מחדל עצום!!

D.G OD

New member
מחדל עצום!! ../images/Emo46.gif

במשך השבוע האחרון השערתי מספר שאלות בשישורים שונים, לכל שאר השאלות בכל השרשורים ענו, גם אם לא ידעו את התשובות, אליי לא התייחסו פעם אחת, אלא רק אחד שחשב שדיברתי עליו (לא עקרוני כרגע).. חבל לי מאוד על כך, כי אני מנסה להצטרף "רשמית" ולהיות חלק מהפורום ואתם פשוט מונעים ממני!!! אני אכנס את כל השאלות במידה ומישהו יחליט כן לענות: - אני נגן פסנתר ותהיתי איך אני יכול לבדוק את האיכות של הפסנתר שלי לבד, בלי להזמין מכוון, יש לי את הפסנתר במשך כ-10 שנים, אין לי מושג מה המחיר שלו שם החברה: Baltika (או D במקום B).. - אשמח אם תמליצו ליעל תוכנה להמרת MIDI ל-Wav, חינמית או שיתופית.. בנוסף אשמח להערות והארות לגבי שני קטעים די ישנים שהעלתי לאמברוזיה... אני רק רוצה לדעת שמישהו באמת קורא את ההודעות שלי גם אם אין לו תשובות, רק שירשום שהוא קרא את ההודעה כי אז לי הרגשה של התעלמות הפגנתית ממני וזה לא נעים!!! ההודעה הזו היא לא בנימה כועסת, יורדת, עצבנית! חשוב מאוד! בברכה, The wizard of Oz, D.God

The Exorcist

New member
סליחה שאתה מרגיש ככה

אישית לא קראתי...לא שאני זוכר...יכול להיות שכן... אמ...לבדוק איכות של פסנתר זה כמעט כמו לבדוק איכות של כל כלי אחר... לבדוק את הצליל... אם הצליל איכותי, בלי הפרעות, זימזומים, הפסקות, לא נשמע חסום וכ´ו אז זה יש לך משהו טוב ביד. זה בעצם לכל כלי...אפשר לגלות מהר מאוד שיש גיטרות שעונות לשם אפיפון או קיופיד שהגיטרות עצמן מצויינות למרות שלחברה יש שם גרוע. זה הכל עניין של הכלי שנפלת עליו, אתה יכול לקנות מחברה לא מוכרת ולקבל כלי מצויין ואתה יכול לקנות מחברה לא מוכרת ולצאת עם כלי מחורבן.

D.G OD

New member
זימזום מגלגל רופף או מדלת ליד נחשב?

, אז הפסנתר שלי די טוב, הבעיה היחידה היא הדלת של החדר שלי שלפעמים רועדת מעוצמת הנגינה (מה לעשות שאני נכנס לזה ממש חזק?!) וגלגל רופף של הפסנתר שאני צריך לסדר ואין לי כוח.. בכל אופן תודה על התשובה, ואני מקווה שמכאן והלאה יהיה טוב (מוכר?) דרך אגב, כמה פסנתרנים יש פה? כולם גיטריסטים?! עד עכשיו ראיתי שכל הדיונים (רובם הגדול חוץ משניים שלושה) הם על גיטרות ואין כלום על פסנתרים..
.. בברכה, The wizard of Oz, D.God

The Exorcist

New member
אצלי...

החלונות יכולים להתפוצץ אם אני מנגן בפול ווליום על הפרה מגבר שלי... בדרגה 3 הדלת אצלי מתחילה לרעוד. אני עכשיו רוצה ללמוד קצת על פסנתר, אמא של חברה שלי פסנתרנית מעברה (גם גיטריסטית) ואולי היא תוכל לעזור לי קצת. גם אין לי ממש פסנתר בבית (או מקום לפסנתר)

D.G OD

New member
לי יש פסנתר ואורגן אצלי בחדר!!!

האורגן חביב מחובר למחשב דרך מידי, אבל הבאסה שלי שאני ממש מתחיל בכל הנוגע לשילוב של המוסיקה עם המחשב..

psynation

New member
אני פסנתרן........

באמת מדברים פה בעיקר על גיטרות. דרך אגב, the wizard of oz מאד מוכר לי, שם של אוסף טראנס.

D.G OD

New member
לא שמעתי על הטראנס..

אחפש אותו.. משפט הזה קשור אלי בדרך יותר פרטית (לא משנה כרגע) והוא בא מהסרט, הקוסם מארץ עוץ בעברית..
בברכה, The wizard of Oz, D.God

למעלה