מחבתי"ם נקבצו עלי

nonsensical

New member
מחבתי"ם נקבצו עלי

למרות שאני בדרך כלל משתתף פעיל בשרשורי האמונה ונגד סתימת פיות, חוששני שהגל האחרון מתחיל להיות מעיק

והבוקר הוגדשה הסאה
אחת מהמתוקות שנפלו עלינו ביממה האחרונה שלחה לי בפרטי קישור לאתר עם בבלתים מהסוג של מוות קליני ושאר מרעין בישין.

ברשותכם אערוך סקר איך לדעתכם יש לנהוג בגל המחבתים.
אני אישית חושב שאולי כדאי קצת לחסום ולמחוק הודעות עד שהגל יירגע.

ומה דעתכם?

שרשרו

nini132

New member
בעיקרון אני בעד מחב"תים

כשהסיבות העיקריות:
1. בידור
2. כאתה כותב הפרכה ותשובה למחב"ת - יש עוד עשרות צופים שקטים שנחשפים לחומר וזה חשוב.

אך מחב"תים מעיקים מהסוג של "תמותווווווווווווווו" או של ה' אוהההההההההבבבבבבבבבבבבבבב אתכככככככככככככםםםםםםםםםםםם אני בעד לחסום למחוק ולהשמיד

לא מבינה מה יש להם לחפש כאן...

הרי לא האמונה או מידת שמירת המצוות חשובה להם, מה שחשוב להם זה דמוגרפיה. ומה לעשות, דמוגרפית הנמצאים כאן מוגדרים כ"חרדים".

ואולי בעצם זה קשור לבחירות המתקרבות ולא מתאים להם שהוצאתם את המוח מאיפסון אצל הרב/רעבע שלכם ואתם חלילה עלולים לחשוב בו לבדכם ולהצביע לפי המצפון?

לגמרי

אני לא רואה בכך סתימת פיות אלא שמירה על זכותי לחוש נוח בביתי, וכמה מפתיע, בבית שלי אני רוצה לחוש מקובלת ומוגנת ולא להתעצבן/להעלב/ להצדיק את עצמי בכל פעם שניק מחבתי חדש חושב שהנה הוא הוא יסביר לי ויגלה לי.

אני מספיק בטוחה בעצמי כדי לדעת שהדעות האלו לא קוראות עלי תיגר, שאין בהן כל אתגר עבורי. מבחינתי מדובר בניקים שהמטרה שלהם היא או להגן על עצמם מפני הפחד שאולי הם טועים בדרך בכך שנחזק אצלם את הידיעה שאנחנו בסך הכל מחפשי עבירות/שטופי תאוות/ פגועים רגשית ו/או לנסות להשיב אותנו לריבונו של עולם.
שני דברים שהנזק שלהם לאווירה בפורום ברור, התועלת היחידה שיכולה לצמוח מהשירשורים האלו, לדעתי, היא שעשוע קל פה ושם.

nonsensical

New member
יש גם אמת בדברי ניני

שלעיתים השרשורים הללו מסייעים לאנוסים מתנדנדים
ולעיתים אני גם מקבל באישי פידבקים על כך
אבל הגל הנוכחי הוא ארוך במיוחד
אין זמן לנשום...

nini132

New member
נכון מאוד.

nini132

New member
מה שאני עושה עם הצבע

זה ביני לבינו ובשום פנים ואופן אינו נושא לשיחה ציבורית

צריך לשמור על המינון

בא נאמר שההודעות של המחב"תים טובים מידי פעם
כי כמו שנכתב לפני, ככה יש לנו מקום לענות תשובות ...

מצד שני לא צריך לתת להם להציף אותנו
אנחנו פה בשביל להשתחרר מהמטיפים...

האם השמטת את הבסיס

להודעתי וטענתי שהועלתה כאן בראשית השבוע, ונמחקה?
הגם אתה במוחקים?

nonsensical

New member
מזה ומזה אל תנח ידך

שרשורך נמחק בראשית הגל
הגל הנוכחי לדעתי מיצה עצמו.
כעת נכנס לשנת חורף ואת הגל הבא נקדם בכוחות מחודשים...

גבעה,

תאמיני לי, שהיו עוד שפנו אליי לאחר שהעליתי את ההודעה.
והם גם מחו על כך ועל כל הציד שנעשה פה לאחרונה (משתמשת במילים קשות אבל סתם בשביל הכיף, לא מתכונת מילולית). ואני לא רוצה לכתוב שמות, שלא יבולע להם חלילה :)

אני באופן אישי, לא מפריע לי שמוחקים לי הודעות או הודעות של אחרים. אני מתכוונת שאני לא לוקחת את זה אישית ונפגעת מזה אישית.
אני רק הערתי, שאני חושבת שכל זמן שהכותבים לא מעירים אישית ולא יורדים לרמה נמוכה יש מקום לכולם ולכל הדעות הרוחשים בשיח פה.

אבל אני רואה שיש עוד שקיבלו את דעתך עליהם, וזה סבבה.

רק רוצה להוסיף

שאני בחורה עדינה ושוחרת שלום ומגמתי בעולמי זלחיות בטוב עם כולם (לכן אני עדיין כאן, כן?
)
אז אל תפתחו לי חזית ואל תתקפו אותי.

תודה

חס וחלילה

כמו שכתבתי לך, אני חושבת שאת כותבת נהדר ומושקע וכיף שאת כאן.

בסכ"ה לא מדובר בנושא למענו הוקם הפורום ויש עבורו פורומים ייעודיים כמו חופש, אתאיזם, עצכ"ח ודומיהם, לטעמי חבל להפוך את הפורום הזה לעוד פורום לדיוני אמונה ודת אז לפעמים כן ולפעמים לא, הכל שאלה של מינון ורמת הכותבים שממול.

עצור כאן חושבים

פורום בהייד פארק שפעם היווה משכן לדיונים מעמיקים בנושאי מחשבה יהודית והיום הפך לשומם ומשעמם.

למעלה