מחולל זמן

מחולל זמן

יכול להיות שרולינג תשתמש במחולל זמן (ככה קוראים לזה לא?) כדי להחזיר את הזמן לאחור וכך הארי יוכל לדבר עם דמבלדור למרות שהוא מת? או לשנות את נסיבות המוות שלו? או להחזיר אותו לחיים, כמו שקרה עם במביק?

meital f

New member
לא ניראה לי

כי בספר השלישי משרד הקסמים השמיד אותם

רזושש

New member
תזכירו לי רגע מתי ולמה הם השמידו?

שכחתי

t u l t u l 16

New member
שהם הלכו "להציל את סיריוס"

במחלקת המסתורין אז התחיל שם קרב והכל נשבר אז כל המחוללי זמן שהיו בתוך הארון נשברו ואז הארון נשבר ותוקן נשבר ותוקן...

maor tur

New member
לא נראה לי,

הרבה זמן לא קראתי את הספר החמישי, אבל משלוש הפעמים שכן קראתי אותו, אני זוכר שהשמידו את הנבואות, לאחר שגם ככה חלק מהן נופצו ע''י אוכלי מוות.

City Of Angel

New member
די כבר עם זה!!

דמבלדור מת, די, חלאס, גמרנו, הוא לא יחזור.. אאני בעד תיאוריות והכל, אבל תפסיקו להעלות כל מיני רעיונות לאיך הוא יחזור, כי גם ב"הארי פוטר" מתים לא חוזרים לחיים. יש כל-כך הרבה דברים שאפשר ויכלו לעשות עם מחולל זמן (למנוע את החזרה של וולדמורט, למשל) למה מתעקשים להיתקע דווקא על דמבלדור?!

רעיון חמוד

אבל זה מאוד מסובך לעשות את זה במיוחד שעברו כמה חודשים מאז המוות...(אצל בקביק הם החזירו את הזמן ב3 שעות). ומה גם שכל מחוללי הזמן נהרסו בקרב שהיה במשרד הקסמים.

אתם טועים.

הזמן הוא כולו במעגלים, בקביק בכלל לא מת כי הם היו שם והצילו אותו. דמבלדור כבר מת ולכן אי אפשרל שנות זאת.אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה. דמבלדור לא היה מת מלחתכילה אם הם היו משתמשים במכולל זמן.

זו צורת חשיבה ממש מגניבה

גם אני עליתי על זה, שבעצם בקביק בכלל לא מת. אבל עצם זה שהארי ראה את דמבלדור מת זה מבטל את העובדה שישתמשו במחולל זמן.

אני לא חושבת.

אם בקביק לא מת כי הם השתמשו במחולל המן, כי זה כבר קרה, שהם השתמשו בו, אז אם הם ישתמשו במחולל זמן גם עכשיו, ויצילו את דמבלדור, אז הוא גם בעצם לא מת. כי זה שהארי ראה את דמבלדור מת, זה כמו שהוא שמע את הגרזן וחשב שבקביק מת. אם הם ישתמשו במחולל הזמן, יכול להיות שדמבלדור בכלל לא מת בעבר, כי בעתיד הם מצילים אותו.

Ayelet Potter

New member
אבל..

[ולדעתי הראו את זה מצוין בסרט] הגרזן באמת הונף ולכן הם שמעו אותו, אבל הוא פשוט לא הרג את בקביק בגלל שהארי והרמיוני הצילו אותו,בגלל זה שהם חזרו בזמן, וככה בעצם הוא לא מת. את דמבלדור הארי ראה מת וגם קברו אותו חוצמזה שגם ככה השמידו את כל המחוללי זמן ככה שאי אפשר לחזור בזמן אז זה לא ממש משנה

זה מה שאמרתי,

כמו שהארי ראה את דמבלדור מת, הוא גם שמע את הנפת הגרזן וחשב שבקביק מת, ןלכן יש אפשרות כזאת שהם יצילו אותו אף על פי זה, ולמרות שאמרו מעליי שזה לא הגיוני. הקבורה וההלוויה באמת קצת סותרים את האפשרות שדמבלדור לא מת, אבל רק רציתי לומר שלפי דעתי, כמו שהצילו את בקביק, כך גם אפשר להציל את דמבלדור.

InBaR 85

New member
../images/Emo31.gif

זה פשוט לא נשמע הגיוני....ואם כן מה הוא כבר יגיד לו??

black robe

New member
כל מחוללי הזמן נהרסו בספר../images/Emo63.gif

החמישי כשהארי והאחרים הלכו להציל את סיריוס. הרי החדר ההוא עם שעון הקוקיה שאיזשהו אוכל מוות נכנס בו בטעות היה מחולל זמן, וכל החדר ההוא נהרס מכל ההתקפה שם, אז זהו, לא נשארו יותר מחוללי זמן.

רונישית

New member
לא, כי רולינג אמרה בריאיון

שלא יהיה עוד שימוש במחוללי זמן. (כמובן בגלל הסיבה הפשוטה שכולם נשברו)

למעלה