המשך
1.
ראיתי מעל 5 חתולים בחדר אוכל במהלך התורניות מטבח שלי .
האוכל הוא סבבה , לא עידית אלא אוכל של האגודה למען החייל , יהיה שוקו (הוא מקולקל אל תיגע בו ) , גבינה לבנה , מידי פעם לבנה (סגור בקופסאות) סלטים חומוס בשר וכולי , אוכל סבבה לגמרי אל תדאג אני מבטיח לך שהאוכל לא יהווה קושי בטירונות שלך .(אולי רק בימים הראשונים)
ימנוע ממך טיפול רפואי - למשל אם תיפצע או משהוא כזה לא תקבל טיפול רפואי , תקבל אקמול / תחבושת אלסטית שקרית כלשהוא . רוב הסיכוים שגם אם תינקע את הרגל או משהוא כזה לא יביאו פטור כלשהוא ויגידו לך בכול מקרה לרוץ , לא אכפת להם מהבריאות שלך .
במידה ותהיה לך בעיה רפואית אמיתית כמו שקרה לחבר מהטירונות שלי , פשוט תלך לרופא פרטי , בצבא לא תקבל טיפול רפואי . בטח לא בטירונות .
2.
תשמע בעיקרון באתי אם כושר והיה לי די קשה . , אחרי הימים הראשונים על כול שטות קטנה יורידו אותך ל10 ( כומתה לא במקום , נעליים לא קשורות טוב , לא עמדתה בזמנים וכולי)
בין לבין מצטרף מידי פעם שעות ביציאה ולקראת סוף הטירונות , שעות בהשכמה .
סתם לדוגמא אתה כול היום עומד בV בין הרגליים , כול היום עומד עד שהברכיים שלך נופלת ואתה כבר לא יכול ליישר אותם , "תרגול נוסף" (שכיבות שמיכה) ותיזוזים ( בדרך לחדר אוכל וביציאה מימנו ובס"כ כול היום מתזזים אתכם בזמן הבא הייתם 30 שניות ואז צריך לרוץ וזה ולצעוק " תם הזמן ! , הקשב המפקדדדתתת" ואז ככה 7000000 פעם (כול פעם 40 שניות)
לנו הטירונות הייתה 5 שבועות אז בכלל.
ובנוסף התשישות של ללכת לישון ב10 בלילה אחרי שכול היום עמדתם על הרגלים שאתה מת מעייפות ואז ללכת לשמירה ב3 בלילה , לקום ב2 כדאי להתלבש , עד שאתה חוזר ב4 בבוקר , ובקושי מצליח לישון , קם עייף מת .
כול השיעורים שיהיה לך הדבר הכי קשה זה לנסות לא להירדם בזיוני שכל האלו .
3.
אני לא אמור לספר את זה אבל בעיקרון הפלוגה מחולקת ל2 מחלקות .
פרופיל נפשי שרובם סתם הורידו פרופיל כדאי להתחמק מקרבי .
פלוגה של די ערסים ואנשים עם בעיות רציניות (אשפוזים וחולי)
כול מה שאני אומר מתייחס למחלקה היותר הרצינית , הפחות רצינית עושים בית זונות.
4.
תיכול לבוא בלי זקן להתגלח יום לפני ולקבל , כול מי שרוצה מקבל פטור זקן . הייתי לפני חודש בטירונות . הפטור הוא זמני ל45 יום . עד סוף הטירונות וקצת אחרי .
* טיפים קטנים
שאומרים לך תורנות מטבח ישר תתנדב , זה הכי חפשני בארץ , אתה בלי משמעת בפאנן שלך הדודות מפנקות אותך , הדבר הכי נדיר שיש , כשתחזור לפלוגה שלך תגיד שזה קשה רצח תורנות מטבח ושלא כדאי להם להתנדב .
ואז כול הזמן תהיה בתורנות מטבח עד שחברים שלך יבינו תקומבינה חח .
פריסה זה הפסקה שחובה בטירונות לפי פקודות מטכ"ל . (3 פעמים ביום )
הפסקה של 15 -20 דקות שבה מותר לך לעשן ולארוח לחם עם שוקולד / ריבה .
(שוקולד קשה כמו אבן לא אכיל וריבה אכילה יחסית)
מצבות-
מצב הלוחמים בעיקרון משהוא מעצבן שצריך לרשום מי נמצא ואיפה הוא היה כול מיני בולשיטים , אתה תעשה את זה יותר מאלף פעמים תאמין לי שאתה תדע את זה באלפה .
אכן נפגשים עם הקציון מיון בסוף הטירונות , וזה סתם שקר שהם אומרים שבגלל שזה בסוף אז זה תפקידים יותר טובים .
אין קשר לקבל פקיד לבין הקב"א שלך , הוא ינסה לדחוף אותך לטכני / נהג / אפסנאי כי זה מה שחסר לצבא , פשוט תסרב לקבל את זה ותקבל ריתוק או משהוא עד שתקבל תפקיד נורמלי .(שוב , אין תפקידים נורמלים לבעלי פרופיל נפשי , בנורמלי אני מתכוון לשבת במשרד ולא לעשות כלום עד 4-3 וללכת הביתה , זה מה שאני עושה בגלל זה אני מתכוון לצאת )
הקב"ן בטירונות הזאת קוסמת -על , החל מלהציע תפקידים עד לפטור לכול דבר אפשרי , המילה שלה הכי חזקה בבסיס .
אם באמת קשה לך ישר תבקש קב"ן (יסבנו אותך ולא יביאו לך , תתעקש ותגיד שאתה רוצה לראות קבן השבוע ושאתה חייב)