מחול האש

מולוקו

New member
מחול האש

כשאני מתבונן בך , אני רואה פרפר מתלקח פעם אדום ופעם ארגמן פעם זהוב ופעם כחול עד שנדמה שאת בוערת. נשרפת ולא מאוכלת זן נדיר של אישה , שאפילו האש לא אוכלה , הגוונים כצבעי הקשת אבל כוחך מלאכת מחשבת. כשאני מתבונן בך , אני רואה פרפר מתלקח בכל גווני הקשת , לכל צבע זווית מיוחדה תלוי בהסתכלות הראייה.

בערה

צא את ביתך, בוא אל פתחי. קרב אל גופי, אך אל תיגע. הבט בו, סרוק את כולו. הושט ידך, בנגיעות קלות החלק אצבעותיך, על גופי. העבר בי אותותיך כאש, רחף מעלי, כנוגע לא נוגע. חוש, כיצד נפתחת אני אליך. הבט לי בעיניים המבקשות, לטעום את נס תשוקתך. הבער אותי, כשם שאני מבעירה אותך.

מולוקו

New member
שרפה

אוד מוצל מאש מהשרפה אשר שרפת , עוד הבית עשן ואנו שני ניצולים על רפסודת אבהבים.

ברבאימה

New member
להבה

להבה בוערת בליבי מחממת את כולי חומי עולה לקראתך גופי רוצה רק אותך קבל אותי לאט בכל פעם עוד קצת שלהבתי תמשיך לבעור ולעולם לא עוד קור אל תאחזני בחוזקה אשמיע קול זעקה כי עתה אש יש לי בלב וזה ממש ממש כואב.

מולוקו

New member
לחם

מה בצע בדמי הרותח , ברדתי אל שחת ערוותך לנוחם מקל נדודיי , מה לך אישה ,כי תזעקי נוכח צל דמותי המוטל , הותירי לי את גופך כלחם חם מן התנור , הותירי אותו ואשבור רעב לאט לאט אבל בטוח , עד כי שעו זעקותייך מקול וריח שמנייך ניגר.

ברבאימה

New member
קולות

איכה תחשוב את קולי לזעקות? איכה תדמה ערגתי לפחד? הלא תדע כי אלו הן נאקות קולי שבע עונג מהיותנו יחד הבן כי ליבי הוליכני לאישי ואלו קולות תשמישי...

מולוקו

New member
ואל אישך תשוקתך

אישך ירד לערוגות הבושם להתמוגג מריח גן עדן, הקול קול ערגתי והידיים ידי אלופך. בואי צאי כלתי, צאי לך בעקבות אישך כי אליו תשוקתך והוא ימשול בך.

למעלה