המידע על איכות האנשים שהתקבלו לקורס? נסיון הוא עניין שניתן למדוד, אבל מאין הסקת מסקנות על רמת היצירתיות שלהם? ולאיזה קרבי, בדיוק, יש פרוטקציות? אני לא יודעת על אחד כזה.

סנטה

New member
הוכחות?כן...

בואי נגיד שיש לי הוכחות . אבל אני לא חייב לך דין וחשבון ולכן אני לא אפרט לך אותן. ניסיון הוא עניין שניתן למדוד,יפה אמרת-לנו לא נתנו ניסיון. לכם נתנו אותו כי יש לכם פרוטקציות,מבינה? אני מצד אחד מבין אותך את מייצגת מערכת כלשהי[כן המערכת המזוייפת,מהדיסקים הצרובים,זוכרת?] ולכן את הסניגורית שלהם.אבל את לא יכולה להגיד שאין לאף אחד שם פרוטקציות? ואת לא יכולה להגיד שבגלל אותם פרוטקציות לא נכנסו אנשים איכותיים אחרים. בהצלחה מיטל,תחייכי-את בגלי צה"ל.

Me¥tal

New member
כל אדם בקורס הזה הוא ראוי.

אף אחד מחבריי לקורס לא נזקק לפרוטקציות על מנת להתקבל. גם אנשים שיש להם קשרים, התקבלו הודות לכישוריהם. ותגיד מה שתגיד.

סנטה

New member
אגב,אני בטוח שרבים התקבלו בלי

פרוטקציות,טוב אולי לא רבים. אבל אם אני הייתי יכול להגיע לשם עם פרוטקציות,הייתי עושה את זה ומודה בזה. :)

piff

New member
אנשים יקרים,

אתם מוכנים בבקשה לתת לאנשים מהקורס הזה להכנס לתפקיד לפני שאתם שופטים את היצירתיות שלהם, את התובנות שלהם ואת הנסיון שלהם? אף אחד מהאנשים פה לא יודע כלום על היכולות של הקד"צ החדש של גל"צ. גם לא נועם פורר. תנו לחיילים האלה חודש עד שהראשונים ביניהם יסיימו חפיפה ואז תשחטו אותם, בכיף. בינתיים, חכו בסבלנות. לפעמים עדיף לשתוק.

לסיכום...עצוב מאוד.

עצוב מאוד שגם אחרי השרשור הארוך הזה גל"צ תמשיך לפעול בצורה המדוברת. עצוב מאוד שאנשים מתממים כאן ולא מבינים-לא מדובר רק על המחזור האחרון. המחזור הנ"ל הוא במקרה רק קורבן. מדובר כאן על הרבה יותר מזה-על התפרצות כעס ומרמור של הרבה מאוד אנשים והאמת..די בצדק. עצוב מאוד שאנשים ששייכים לתחנה המכובדת (אחרי הכל) יורדים לפסים כל-כך נמוכים כמו איומים וכד'. ומי שקרא כאן את השרשור בטח מבין למי הכוונה... עצוב מאוד שככה מתנהלת תחנה שאמורה להיות צבאית. של המדינה. של כולם.

ALI G

New member
אני לא שייך לתחנה!

אני לא שייך לתחנה אחי, אל תכליל אותי ביניהם. אני בדיוק כמוכם לא עברתי את המיונים, ובדיוק כמובם ממורמר. אבל יצא לי להכיר חלק גדול מהקד"צ ו...קיצור אין לי כח להסביר רק שתדע שאני לא מהתחנה אז תגיד לי מה עצוב ומה לא

נראה לי שלא הבנת..

דווקא לא התכוונתי אליך. ועוד דבר שחשוב לי להדגיש: אני באופן אישי לא עברתי את המיונים כי פשוט לא ניגשתי אליהם וגם אני בניגוד להודעה שכתבת שאתה "כמונו" ממורמר על זה שלא נכנסת לגל"צ, חשוב לי לציין שאני לא ממורמר, לא מאוכזב ולא כלום. במחשבה לאחור., אני שמח מאוד שלא נכססתי לשם. ואני מדבר בשיא הכנות.

blinkme182

New member
לנועם

אין לי ספק שתצליח הרבה יותר מכל המתנשאות שמגיבות כאן ביהרות אופיינית.

theones

New member
סולנית להקת האפנק שתשרת במח' תרבות

היא דפנה ארד בחורה מוכשרת כמו שד (טרם הגיעה לגיל 18, וכבר כתבה במוסף של גלובס! - אותו עורך אחיה צ'יקי).

yaniv1983

New member
לנועם פורר

בתור מי שסיים שירות של שלוש שנים בגלי צה"ל אני קורא את מה שאתה כותב ומזדעזע. אני לא יודע מה המקורות שלך (בעצם כן) ואני לא יודע מאיפה הגעת למסקנות האלה (בעצם אני ממש בטוח), אבל אני יכול להגיד לך דבר אחד: תתבייש לך. ההודעה שלך לוקחת את הפורום שלך לרמות נמוכות כל כך, שאני אישית לא הולך לחזור לפה ולכתוב שוב. אם זו הצורה של הכתיבה שלך, אני שמח שמערכת המיונים המשומנת של התחנה שמה לב לכך לפני שהגעת לפה (בניגוד לזה שנתן לך את החומר להודעה המקורית). שיהיה לך הרבה בהצלחה עם הפורום, אני לפה לא חוזר. יניב מורוזובסקי

למעלה