נו אז אם אצלך סגור... אני - כמו שאיימתי לעיל... למיטה שלי ומיד!!! לילה טוב!
א אלמרה New member 7/12/05 #77 נו אז אם אצלך סגור... אני - כמו שאיימתי לעיל... למיטה שלי ומיד!!! לילה טוב!
ה המעניש69 New member 7/12/05 #78 ../images/Emo25.gifלוקחת תני לו פרדמון לבעלך אני כבר מת לראות את האישה היפה שמסתתרת אחרי המקלדת
ל לוקחת לריאות New member 7/12/05 #83 פסייי סתם מגזימה.... לא יפה ולא נעליים.... וזה לא יהיה היום מותק... בעלי בדיוק נכנס הביתה....רק זה עוד חסר לי....מצטערת...
פסייי סתם מגזימה.... לא יפה ולא נעליים.... וזה לא יהיה היום מותק... בעלי בדיוק נכנס הביתה....רק זה עוד חסר לי....מצטערת...
ה המעניש69 New member 7/12/05 #85 במקרה הכי גרוע לוקחת אני מזמין אותך לישון אצלי כפרה מבטיח שלא יהיה לך קר
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #89 רבותייי.... הגיע הרגע... לפרוש! חיכיתי... חיכיתי... והולכת לישון! ואת לוקחת אחראית ש... המעניש לא ישאר ער עד מאוחר.. יש לו סדנת מסרים על הבוקר... שיגיע מוקדם! את אחראית בקטע... לילה טוב כפרה..
רבותייי.... הגיע הרגע... לפרוש! חיכיתי... חיכיתי... והולכת לישון! ואת לוקחת אחראית ש... המעניש לא ישאר ער עד מאוחר.. יש לו סדנת מסרים על הבוקר... שיגיע מוקדם! את אחראית בקטע... לילה טוב כפרה..
ל לוקחת לריאות New member 7/12/05 #88 בטח שלא יהיה לי קר... אשתך תחמם אותי בצד השני ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח