עוד..
H hadasrulez New member 22/12/04 #24 תמונות יפות ../images/Emo99.gif ואני אוהבת את הסדרה כמובן אחת הסדרות האהובות עליי
M Mad Mad Me New member 23/12/04 #28 ../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif איזה תמונות יפות..!! מ ממש תודה. איזה תמונות חמודווווווווותתתתתתתתת.!!
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif איזה תמונות יפות..!! מ ממש תודה. איזה תמונות חמודווווווווותתתתתתתתת.!!
T tony16 yy y New member 23/12/04 #29 תמונות יפות אבל צ'אד לא יצא ממש טוב.. לפי דעתי התמונה של ג'יימס הכי יפה...
T tony16 yy y New member 26/12/04 #32 וואי זו תמונה מוזרה החזה שלה ניראה נפול וגם הוא ניראה בגדלים שונים לגמרי...
T the swan12345678 New member 23/12/04 #26 אוקי ככה נכון צ'אד חתיך הורס משגע מהמם אין כמוהו (חוץ מג'יימס) אבל שיהיה אוקי הבנו רובכם אוהבים את צ'אד אבל זה פורום לסדרה!!!!!!!!! לא לצ'אד צריך לדבר פה על הסידרה לא רק על צ'אד!!!!!! הוא לא השחקן היחיד שם!! יש גם את ג'יימס המחוצ'קן שלי!!!
אוקי ככה נכון צ'אד חתיך הורס משגע מהמם אין כמוהו (חוץ מג'יימס) אבל שיהיה אוקי הבנו רובכם אוהבים את צ'אד אבל זה פורום לסדרה!!!!!!!!! לא לצ'אד צריך לדבר פה על הסידרה לא רק על צ'אד!!!!!! הוא לא השחקן היחיד שם!! יש גם את ג'יימס המחוצ'קן שלי!!!
M MicHali161 New member 23/12/04 #27 כן בת'כלס.. צריך להפסיק לדבר כל כך הרבה על שחקן אחד מסוים.. אולי רובנו אוהבים או רוצים לעשות ילדים לצ'אד או שבעצם שניהם אבל זה לא פורום עליו אז צריך לדבר יותר על הסדרה עצמה.. ואי אפשר למנוע מאיתנו אוהבי צ'אד המושלם לא לדבר עליו בכלל זה בלתי נמנע! פשוט נדבר עליו פחות..
כן בת'כלס.. צריך להפסיק לדבר כל כך הרבה על שחקן אחד מסוים.. אולי רובנו אוהבים או רוצים לעשות ילדים לצ'אד או שבעצם שניהם אבל זה לא פורום עליו אז צריך לדבר יותר על הסדרה עצמה.. ואי אפשר למנוע מאיתנו אוהבי צ'אד המושלם לא לדבר עליו בכלל זה בלתי נמנע! פשוט נדבר עליו פחות..