מחאה נגד אופני כביש!

idonoach

New member
מחאה נגד אופני כביש!

לפני קצת פחות מחודש רכשתי אופני הרים חדשות בשמחה ובאהבה אבל אחרי טיולים קטנים בהודעות הפורום אני מגלה לראות שהרבה מאנשי ההרים עוברים לאספלט והתחילו להתעורר שאלות כגון האם רכשתי את האופניים הנכונות? אבל אתמול לאחר התרסקויות כואבות בשבילי בית ג'אמל ששם לא רק אופני הרגישו את השטח אלה גם בשרי הגעתי למסקנה שזה הוא ביתי ואין לי מקום אחר אז כל מי שמרגיש כמוני בבקשה שירשר הודעה בשביל שנרגיש שאנחנו לא עם נכחד! שלכם עדו איש הפרא

c h u k u 3

New member
צודק לחלוטין...אני איתך במאבק ...

למען שימור מספר רוכבי השטח במדינת ישראל. ואם מישהו עובר לכביש אז שלא ינטוש את אופני ההרים שלו... ואם הוא כן נוטש אז שיתן לי אותם...אני כבר אמצא מה לעשות בחלקים שלהם. בטייבה מקבלים מחירים טובים עבור חלקי חילוף של שימנו מרמת deore ומעלה...ומשלדות אלומיניום של קנונדייל וספשלייזד עושים רקטות קסאם איכותיות... מה שאני מנסה לומר זה שכשאתם עוברים לרכיבת כביש אתם בעצם מסכנים את בטחון מדינת ישראל...אז אם חשבתם לעבור לכביש...לכו למילואים לשבועיים...זה יעבור לכם... הכותב הוא שמאלני בהשכלתו...

ofer02

New member
אין כמו מגע המלטף עם..שלולית בוץ

לא מבין איך בכלל אפשר לעשות השוואה כלשהי בין שטח לכביש אני שרוכב רק כשנה , משתדל להתאמן פעמיים בשבוע בעליות ברכיבת כביש...אבל גם במהלך האימון עצמו המחשבות שמעסיקות אותי הן עומק שטח וכמות בוץ שיהיו בשלוליות של הטיול ביום שישי הקרוב... צרפו לזה את הריח המדהים של העצים לאחר הגשם , את ההרגשה המוזרה הזו בראות בעת המפגש עם אוויר נקי (הכותב תושב חיפה)ולבסוף , אל תזלזלו ב"הרגשת הקרביות" כשאתה פורק את אופני האינדורו - קומפ מלאות הבוץ...לעני השכנים המשתהים... אז...בחייכם...אפילו על תעלו בדעתכם לעשות כל השוואה... נ.ב הדברים הנ"ל אינם פוגעים ולו פגיעה קלה ביותר בהערצתו הכנועה של כותב שורות אלו , ברוכבי הכביש שמטפסים בעליות בקצב כזה שפשוט בא לך להתנער מכל עכבות האגו , לרדת על הברכיים ולהשתחוות לאלילי הכושר...

אלדד01

New member
החשש שלכם מבטא

חוסר ביטחון שיש לכם במה שאתם עושים! עם לא היו לכם ספקות לגבי הבחירה שלכם והתחום שלכם, לא הייתם חוששים לעתידו! אני מציע לכם להשליך את אופני ההרים שלכם לפח, לעבור לרכיבת כביש, ולעולם לא יכרסמו ספקות את לבכם! הכותב עשה את המהפך לא מזמן אז הוא יודע על מה הוא מדבר! תשתחררו מהצורך לקפץ בבוץ, החיים יפים יותר!

smigol

New member
אסר דאגה מליבך../images/Emo23.gif

תמיד יהיו פחות כבישונים משטיחונים אנחנו פשוט יותר קולים.

adi etkin

New member
ה-מ-ה-פ-כ-ה!!!!

חיה ונושמת!!! ואת נשיפותיה אתם שומעים בעורפכם אל נא תנסו להכחיש כי היא תחזור ותכיש לכן המשיכו לדווש עלו על הכביש מ-ה-פ-כ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smigol

New member
אסר דאגה מליבך../images/Emo23.gif

תמיד יהיו פחות כבישונים משטיחונים אנחנו פשוט יותר קולים.

כן, בגלל זה יש לכם את כל היחס

הילוכים הזה באופניים, של כאלה שלא למדו ללכת עדיין.....

עמית2436

New member
אני לא יודע

בכביש הרבה יותר מסוכן , אין סיפוק מהיר וכדי להתחיל להנות מהעניין צריך להשקיע חצי טון שעות בזמנו עזבתי את הכביש בגלל הסיכון אבל עכשיו . . . גם בשטח לא הכי סימפטי אז מה לעשות ? להוריד ראש עד יעבור זעם אל מידיה לא שכחתי אותך אני עוד יחזור ואם לא מחר אז מחרתיים

idonoach

New member
אתה לא אמור להיות

אתה לא אמור להיות מהגילדה של הגרעין הקשה של אנשי ההרים?

m noga

New member
גם הרים וגם כביש!‮

השילוב בניהם מנצח!!! כל אחד והייחוד שלו!!!! על שניהם אני לא מוותרת!

למעלה