מחדל רציני.

invAsion

New member
מחדל רציני. ../images/Emo103.gif

החלטתי לפתוח שרשור. אם את "אוהב את וואן טרי היל אבל-לא-מעריץ-רק(!)-את-צ'אד-ה100מם" :X נא להגיב ב
. אני לא לבד, נכון?

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gifמה שמעצבן זה...

שהכל קשור בצ'אד ובכמה הוא מהמם וחמוד וכל זה. תקראי את העמוד ותראי שרוב ההודעות קשורות לצ'אד כנ"ל עמודים קודמים. יש עוד עולם ושחקנים חוץ ממנו וזה פורום של הסדרה לא שלו. אני חושבת שהבהרתי את הנקודה
XD

iM sO cUtE

New member
ת'אמת את צודקת...

אני מסכימה לגמריי. אבל פורומים נועדו כדיי לשתף בדעות וכאלה, אבל לדעתי באמת כדאי להתמקד בסדרה באופן יותר כללי, ולא רק בצ'אד.

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif נכון, פורום נועד לכך ש

שישתפו בדעות אבל עד נקודה מסויימת. זה כבר נעשה מוגזם.

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif../images/Emo45.gif באמת כדי ש...

תבינו שלא הכל סובב סביב צ'אד כי הוא הצליח להתפרסם יותר מניית'ן ואחרים. גם אני בהתחלה הייתי אובססיבית כלפיו *מודה
* אבל דיי! יצאתי מזה כמה אפשר רק צ'אד, צ'אד, צ'אד ושוב צ'אד.. זה סובב עוד אנשים ! ועוד דברים שלדעתי כרגע יותר מעניינים כמו הסיפור של ג'ייק והתינוק [ככה קוראים לו.? חחחח] או הסיפור של ניית'ן. וזה פורום של מגרש ביתי ולא של צ'אד מייקל מורי! אבל את הדמות של לוק' אני דווקא אוהבת כי זה בסדר שהוא לא נשאר ילד טוב ירושלים זה כבר מרגיז.

tony16 yy y

New member
אתן צודקות

זה פורום של מגרש ביתי וללא של צ'אד .. כלומר כל אחד יכול להביע דעה איזה שהוא רוצה אבל זה כבר ניראה פורום בנושאיםמ אחרים.. כולם מתמקדים על צ'עד ושוכחים שיש עוד הרבה שחקנים מוכשרים ויפים בסידרה....

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

זו אחת הסיבות שאני לא הכי פעיל פה. כל היום צ'אד צ'אד צ'אד. הוא לא מעניין.
סתם, זה ברור שידברו פה גם עליו, אבל כמו שנאמר כבר בשירשור, לא רק עליו. יש גם כוסיות שאשפר לדבר עליהן..

iKilledKenny

New member
../images/Emo45.gif

יש בו משהו שנורא מעצבן אותי אבל זו לא הנקודה, באמת קצת מציק שכל שרשור שני מתמקד בו.

ne1990

New member
תשמעו...תראו...

זה הכל תלוי בפעילים של הפורום שהם בעצם אנחנו! אף אחד לא מכריח אותנו לכתוב עליו פשוט אנחנו אוהבים אותו...

MaStIk BaZoOkA

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהבת מאוד את הסדרה! ולא רק את צ'אד ה100מם =]=] יש כאלה שרואים סדרה מסוימת רק בגלל מישהו חתיך (כן כן אני מכירה כאלה בנות..) אבל גם בלעדיו הסדרה ממכרת =]=]

TiNkyy

New member
../images/Emo151.gif ואואואואוואווו

שנים שלא ההיתי פה :)) הפורום התפתח ויש פה מלא מלא מלאאאא חדשים.. אז אני יציג את עצמי.. אני מיכל
ובגלל שלא ההיתי פה שנים אז קחו כמה תמונות.. :) וגם כי משעמם לי עד כאב..

למעלה