מז"א

לא זוכר כבר...

בתקופה ההיא ההפגנות האלה היו כל שבועיים. פעם בסינמטק, פעם בכיכר ציון, פעם מול הכנסת (אז היו 10,000 איש, וזו הייתה ההפגנה הכי גדולה ברצף ההוא), פעם במוזיאון ישראל, וכך הלאה.

היו 3 עיקריות שאני זוכר...

הפגנה ליד משרד הביטחון הפגנה במוזיאון ישראל של קואליציית הנשים שהביעה תמיכה בסרבנות הפגנה (שבועיים אח"כ) במוזיאון ישראל של קואליציית השלום ואכן כמה שבועות אח"כ הייתה הפגנה נוספת בי-ם, ביום שבו היה פיגוע בי-ם... (היוודעות הפיגוע נודעה רק אחרי ההגעה להפגנה)

אני מדבר על ההפגנה שנערכה

ב-11 לפבואר 2002 בכיכר רבין תחת הכותרת: לצאת מהשטחים-למען ישראל. וכן היא הייתה בגלל תוצאות, תוצאות הכיבוש.

אני זוכר את השלטים שהיה כתוב עליהם

"הפגנת ענק בכיכר רבין ב-11 לפבואר 2002". אבל לא משנה. העיקר שזה היה בשנה שעברה, שזה היה ליציאה מהשטחים ושזה היה בכיכר רבין.

מתוך אתר שלום עכשיו:

http://www.peacenow.org.il/Default.asp?Redirect=5&ActivityID=164 סוף לויכוח

John Lennon RIP

New member
בקשר להפגנה

חייבים להתעורר כולם ולבוא,חשוב לבוא ולחזק את מפלגות הצדק והקידמה ולא מפלגות תופת וחבלה כמו מי שקיבלו מנדטים רבים מהמדינה ואני אסיים בציטוט משלום חנוך שיסביר את הכל "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם,מה שבא בקלות באותה הקלות יעלם"

אז קיבלתם את הצעתי? שכולם בנוער

מרצ יסכימו עם זה, זה יעבור למרצ ואז לקואליצית השלום. לי יהייה הקרדיט

סניף ת"א

יגיע בנוכחות מאסיבית ואני מרכז כבר עכשיו הרבה מאוד רעיונות שיש לפעילים. באופן אישי אני רוצה לדבר על למנות מישהו או מישהי שידאגו לשיתוף פעולה פורה עם תנועות אחרות במאבק למען שלום וצדק חברתי- נוער דה דה דה, השומר הצעיר, הנוער העובד, מאבק סוציאליסטי ואחרים.

מאבק סוציאליסטי ../images/Emo31.gif

אין טעם לארגן אירועים עם הארגון הזה אשר מייצג את כל מה שאני לא אוהב בשמאל הישראלי.

מסכים בהחלט...

התנועה הזו מתנגדת להסכמי אוסלו, קשה לי לראות אותה כבת בריתינו, אבל אם נרצה להרים הפגנה חברתית מאסיבית, נצטרך עזרה גם מהם. אגב, מבחינתי בהפגנה חברתית גם צעירי המפד"ל מוזמנים לנכוח, השאלה היא אם הם ירצו. אבל בכל מקרה חייבים מישהו/י שיקחו אחריות על קשר עם תנועות אחרות.

זה לא ההתנגדות להסכמי אוסלו...

זה השנאה של כל מי שהוא לא פרולטריון, זה התמיכה במהפיכה אלימה, זה ההסתכלות על צה"ל וישראל כאל השטן הקטן בתמיכת השטן הגדול ואל הפלשתינאים כאל מסכנים ועוד ועוד ועוד...

למעלה