מחזור 19

XSuperKi11erX

New member
מחזור 19../images/Emo47.gif

הפועל ת"א-הפועל ב"ש הפועל ת"א ואלו השמות: אסי דומב, יגאל אנטבי, גאבור הולמאי, יוסי אבוקסיס, פיני בלילי. חמישה שחקני הרכב קבועים שלא יהיו על הדשא במשחק מול באר-שבע.גם כנפו הפצוע יעדר. דומב, הולמאי ובלילי פצועים, אנטבי מורחק באדום, אבוקסיס בגלל צהובים. בהפועל מקווים ששמעון גרשון יחזור להרכב. גרשון החלים מפציעה, אבל עדיין לא שיחק מאז. יעקב הלל מילא את מקומו בצורה טובה ולא ברור אם קשטן ישנה תפקוד מנצח. הלל עשוי לשחק גם כמגן שמאלי, במקומו של יגאל אנטבי. אייל בן-עמי ייכנס להרכב כמגן שמאלי או קשר אחורי. בן לוז:"באר שבע עדיין במרוץ לאליפות" הרכב: שביט אלימלך, רמי חליס, שמעון גרשון (יעקב הלל), אלון חלפון, יעקב הלל (אייל בן-עמי), דניס אונישנקו, שי אבוטבול, בן לוז, סלים טועמה, עמרי אפק, סרגי קלצ'נקו. הפועל ב"ש קדוש:"הלחץ עליהם" לופא קדוש קיים אחרי האימון המסכם אסיפה עם חניכיו, במהלכה ניסה לשכנע אותם שיש להם את הכלים לנצח את הפועל ת"א. דראזן מדונוביץ' שנעדר משני המשחקים האחרונים בשל פציעה בקרסול, נטל חלק היום באימון המסכם ומחר הוא צפוי לעבור מבחן כשירות שעה לפני פתיחת המשחק. במידה שהבלם הקרואטי לא יוכל לשחק, יפתח בהרכב הצעיר עוז יפרח. ההרכב: אסי רחמים, רמי אליהו, דראזן מדונוביץ' (עוז יפרח), יניב אלול, שוקי נגר, סתו אלימלך, קאקו בלינג, אלעד בונפלד (תומר חליבה), אורן סגרון, אופיר חיים, רמיק יז'רסקי. מכבי נתניה-מכבי ת"א מכבי ת"א במכבי ת"א יודעים שנתניה טרם נוצחה העונה בביתה, ועל כן האתגר גדול אף יותר. כמו לפני כל משחק, סימן שאלה גדול מרחף סביב האפשרות שהגיבור הגדול של המפגש בסיבוב הקודם, אבי נמני, שהרשית אז שלוש פעמים, יחזור להרכב. הקפטן, שלא פתח מזה חמישה משחקים, מגלה יכולת טובה מאוד באימונים ונגד אשדוד אף חזר להבקיע. קלינגר דיבר השבוע על שינויים ומעניין יהיה לראות אם ההרכב המנצח מהשבועות האחרונים ישתנה. הרכב: לירן שטראובר, אבי סטרול, גדי ברומר, טל בן-חיים, סאלם אבו-סיאם, טל בנין, ברונו רייס, ברוך דגו, אלי ביטון (ג'ון פנטסיל), רודריגו גולדברג (אבי נמני), אנדרס פרוחננקובס. מכבי נתניה לנדאו מסתובב בימים האחרונים עם תחושה שקבוצתו מסוגלת לנצח את מכבי ת"א. המאמן קיים ביום שישי שיחה ארוכה עם חניכיו, ובשפה הציורית שלו העביר את המסר כי למרות שמדובר במשחק מול קבוצה חזקה מאוד, לנתניה יש את הכלים להכריע את המשחק לטובתה. גיא צרפתי, שנעדר מהמשחק בראשל"צ בשל מתיחה בשריר הירך האחורי, חזר להתאמן כבר בתחילת השבוע ולמרות שהוא עדיין לא בכושר משחק מלא, ההערכה היא שהוא יעלה בהרכב מול קבוצתו לשעבר. גם הבלם הגנאי אימורו לוקמן, שערך הופעת בכורה בהרכב בשבוע שעבר והציג יכולת סבירה מאוד, נמצא בתמונת ה-11 הפותחים. הרכב משוער: מרטין פשקו, אורי אוזן, אדריאן דן גמאן, אמיר שלח, אילן בוארון, אסי וסיהון, רביד גזל, גיא צרפתי (אימורו לוקמן), ראובן עטר, רוסלאן לוברסקי, ישמעאל אדו. עוד המחזור: מכבי חיפה-בני יהודה עירוני ראשל"צ-בית"ר י-ם מ.ס אשדוד-הפועל פ"ת הפועל כפ"ס-מכבי פ"ת הפועל בהרכב חסר חייבת לקחת את באר שבע!!! מכבי נתניה יכולה לנצח את מכבי ת"א ולעזור לנו! עוד הזדמנות לברוח! יאללה הפועל מלחמה!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום אדומים............

