מזרח מול מערב

go lakers go

New member
תומר

ראית בכל השרשור הזה שאני הזכרתי את מר סטרן "יקירי" ? וגם אם הייתי מזכיר אותו ... לא אתה ולא אף אחד אחר כאן ( בטח ובטח מישהו שאני יכול להיות אבא שלו בגיל ) יגיד לי על מה , איך , וכמה לכתוב . ציינתי , לא פעם ולא פעמיים , שאתה אחד החביבים עלי כאן . אפילו הקדשתי לך שעה מזמני היקר שביקשת עזרה . במטותא ממך , אל תנסה לחנך אותי . אני כותב הודעות ארוכות ... אני מתלונן על מר סטרן ... אתה יותר ממוזמן לפסוח על ההודעות שלי . נקודה

EizoTop

New member
התכוונתי לליגה..לא לכיס הפרטי שלו.

תודה על התיקון..

Puskas

New member
כמו שנאמר

אפשר לקצר את העונה ב-24 משחקים וככה לדאוג שאף קבוצה לא תשחק יותר מ-3 פעמים כל שבוע..משחק אחד יום ראשון,משחק שני ברביעי ומשחק שלישי בשישי..אין עם זה שום בעיה לדעתי.. 58 משחקים כשמשחקים 3 פעמים בשבוע זה אומר בערך 19 וחצי שבועות שזה יוצא 4 וחצי חודשים לערך..אחרי זה עוד חודש וחצי או חודשיים של פלייאוף ונגמר הסיפור.. מעבר לזה אני לא מבין למה צריך 16 קבוצות בפלייאוף..למה לא להעלות 8 קבוצות 4 מכל מחוז ושיחשקו אחת נגד השנייה לפי מיקום..למשל אם דירוג סוף העונה של כל הליגה הוא כזה : 1. בוסטון 2. לייקרס 3. קאבס 4. מג'יק 5. מאבס 6. נאגטס 7. הוקס 8. יוסטון אז סיבוב ראשון של הפלייאוף יהיה: בוסטון מול יוסטון וכו'..כשמשחקים בפלייאוף פעמיים בשבוע אז אין בעיה עם הטיסות..ככה זה יהיה פייר,יהיה מאזן אמיתי ובאמת יגיעו 8 קבוצות העלית של הליגה לפלייאוף ולא יהיה צריך כל מיני קבוצות שבאות בשביל לקחת משחק או שניים או כמו אצל גולדן סטייט לעקוץ סדרה ולקבל בעיטה סיבוב 2..ככה יגיעו 8 קבוצות שכל אחת בפלייאוף נתון יכולה להגיע לגמר הגדול ואולי לזכות..מה רע בזה?

לקבוע 3 ימים שרק בהם יש משחקים זה מיותר

אם כבר מקצרים את כמות המשחקים אפשר עדיין לסדר אותם בצורה שבכל ערב יהיו 3-4 משחקים.

למעלה