מחוויות ההורים לחיילת

DizzyMissLizzy

New member
מחוויות ההורים לחיילת

בתי החיילת חזרה ביום רביעי האחרון חולה הביתה. ע"מ לחסוך ממנה הגעה לבסיס למחרת היום בשעה 6:30 בבוקר כשהיא חולה, החלטנו לקחת אותה לרופא באותו ערב, כדי שתקבל גימלים. המרפאה הקרובה לאזור מגורנו נמצאת בחר"פ בצריפין (כחצי שעה נסיעה). הגענו לשם בשעה 21:30. היא נכנסה לבד, ועלינו היה להמתין מחוץ לשער הבסיס. היא מסרה לנו בסלולרי שלפניה יש עוד 40 איש, ואחד הממתינים בתור "עודד" אותה שעליה לחכות כ-4 שעות (היה שם רק רופא אחד). חשבנו לתומנו שהוא סתם מגזים... בפועל היא חכתה בתור 5 (!) שעות לבדה (בלעדינו). ואנחנו חיכינו כל אותו הזמן במכונית עד שעה 2:30 בלילה. בערך כל חצי שעה התקשרנו אליה לסלולרי, כדי לעודד אותה, וגם כדי להתעדכן במצב התור. בשעה 3:00 בלילה היינו בבית בחזרה. אני טוענת שזה זלזול בחיילים החולים מצד הצבא. לא נותנים לחיילים להבדק אצל רופא אזרחי, כי הוא אינו יכול לתת גימלים. ומצד שני פשוט מתעללים בהם. הרי מה שחיילת חולה צריכה זה מנוחה טובה, ולא לחכות לבד 5 שעות בתור עד 3:00 בלילה. הדבר הפשוט ביותר שהצבא יכול לעשות הוא להוסיף רופאים. הרי אם היו 5 רופאים במקום אחד, היא היתה מחכה שעה אחת בתור. שגם זה לא מעט, אבל לפחות סביר.

Piccolo

New member
אמת...

אחת הבעיות העיקריות שלהם זה שהרבה באים סתם..כדי לנסות לקבל יום חופש כזה... ואי אפשר לדעת מי באמת חולה ומי לא מבלי לבדוק... וזה יוצר בעיה... אולי באמת הוספת רופאים יכולה לפתור מצב כזה..או לגרום ליותר חיילים "לנסות את מזלם" כי לא צריך לחכות בתור כל כך הרבה..

zazaza

New member
קריסה

ידוע כי מערכת הרפואה הצבאית כבר מזמן פשטה את הרגל. כל יום שעובר בלי שמישהו ימות מרשלנות רפואית או יגרמו לו סיבוכים בלתי הפיכים הוא בחזקת נס בקנה מידה תנ"כי. המרפאות הצבאיות הן בתי מטבחיים ומפעלי בשר. ישנם תהליכים שמתנהלים על מנת להעביר את כל מערך רפואת העורף לידיים הנאמנות יותר(אני מקווה) של קופות החולים.

alonaviv

New member
אין תקציב ל- 5 רופאים.

כל הכסף הולך לדוסים לצערינו במקום לשיבוח התנאים הצבאיים שיחסכו לך את הסבל המיותר שנגרם לך. נותר לנו רק להצטער על מה שקרה, ולדעת שהמצב ישאר כך לצער כולנו...

יניב100

New member
נציג פניות הציבור

יש לפנות אליו בנוסף יש גם אחראי על הרופאים בצבא וגם אליו יש לפנות ולספר.

DizzyMissLizzy

New member
אתה מכיר כתובת מדוייקת

שאפשר לפנות אליה? אני בהחלט מעוניינת ומתכוונת לעשות זאת.

יניב100

New member
כן

אני יברר יש את הכתובת.כעיקרון אני צריך להסתכל מחוץ למשרד חינוך. תבקשי מבתך להסתקל מחוץ למשרד חינוך ביחידה שלה אני בטוח שהיא תמצא את הטלפון. אבל בכל זאת אני יברר

boring

New member
הנה הכתובת../images/Emo88.gif

נציב קבילות החיילים ת"ד 7052 תל-אביב 64734 פקס 6977135-03 טל´ אזרחי: 6977374-03 ייעוץ מוקדם* 6977433-03 אזרחי כל יום בין 15:00 עד 17:00 ביום ו´ בין 08:00 עד 12:30 * יעוץ מוקדם הוא לצורך בירור אם הנושא הרצוי מצוי בתחום טיפולו של הנציב. מומלץ קודם כל לברר ביעוץ המוקדם. רק בריאות, ואני מקווה שהתלונה שלך לגבי מיעוט הרופאים תעורר ולו במעט את עיוורונו זה של הצבא...

למעלה