מז"א

Alexco

New member
מז"א

ב11.2.2003 (יום שלישי עוד שבועיים) בשעה 17:00 תתקיים מזכירות ארצית במרכז מרצ אשר כתובתו המסגר 30 (יש החזר נסיעות לחברי מז"א הבאים מרחוק). על סדר היום:
סיכום פעילות הנוער והסניפים לקראת הבחירות
פעילות הנוער לאחר הבחירות
הכנת ועידת הנוער ודיון על מבנה הנוער
דיווח על פעילות קבוצת גאווה צעירה במרצ אתם מוזמנים להעלות רעיונות לנושאים נוספים שבת שלום!

למה אתה מתכוון כשאתה מדבר על

החזר הסעות? אני נוסע ברכבת לעזריאלי והולך משם ברגל. זה נחשב?

Alexco

New member
../images/Emo127.gif בהחלט

אתה זכאי להחזר על הנסיעה ברכבת דניאל מוסר שהוא מתנצל שלא ידעת על כך פעם קודמת

החלטתי-אני לא אקבל כסף.

כבר דיברתי על זה עם אנשים. אני במפלגה מסוימת ופועל בישבילה לא בגלל הכסף אלה בגלל האידיאולוגיה. נוער מרצ חשובה לי ומרצ ואני לא מסכים לקבל כסף בכלל.

eviv

New member
זה החזר לא תשלום

אתה מקבל החזר כי הרכבת עלתה לך כסף לא בגלל שנותנים לך תמלוגים על זה שבאת מרחוק... אם יש לך כסף ואתה יכול ליסוע ברכבת בראש שקט אחלה אבל יש אנשים שכל 10 שקל זה כמו 100 שלך ולכן יש החזר שגם אנשים שגרים רחוק יוכלו להגיע לדברים רישמיים של הנוער

אין לי בעיה עם אחרים. אני רק מציע

לא לקבל. אני לא רוצה לקבל כסף רק על כל חודש וחצי שאני נוסע למז"א.

tali_le

New member
העניין הוא לא לקבל כסף..

ההחזרים נועדו לאפשר לכל חניכ/ה להגיע לפעילויות הנוער - ללא הבדלים בין חניכים בעלי יותר ופחות כסף ועם הורים שתומכים יותר או פחות בפעילות הפוליטית של החניכ/ה אין חובה לקבל את ההחזרים וטוב יעשו לתנועה אם אותם חניכים בעלי היכולת לעמוד בתשלום בעצמם0 (או בעזרת הוריהם) לא יבקשו החזרים - זה רק יאפשר להחזיר יותר לאותם חניכים שכן צריכים. טלי

אין לי בעיה שאת או כל אחד אחר

יקבל/תקבל החזר. אני סך הכל אומר שאני לא רוצה.

tali_le

New member
אני את ההחזרים שלי כבר מיציתי

בשנים האחרונות ואלא אם כן אני אחזור לנוער יום כלשהו (וזה מן הסתם לא יקרה!) אני כבר לא אקבל יותר החזרים וזכותך לא לקבל את ההחזרים אם אתה לא רוצה. טלי

הפגנת ענק בכיכר רבין על תוצאות

הבחירות. זוכרים את ה-11 לפבואר 2002? על זה אני מדבר.

Carl Freeborne

New member
לפני שנה היתה הפגנה על תוצאות?

איך זה יכול להיות אם הבחירות היו לפני שנתיים?

שתי אפשרויות..

או שהוא דיבר על ה 11/02/01 - מועד קצר אחרי הבחירות, אבל לא זכורה לי שום הפגנה אז. או שהוא דיבר על ה 11/05/02 - הפגנה של קואלציית השלום שהיו בה מעל 100,000 מפגינים. (ומאז קואלציית השלום נעלמה מהשטח...)

ב-11 לפברואר שנה שעברה

(כן, אני אזכיר שוב- יום ההולדת של עבדכם הנאמן, וייסודו של הביטוח הלאומי) התקיימה הפגנה די קטנה, כחלק מרצף הפגנות ה-5,000 איש שהנהיגו שולה אלוני ואורי אבנרי. ב-11.5 הייתה הפגנת הענק בכיכר של קואליציית השלום תחת הכותרת 'לצאת מהשטחים- לחזור לעצמינו'. קצת סדר לא יזיק

אוי, אני זוכר אותה...

במוזיאון ישראל? עם אמירות מאוד קיצוניות, נכון? (אני זוכר שהגעתי מי-ם הרחוקה בתא מטען של ואן, אל תשאלו...)

למעלה