מחאת 2011 התכלס

יוAב

New member
נו,הלואי.בינתיים אילו עם האינטרסים הצרים...

קובעים את המדיניות. השאלה איך מקדמים את זה,ואם זה לא בניגוד לטבע האנושי,ואולי אפילו המצאה יהודית?

gili009

New member
זה אפשרי!

כשאנו מנסים לחשוב כיצד ניתן להגיע לזה שכל אחד ירצה שלכולם יהיה טוב ולא רק לעצמו, זה נראה לנו כל כך רחוק מהמצב היום, כמעט בלתי מציאותי. האמת, המדובר "רק" בשינוי ערכים. כמו שהשאיפות והצרכים משתנים אצל כל אחד כתוצאה ממה שהוא שומע בכלי התקשורת, ובעיקר ממה שמזינים אותו משרדי הפרסום, שיוצרים אצל האדם צרכים חדשים, כך ניתן להגיע לשינוי ערכים, שינוי תפיסה אצל כל אחד מאיתנו. קצת "פרסומת" לערך להיות איכפתי כלפי כולם, לדאוג לכולם. ולשאלתך, האם זו לא המצאה יהודית, אז גם צורת המחאה העכשיות שלנו עכשיו היא "המצאה" שלנו, אין לה אח ורע בשום מקום. חוצ'מזה, תראה אצל החרדים, יש להם עזרה הדדית, גמ"חים בכל נושא.. אמנם כיום זה אולי בלי יותר מדי כוונות בלב אחד כלפי השני, אבל בכל"ז זה משהו. מעבר לזה, גם בהסטוריה שלנו, היה ליכוד מסביב למשהו משותף. כך יצאו ממצרים, כך עמדו מסביב להר סיני בקבלת התורה. קשה להתלכד יחד סביב מטרה נשגבה כמו קבלת התורה למשל, אם לא דואגים קודם שהצרכים הבסיסיים של כל אחד ואחד יסופקו.

לא די בזה שאתה

טועה בהשקפה הפילוסופית שלך . אתה גם טועה בזיכרון ההיסטורי שלך . סביב הרסיני עשו את עגל הזהב . להנהגת משה היו מתנגדים עוד במצרים . ובלי מן לא היו מקבלים את תורת משה .

זמרה

New member
את מזכירה לי שיחה עם מישהו...

מישהו אמר לי "מה זה משנה עוד שנה הממשלה תתחלף"...אני חייבת להודות שהתשובה הזו לא מראה על הבנה אמיתית של לאיזה מצב הגענו שאנחנו בוחרים ממשלה כל שנתיים וחצי ותמיד מגיעים בסוף למחאה ועכשיו יש מחאה ענקית...זה נראה כמו מבוי סתום שאנחנו לא מצליחים לפרוץ....

ההסתה נגד החרדים היא חלק ממדיניות ההפרד ומשול

ממשלת אחדות, זה אחד הדברים הנוראים שקרו לנו. אין אופוזיציה, אין אלטרנטיבה שילטונית, זה משחית, וזה יוצר ייאוש בעם. החרדים אינם הבעיה. הם בסה"כ דורשים לעצמם, את מה שמגיע לכולם. הכסף הגדול נמצא במקום אחר. אגב, אירגוני האוהלים הוציאו מסמך תביעות. אני מניחה שתוכל למצוא אותו ברשת. הוא גם פורסם כאן בעבר. יש להסלים את המאבק. ההפגנות בלבד לא מספיקות. השילטון שם עלינו פס. שביתה כללית במשק, תיפגע בכיסים של בעלי ההון, ותאלץ אותם לשלם.

SupermanZW

Well-known member
מסמך הדרישות של יושבי האוהלים בעייתי מאוד

הם לא חשבו מספיק לפני שפרסמו אותו. אין סיכוי שמילוי דרישותיהם ישיג צדק חברתי או סוג כלשהו של צדק. הגבתי על כל דרישותיהם במאמרי שבקישור.

