אבל איזה פרס?
ל לוקחת לריאות New member 7/12/05 #48 את זוכרת שצחקנו היום ... על מעצר וסוהר.... עכשיו תעשי אצלך בראש את החיבור....
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #49 אתם שניכם.... נראים לי מבושלים (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) עכשיו... תכיני את עצמך... האזיקים בדרך! (חחחחחחחחחחחחחחח)
אתם שניכם.... נראים לי מבושלים (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) עכשיו... תכיני את עצמך... האזיקים בדרך! (חחחחחחחחחחחחחחח)
ה המעניש69 New member 7/12/05 #50 ../images/Emo178.gifעשיתם עליי סרט תיכנסו לצאט ותיפתחו מצלמות שאני יראה את הפרצופים שלכם
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #51 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי לכם???????????? הודעה הודעה פתח... מרט לנו את העצבים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי לכם???????????? הודעה הודעה פתח... מרט לנו את העצבים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי...
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #53 עכשיו אתה כאן... והם נעלמו לי... לילה הזוי (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
ה המעניש69 New member 7/12/05 #57 ../images/Emo18.gifלוקחת את מי את לוקחת את בצד שלי הוא בצד שלה לא שומרת עלי שאני לא נמצא
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #62 כפוי טובה בחיי.... תראה איך כולם כאן דאגו לך.... מה זה תבחרי צד .... תיכף נעשה תעמולת בחירות (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) כולכם בצד שלי וזה סופי! תעיז להתווכח.... אין הדרכת מסרים מחר .... (חחחחחחחחחחחחחחחחח)
כפוי טובה בחיי.... תראה איך כולם כאן דאגו לך.... מה זה תבחרי צד .... תיכף נעשה תעמולת בחירות (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) כולכם בצד שלי וזה סופי! תעיז להתווכח.... אין הדרכת מסרים מחר .... (חחחחחחחחחחחחחחחחח)
ל לוקחת לריאות New member 7/12/05 #63 אההההההההה../images/Emo12.gif אני לא בשום צד.... אני בצד שלי....חחחחחחחחח דווקא הגנתי עליך מה אתה רוצה?!
אההההההההה../images/Emo12.gif אני לא בשום צד.... אני בצד שלי....חחחחחחחחח דווקא הגנתי עליך מה אתה רוצה?!
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #60 אין צאט היום! בגלל אנדי ובגלל בעלך! (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) בלי תלונות בבקשה...