מחאה אופנתית

bacci chi

New member
מחאה אופנתית

תחינה אילמת שלום לכם. אציג את עצמי תחילה. שמי בת חן ואני אישה. נערה למען האמת בת 22 שנים ליתר דיוק. ואני מוחה. אני מוחה על כך שאוטוטו אני נאלצת להגיע לבי"ס ערומה. אוטוטו אאלץ לקבל לקוחות בבגדי התחתונים. ולא, לא בשל מצוקה כלכלית. אני יודעת שזה לא כל כך באופנה אבל המחאה שלי היא לא כלכלית. אלא אופנתית. יכול להיות שתחשבו שזה אולי פחות חשוב, טריוויאלי אפילו, איך אני מעיזה? אני מעיזה ועוד איך! לא ייתכן שבחורה כמוני, מטר 65, בעלת מידות של 96, 66, 110 לא מוצאת באף חנות (באילת) בגד התפור לגזרתה. אני מודה בזאת: אני לא רזה. אני שוקלת בדיוק 65 קילו. ועוד אני מודה, אני חושבת שקשה להתקרב לאידיאל הנשי של 90 60 90 יותר. אני נשית, וסקסית ומושכת על פי כל המידות. אני לא יצור מעוות או דוחה. אני נערה עם מידת חזה של D 70. מדוע לעזזל לא עושים לי בגדים???? אני מבינה שמעורב בתחום שיקול כלכלי, מן הסתם חנות תחזיק את הגזרות הנמכרות לרוב. האם רוב הנשים נראות כמו דוגמניות שטוחות חזה וצרות אגן? האם רוב הנשים רבועות? לדעתי (שכן לא ערכתי מחקר אמפירי בנושא) אישה היא עגולה. וגם אם היא רחוקה מהאידאה הנשית, היא לרוב אינה צרת אגן, מורעבת ושטוחה. אני מסרבת לרכוש בגדים בעלויות מטורפות שבפירוש לא נועדו להחמיא לגזרה שלי (שכבר ביססתי שאינה בלתי רצויה על פי הסטנדרטים של החברה בימיינו) מה המטרה מאחורי מגמה זו? לגרום לי להרגיש שמקומי אינו כחלק מהחברה? שאני מעוותת בגלל שאני נשית? שהכסף שלי שאותו אני מרוויחה ביושר אינו רצוי ע"י מעצבי האופנה? אני מוחה. אני מוחה שאין מגוון גזרות בחנויות הבגדים האם הייתם מצפים מאישה בהריון שתלך לתופרת פרטית? לא שכן בכל עיר יש לפחות חנות אחת המוכרת את מבוקשן. האם הייתם מצפים מתושבי העיר לרכוש מים או חשמל באופן מיוחד? לא זה הוא מוצר המסופק כחלק הכרחי מהקיום המודרני. כך גם בגדים, הם צורך חברתי וקיומי. אני יפה וסקסית ועוד מעט חסרת בגדים. אנא עזרו לי..... אמרו לי שאינני חריגה, שאינני היחידה, שלא רק אני רואה שהמלך, עירום. עזרו לי למצוא פיתרון לאבסורד הזה. שעושים בגדים לנשים שאינן נשיות בעוד שרובנו צריכות להתפשר, לקבל את צו האופנה כאילו היה צו משטרתי, או להתנזר מרכישת בגדים ידידי מעצבי האופנה, איילי הטכסטיל, יכולת הקנייה שלי עומדת על מעל 10,000 ₪ בשנה לבגדים. לא רכשתי דבר מאז ינואר 06. אתם לא רוצים את המרשרשים שלי? לא רק שהגזרה שלי לא טובה אלא גם הכסף שלי? שמישהו יעזור לי בבקשה למצוא את ההיגיון בטירוף הזה.... שמישהו יתפור לי מכנסים! בבקשה. כולי תחינה.

ליקש

New member
על איזה מידת מכנסיים את מדברת ???

אני שואלץת זאת מתוך סקרנות כי אני למשל הרבה יותר שמנה ממך(וגם כשהייתי בגילך שקלתי יותר ממך ותמיד מצאתי מכנסיים במחירים סבירים במיווחד עכשיו בתקופת ה-SALE ...

bacci chi

New member
אי הבנה קטנה

אני לא מדברת על מידה אלא על גזרה שנועדה להחמיא לאגן רחב ותחת גדול. במקום גזרות ישרות ונמוכות שמיועדות לאגן הצר של המורעבות מהפרסומות גזרה שנועדה להחמיא!!!!! לא מידה שתתאים. יש פה רף סיפוק שונה.

תראי צ'מעי

אני מבינה מה שאת אומרת. אבל לדעתי התאמה של גזרה למבנה הגוף היא פונקציה של הסגנון שאת מחפשת. יכול להיות, האם קיימת אפשרות שאולי את פשוט מחפשת בחנויות שמחזיקות בגדים בסגנון מאוד מסוים ? לפעמים אנחנו נתפסים לכל מיני סגנונות ומחליטים שזה מה שאנחנו רוצים, וצריך לעשות איזה מעבר מחשבתי ולנסות ולהעיז ולמדוד דברים שלא היינו מעיזות להעלות בדעתנו בכלל שיתאימו לנו. מניסיון (מי אמר תחת רחב ואגן גדול?
) מכנסיים שמתרבחים למטה, בצורת פעמון (פדלפון) - מתאימים למבנה הזה. לא תמיד אני מוצאת, אבל אני מנסה. באופן כללי מצאתי הרבה זוגות של מכנסיים שאני מרגישה שיושבים עליי טוב, אבל צריך לחפש. אני לא חושבת שרזות - מקל יכולות גם ללבוש הכל ושהן לא צריכות לכתת רגליהן בכדי להתלבש באופן שיחמיא להן. לדעתי הצנועה, לא יותר מידי מהן טורחות לעשות זאת.

DREAM111

New member
מחאה

הייתי מצטרפת למחאה נגד כל הנושא של הקטנת המידות. לגבי גזרות סורי אני חושבת שיש כל מיני מבני גוף ואין ולא יכולה להיות לדעתי אפשרות להתאים את כל הקולקציה לכל אחת עפ"י דרישותיה. כן אפשר ליישם דגם מסויים שמתאים לכמה מבני גוף בכמה וכמה דגמים. המחאה בעיני היא על כך שרשתות שמיועדות למידות הגדולות פתאום לא מעריכים את הלקוחות שלהן ומפסיקים לייצר את המידות אשר בגינן הם התחילו את מכירות הרשת.

למעלה