יוAב

New member
נכון,רק מצע של מפלגות שיעלו לשלטון יעשו את הש

השינוי

SupermanZW

Well-known member
אני חושב שכדאי שאנחנו נגבש מצע ונפרסם אותו

בבחירות נבחר במפלגות שלדעתנו קיימים הסיכויים הגבוהים ביותר שיממשו כמה שיותר סעיפים ממנו. אם לא נגרום למפלגות להבין מה רצוננו הן לא יפעלו במקומנו. חשוב לזכור שתפקיד נבחרי הציבור לייצג את בוחריהם אך הם לא יוכלו לעשות זאת אם לא ידעו מה רצונות הבוחרים.

יוAב

New member
אני מנסה להעביר הבנה בתקשורת המונים.סלט קשה ל

לשווק.

יוAב

New member
פספסתי את הנושא

כתבת "אני חושב שכדאי שאנחנו נגבש מצע ונפרסם אותו‬ " אני אתך,קח יוזמה.

SupermanZW

Well-known member
שלח לי בבקשה את כתובת הדוא"ל שלך במסר

אני אשלח לך את המצע כאשר אסיים לגבש אותו.

SupermanZW

Well-known member
מי שנותן מגיע לו לקבל, מי שלא נותן לא מגיע לו

לקבל. החרדים ברובם לא משרתים בצבא ולא עובדים, הם גם לא משלמים מס הכנסה (רוב החרדים שעובדים עובדים בשחור), עם זאת הם מקבלים תקציבים רבים. בגלל שהם לא נושאים בנטל לא מגיע להם לקבל משלנו. יתנו יקבלו, לא יתנו לא יקבלו, כך צריך להיות. אין שום הצדקה לתת לאוכלוסיה כלשהי לחיות על חשבון האוכלוסיות האחרות, אין שום הצדקה לפאראזיטיות. אף חברה לא יכולה להרשות לעצמה נטל פאראזיטי שחלקו היחסי בה גדל בהתמדה, כל חברה הנמצאת במצב כזה נמצאת למעשה בתהליך קריסה. אסור לנו לאפשר לחברה שלנו לקרוס, לכן עלינו להפסיק לממן את החרדים, אנו חייבים לא להותיר בידם ברירה אלא לצאת לעבוד לפרנסתם, אחרת נקרוס כולנו.

SupermanZW

Well-known member
הממשלה הזו כבר לא תשנה דבר

לכל המוקדם נתחיל לראות שינויים אחרי הבחירות הבאות, אם בכלל.

moys66

New member
פעם שמעת על הכוח הוא בחיבור?

רק אם האנשים יבינו שביחד הכוח שלהם הוא הרבה יותר חזק אולי המחאה הזו תיהיה טובה לעם ישראל.

יוAב

New member
יש דבר אחד שהבחנתי שאפשר תמיד לסמוך עליו.....

זה שהחמדנות של האנשים תמיד תנצח. טוב יש מקרים נדירים שלא,אבל בדרך כלל כן. לך תוציא עצם מפי האריה. אני לא חי באשליות שעובדי חברת חשמל יוותרו על חשמל חינם בשם האחדות. אני לא חי באשליות שהחרדים יוותרו על ההוראות קבע לחשבונות הבנק שלהם,וילכו לעבוד מרצונם. אני לא חי באשליות שהמתנחלים יוותרו על השטחים וההשקעות בהם אם הרוב מתנגד. אני יכול להמשיך בעוד..... אני מאוד רוצה אחדות אבל האחדות היחידה שהיתה פה זה רק במלחמות. בכלכלה אין אחדות. אם היית בהפגנות וראית את הרכב האוכלוסיה,זה חדגוני וזה לא השתנה ולצערי לא ישתנה. להסביר עד כמה ארסית ומסוכנת ההסתה מהצד השני כנס ללינק שצרפתי,יש שם לפחות 50 סרטי הסתה וארס כנגד המפגינים. כנס פה שים לב לעוצמת השנאה,היא לא שונה משנאת הערבים. כנס לערוץ שלו אם הדברים שלו מעניינים אותך.

moys66

New member
בדיוק מה שאנחנו רוצים לעשות

אנחנו מנסים לאחד את העם מתוך האבה ולא שינאה לאחד את העם מתוך שימחה ולא סבל עם ישראל פעם כבר חי באיחוד מתוך אהבה ולא מישנאה צריך להאמין בטוב ולעשות הכל לחזור לימים האלו.

למעלה