מחדש ... מחדש....

חחחחחחחחחחחחח

שמעי ....רק ימים יגידו... אבל את כעמיתה לעבודה...יהיה נחמד אם תסבירי לו איך משרשרים וכאלה... למה לא?! אני רצינית!

עמיתה לעבודה (חחחחחחחחחחחח)

זה יותר כמו עימות עם החוק (חחחחחחחחחחחחחח) שעה להסביר כל דבר.... שעה! והמסרים... לכי תסבירי לו באמצע כל הבלאגן.... אבל! את הקטע של אצבע... מקש... תנופה... חייבים לפתור!

נשבעת לכם....

אם אחרי שפתחתי עבורו שרשור חדש... תוך 4 דקות.. אם הוא לא מגיע... מחר! לא מדברת איתו...(חחחחחחחחחחחחחחחחחח) אתם עדים...

קלטת את...

משחק המילים
תסבירי לו איך לשרשר...למרות שגם את לא מומחית גדולה בעניין... לפעמים מתפלק לך...חחחחחחחחחחחחח אבל זה חמוד לאלללללללללללה... תלמדי אותו איך לשלוח מסרים... את עניין האצבעות נסדר בהמשך...חחחחחחחחחחחחח

יודעת מה....

או.קיי... מחר הוא יעבור קורס מזורז לשליחת מסרים אבל! א. אני לא אחראית לתוכן המסרים שלו. ב. גם לא ליעדם. ג. אם יהיו פאדיחות בשני הסעיפים הראשונים - מתנערת ממנו לחלוטין. ד. אין סעיף ד'(חחחחחחחחחחחח) עכשיו תחתמי...

מה הוא כבר יכול להזיק....

תראי מה זה ?....איזה כוח יש לו....
גם בלי להיות פה הוא כאן במלוא נוכחותו.... אוליי נעביר נושא ...
ובכלל איפה האיש של המוזיקה?

אלמרון....

נשבעת לך אני משרשרת כמו שצריך... אין לי מושג איך זה מתפלק...וזה מתפלק לי לפעמים (חחחחחחחחחח) בתפוז משהו לא בסדר (חחחחחחחחחחחח)

מה לא ראית מה קרה לי שבוע שעבר...

נשבעת לך השתרשרתי לשרשור בוקר ....פתאום יצאתי בהודעה לחוד... לא קורה לי הרבה...הייתי בשוק ...חחחחחחחחח ואז טאקי העבירה אותי שאני אהיה עם כולם....

אלמרה

New member
התכוונתי שתציעי למעניש לקרוא

וללמוד לשרשר.. את יודעת הכל.. הרבה יותר טוב ממני זה ברור לי כי אני די חדש פה.

איזה יודעת הכלללללללללללללל

מה הכל.... אין עליי ותק כמו שאני עושה רעש וצלצולים... עוד לא קלטת????????

בטח יודעת...

אישה יודעת את רעותה....
אני יש עליי תווית של קלפטע מגיל מאוד צעיר...חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא טעית חמוד....זה בסדר אני יודעת מה אני שווה... <אני שווה לתחת...חחחחחחחחחחחח
>

אלמרה

New member
טעיתי גם טעיתי...

אסור לך לסלוח לי כעת לעולם!!! נכון לתחת יש גם ערך רב אבל לא ראיתי לך... מה שכן ראיתי אצלך בצ'אט כמו שראיתי אצל פCי - זהו יופי נדיר של האישיות יותר מאשר יופי חיצוני... אז מה אם את לא בלונדינית? גם אני לא...

למעלה