מחזור אחרי IVF שנכשל

זואילי

New member
כן, אבל..

תלוי ברופא ובפרוטוקול לגבי אם לדעתו תספיק זריקה אחת חודשית או יותר. אספי את המידע והשאלות ותדברי על הכל עם גונן.

זואילי

New member
הי קרנישובס

לצערי, מנסיוני אכן הטיפולים החמירו לי מאוד את האנדו. כאביי טופלו במרפאת כאב עם התאמת פרוטוקולים של משככים, אז זו המלצתי... ומה שעשיתי - זה לא לעשות טיפולים ברצף. אחרי כל שלילי עליתי על דיכוי עד יעבור זעם וברגע שהבטן נרגעה חזרתי לעוד סבב כשהדיכוי היה חלק מהפרוטוקול (ארוך או קצר, וואט אבר). עם הכאבים בזמן סטימולציה גם השתמשתי במשככים אחרי שבדקתי מול המכון הטרטולוגי וגם אז הכל היה תלוי ביום המחזור ובאיזה שלב אני בטיפול. בהחלט ממליצה לך לפנות לייעוץ גם במרפאת אנדו. בהצלחה! ותרגישי טוב.

מרפאת כאב

המרפאה עובדת עם רופא הפריון? מי מפנה למרפאת כאב? (אני הולכת לגונן בפרטי). מרפאות כאב נמצאות בבי"ח? תודה רבה על כל התשובות!

זואילי

New member
מרפאות כאב הן בבי"ח

כשהלכתי, לא היה לזה קשר לרופא הפריון, אלא רק עם תמיכה מרופאי האנדו. תאמיני לי, לא רק רופאי הפריון שלי לא מכירים את המשככים שלי... גם במחלקה כירורגית לא הכירו חחח. ולכן בדקתי עם המכון הטרטולוגי כשהייתי בתוך IVF. ואז, רופא הפריון ייעץ לי מתי לקחת ומתי עדיף שלא. אני מאמינה שאם תבקשי הפנייה למרפאת כאב מגונן - הוא יתן לך. רק אין לי מושג אם תצטרכי להמיר את הפנייתו להפנייה של רופא הקופה. (אני בכללית). בכל אופן, במרפאת כאב בתה"ש יש את ד"ר דולברג שמכירה היטב את האנדו ולכן אני ממליצה להגיע אליה.

אורטל262

New member
היי קרנישובס

אני גיליתי רק אתמול שאפשר ללכת למרפאת כאב גם דרך הקופת חולים ,‏ אני לדוג‏' במכבי והפנו אותי למרפאת כאב ששייכת לאסותא ואין צורך בטופס 17‏ בשבילה רק בהפניה מהרופא המטפל וכמובן שזה ללא עלות אז אני חושבת שכדאי לך לבדוק את זה.‏ אני ניסיתי לקבוע לתל השומר והתור שנקבע לי הוא רק ל-29/8‏ שזה המון זמן לסבול,‏ במרפאה של הקופה הצלחתי להשיג תור כבר ליום ראשון הקרוב.‏ בכל מקרה אני מקווה שתרגישי טוב ושיהיה לך בהצלחה !‏

../images/Emo41.gif ד"ר זולטי?

בינתיים אני לא מצליחה לקבוע תור לתל השומר - לא עונים שם. אולי בגלל השביתה?? בכל אופן, ראיתי שד"ר מתי זולטי הוא רופא מכבי, וחשבתי לנסות לקבוע אליו ישירות. הבנתי שהוא מקבל במרכז לבריאות האישה ברעננה, וגם במרפאה ברמת גן. הוא מומלץ, נכון? יש יתרון לתל השומר על פני תור ישירות אצל ד"ר זולטי במרפאותיו?

זואילי

New member
אם זולטי ידבר על ניתוח, הוא יפנה אותך חזרה

לתה"ש... היום היתה שביתה בתה"ש. מחר לא, אז תנסי שוב. שבכל מקרה יהיה לך תאריך. (הרי לבטל תמיד אפשר).

galim29

New member
יש יתרון להגיע למרכז ולא רק לרופא

במרכז יש לך רופאים מתחומים שונים הקשורים לאנדו', במרכז שנמצא בבית החולים יפנו ללפרסקופיה במידה ותצטרכי, כי זולטי בכל מקרה ישלח אותך למרכז.

למעלה