מחובתנו

jaklinm

New member
מחובתנו

שלום לכל חברי הפורום -אני אומנם חדשה כאן בפורום התחלתי להיכנס לכאן כדי לחפש מידע על שממית מנומרת (תודה ליונתן על העזרה) רציתי רק לומר כתגובה לכתבות כאן שמאחר ואנחנו מחזיקים חיות בר בשבי אנחנו חיבים!! להם תנאים מקסימילים לא משנה המחיר -כתגובה לאחד מחברי הפורום שמסתפק בנורה רגילה -נורות אלה יכולות לגרום לזנק רציני ביותר ובלתי היפך !! דבר נוסף כולנו כאן אוהבים חיות אני מאמינה לכן מחובתנו לידאוג שהחיות שאנחנו מגדלים הם חיות מותרות להחזקה-כיפוד זו חיה מוגנת ,חיית לילה ,חיה חלק ניחבד מזמנה במחילות ניזונה ממגוון רחב של חרקים וכן חבל להחזיק אותה למרות הרצות חשוב בראש ובראשונה לחשוב על טובת הבע"ח

רן333

New member
קיפוד שייך מבחינה טקסונומית לסדרת

אוכלי החרקים. אבל זה לא אומר שהוא ניזון רק מחרקים. קיפודים אוכלים מגוון די גדול של חיות, כולל נחשים, ואם אני זוכר נכון - הם אוכלים גם פירות.

yg28

New member
וגם אפרוחים ואפילו יש

מזון תעשייתי מוכן בשבילהם ספצפית (ניתן לרכוש רק באנגליה כרגע) האישה

etay983

New member
אלא שייכים לדורבן ד.אמריקאי

אלה הקוצים הנוראים ביותר...לא רק שכמעט ולא ניתן להוציאם, הם מתחפרים ברקמות בקצב של 1-2 סנטימטרים ביום. ידוע על אריות שמתו מפגיעות פנימיות כמה ימים לאחר הפגיעה.

naja

New member
נשמע מעניין אבל......

יש מצב שאריה יפגוש דורבן ד. אמריקאי?.....

dreaming h

New member
ברוכה הבאה

מאיפה נחתת?
עברתי על ההודעות שלך, ואני ממליצה גם לך לעבור על ההודעות של החברים האחרים בתקופה האחרונה. הפורום לא תלוש, ואנחנו יודעים קצת יותר ממה שנדמה לך..

jaklinm

New member
לא זו הייתה כוונתי

לא באתי לומר שאף אחד לא יודע כלום אבל יש כאן כאלה שאם הם היו יודעים יותר היה יותר טוב לנחש יש כאן מישהו ששם את הנחש שלו בתנו ר -זה ניראה לך הגיוני?

dreaming h

New member
תגידי..

נראה לך הגיוני שמישהו שם את הנחש שלו בתנור?...

jaklinm

New member
לא המצאתי

היו לנחש שלי (בואה) קרדיות ושמעתי שהבתוך תנור זה החיטוי הכי טוב אז הכנסתי אותו בתוך כלי קטן לתנור לחצי שעה ושעברה חצי שעה באתי להוציא אותו והוא לא זז.. כאילו שקר לו והוא לא פעיל רק שהוא בכלל לא זז.. והוא חם הינה כתוב בפורום שחור על גבי לבן עמוד 2 אם את רוצה לראות

למעלה