מחבתי"ם נקבצו עלי

עצכ"ח

ואולי אתה הוא זה שהתחדש והשתנה ולכן אתה חש כך? ישנם הפוקחים עיניהם בהווה דרך עצכ"ח ורואים בו את תמצית העושר החשיבתי , אולי לחלקם זוהי פלטפורמה מוכרחת בדרך לפורום הנוכחי.

כשאני מסתכל היום על השרשורים הישנים בעצכ"ח

אני מרותק כי אני מוצא שם עושר ידע קולקטיבי שעולה על שלי עשרות מונים, כשאני מסתכל על החדשים התחושות שלי נעות בין שעמום לזלזול.

הלנצח

New member
צריך להגדיר מה ישן ומה חדש

באופן כללי בשנים הראשונות, אכן היו דיונים בעלי עושר ידע נרחב, אך מתוך הסתכלות פנימית שאינה מערערת די על העיקרים.
בהמשך היו דיונים אולי פחות מרשימים מבחינת המידע, אך הרבה יותר מהותיים ודנים על כל הקופה.

הלנצח

New member
איך שלא יהיה

בעצכ"ח ניתן למצא דיונים כמעט על כל נושא שקשור לאמונה ותשובות כמעט לכל הטיעונים המחבתיים האפשריים ושאלות כמעט מכל הזוויות האפשריות על האמונה.
אם כל חרדי היה נחשף לדיונים הללו היינו זוכים כבר לומלאה הארץ דעה את (אי)ה'.

הגבול עובר לפני כ-3-4 שנים למיטב זכרוני

לא כל כך מעניין אותי על מה הדיונים נסובים, אני התייחסתי אך ורק לרמה שלהם.

nini132

New member
אני מסכים עם הגבעה

(ולו רק בגלל שזה משפט משעשע "אני מסכים עם הגבעה"
)

שאת כותבת נהדר וכיף שאת כאן.

וסתם אגב גם אני הגבתי כמה פעמים לטרולים שלנו וגיליתי שההודעה נלקחה אלי-פי-פחת. קורה

כמו בפרסומת, קל מאוד להתעלם

תשאיר זה בסדר
תמחק זה בסדר

הם כל כך לא נחשבים, שהם לא שווים את הטירחה בלספור הצבעות כאן...

זיגי13

New member
תשמע סיפור

פעם אחת הופיע אוהד של הפועל תל אביב בתוכנית של אמנון לוי בטלוויזיה , והזמין את כוללם לחגוג על חשבונו בפאב הקרוב.
להפתעתו הגיע ו לא רק המוני אוהדים של הפועל תל אביב אלא גם של מכבי ובית"ר ואפילו של סכנין.
המסכן לא ידע מה לעשות והיה צריך לשלם את הבירה של כוללללם
ככה זה כשמזמינים את כולללם בשידור טלויזה לאומה. זה המחיר

צריך להבחין בין שלושה סוגים של הודעות

1.אלה שבאים סתם להציק לנו
2.אלה שבאים להחזיר אותנו בתשובה
3.אלה שבאמת מתלבטים
הסוג לגבי הסוג ראשון אז פה לדעתי אין מחלוקת אלה למחוק אותם.
לגבי הסוג השני OK לדעתי אמחנו צרכים להשיב עד גבול מסוים ואח"כ אם הוא לא הבין את הרמז שאנחנו לא מחפשים את האור אז לדעתי אפשר להשתעשע איתו קצת.
לגבי הסוג השלישי פה יש קטגורית חרדים שיש להם שאלות אבל עדיין מאמנים וקטגוריה השניה היא אנשים שהתחלו לחזור בתשובה(בד"כ הבקשה היא על ידי לעזרה היא על ידי קרובהם)פה אנחנו צרכים לעזור העניין הוא שכמעט אין נושא שלא דנו
כבר פה בעבר מעמד הר סיני דולגי אותיות וכו'. אולי כדאי לכתוב מאמר שיהיה בכלים ומדע שירכז את כול ההוכחות בשירשורים האלה שמפרכים את אמיתות התורה במאמר יהיו גם קישורים שהעלנו(אני ואחרים) פה ואז לשלוח את המתלבט\תט לאותו מאמר ואם גם אחרי זה יהיו לא שאלות נענה בשמחה. אני מכן לנסות לכתוב את המאמר ואח"כ להעלות
לפורום ואחרי שתבחנו אותו להוסיף אותו למאמרים.

אני מאשים!

את הממשק של תפוז בכך שהיא לא מאפשרת לקטלג/לערוך את הנושאים הנידונים בפורומים לפי קטגוריות שונות
של סדרי עדיפות חשיבות או כל פורמט אחר שיאפשר להכיל סגנונות שונים מבלי לפגוע במטרות הפורום ודיוניו.

אני הייתי מציע להם להתקין בצידי הדף במקביל לדיונים השוטפים, פונקציות לתגובות, הערות, ותגובות לתגובות.
וכן אפשרויות להקפצת דיוני עבר חשובים או למצער אפשרות להגיב בשרשורים המועדפים בראש הדף.

ובאשר למחיקת הודעות. אין תשובה לי חד משמעית, צריך לדון בכל פעם לגופו של ענין,
ומקווה שאכן כך נעשה.

היי

אם נורא משעמם לך, אתה יכול להכין הודעת אינדקס שתשמר במועדפים בכפוף לשיקולי ההנהלה:)

אני מחפש

הצעות נוספות מה לעשות בזמנים שנורא משעמם לי,

בעיקר משום שאין לי מושג מה זה הודעות אינדקס.

למעלה