רק לידעתיכם ב"ש ניצחה את חיפה ואת מכבי ת"א פעמיים,אז תסיקו מסקנה שיהיה קשה מחר,בכל זאת הימור למחר,ב"ש לא מפסידה,מסיבה פשוטה,לב"ש יש אופי...בקיצר נתראה מחר למרות שלצערי לא יתאפשר לי להגיע לבלומפילד... אבל הערכה שלי 2000 באר שבעיים יהיו מחר בבלומפילד,אז תצפו להפסד גם ברעש ביציעים,כי מי שמכיר את הקהל של ב"ש הוא רעשני.......

XSuperKi11erX

New member
אתה צודק בכמה דברים../images/Emo47.gif

לבאר 7 יש קהל טוב אבל לא ברמה שלנו ניצחתם את חיפה ומכבי וזה כל הכבודה לכם(אנחנו ניצחנו אתכם ואני התערבתי על המשחק הזה! אתה אומר שלב"ש יש אופי??? אז הפועל משחקת בלי 5 שחקני הרכב ומחליף חלוץ(כנפו) ניצחון של הפועל ת"א באמת יראה על אופי! תכנס מחר ב21:30 לפורום שלנו אחרי שנחזור מהמשחק(אולי יותר מאוחר) לילה טוב

pentagon89

New member
איתי

אל תתנשא ותאמר שהקהל של ב"ש לא מגיע לרמה שלנו.. לב"ש יש קהל טוב אבל נקווה שנעודד יותר טוב..

XSuperKi11erX

New member
אתה נהיה לי אוהד ב"ש?!?../images/Emo47.gif

ברור שלנו יש את הקהל הטוב ביותר

גם לי הציעו להתערב...../images/Emo58.gif

לא אוהד ב"ש, אוהד מכבי הציע לי להתערב...אבל אני אף פעם לא מתערבת, אני מפחדת לנחסססססססס....למרות שפעם התערבתי עם אוהד בית"ר על איזה משחק של ביתר והפועל, והוא הה צריך ללכת בבית ספר יום שלם עם צעיף של הפועל...זה היה ג-ד-ו-ל!

שששששששש לא להתערב.../images/Emo140.gif

אנחנו בשקט בשקט רק במגרש עושים רעששששששש לא מתערבים. מכינרת אחרת האדומה חמסה חמסה שום בצל יין
חמסה חמסה שום בצל יין

באר שבעי היקר צר לי לאכזב אותך|כלנ

עם הרכב חסר אחד פחות אחד יותר. אני יודעת שהאדומים שלי יתנו את הכל. אבל הכלללללללללללללל לנצח . בבלומפילד אני מקווה ומתפללת לא ניתן. כי באש ובמים ננצח את כולם כפליים
חמסה חמסה שום בצל יין. חייבים לעבור את באר שבע. חייביםםםםםםםםםםםםםםםם מכינרת אחרת האדומה

למעלה