מחובתנו

BabaGee

New member
welcome to our humble forum !

מסכים עם מה שכתבת אבל היה נחמד אם היית מציינת בנוסף לההארות (נכתב עם א' בכוונה) איזה מנורה לא תגרום לנזק בלתי הפיך כיוון שחוץ מאשר לקבל הארות אנחנו גם מעוניים לדעת. אם את חושבת שמשהו לא בסדר אז היה נחמד אם היית מציינת מה הדבר שכן בסדר. לא חושבת ?

היא כניראה מתכוונת אלי...

וואלה,נכון אני שם נורת חימום וכשהנחש מגיע לטמפרטורה מסויימת אני נוגס ממנו מעט...כמו חטיף,נו ברצינות חמד ניראה לך שמישהו שם אותו באמת בתנור...הומור,שמעת פעם?..עכשיו ברצינות אני דואג לנחשים שלי יותר ממה שאני דואג לעצמי ולילדים שלי...אם ערב אחד בתי לא אכלה או לא היתקלחה,לא נורא אבל אם אני לא ינקה לנחשים שלי את הקקי מיד כשזיהיתי זאת...אני לא רוצה לומר מה יקרה...אז נורת חימום?...נו באמת...

ינאי 15

New member
לך תדע איזה סוג של ילדים יש במדינה

שלנו. לפי דעתי זה מקרה הגיוני מאוד של "בחור" שלא מבין כל כך בנחשים לצערי הרב. במדינה שלנו הכל יכול לקרות, אם זה לטובה או אם זה לרעה.

yg28

New member
גם אליי מתכוונים פה...

משתמשת כרגע בניק של בעלי אבל מתכוונים מן הסתם לDAFF29 ותאוות הקיפודים שלה... אז נכון-אני נורא נורא רוצה לגדל קיפוד אז נננכככון-זו חיה מוגנת וכו'.. אז נכווווון-האופציה היא להביא מיבוא וכו'.... אבל מותר לבת אדם לחלום, ומותר לבת אדם לשתף את חלומותיה עם חבריה ומותר לבת אדם ככה לדחוף בין השורות שיש לה יומהולדת בנובמבר והיא מחליפה קידומת ולא הכי מרוצה מזה ואין למה מה לעשות בנידון והיא תמיד היתה הכי קטנה בכיתה ובצבא ובלימודים ועכשיו היא פתאום זקנה בלה _וכוסית) עם גן חיות בבית ותאוות חיות לילה בלתי נשלטת, אבל לא צריך לקחת הכל כ"כ ברצינות וללב. במפגש פורום הבא מן הסתם תפגשי אותי ואת בנזוגי ואת שאר האנשים הנפלאים וחכמים פה (שיש להם זכרון לימי הולדת) ואני בטוחה שתרגישי יותר בטוחה לגבי מחשבתנו על אהבת החי והסביבה. הזכרתי כבר? בנובמבר?

jaklinm

New member
../images/Emo140.gif

רשמתי לך תגובה המקום הלא נכון מזל טוב מעכשיו ונביא לך משהו לילי וקוצני

למעלה