XDDD
נ נערה עם סטייל New member 1/8/05 #164 תתגעגעו אליי? ../images/Emo42.gif מחר, בשעה 6:00 ממריאה הטיסה שלי משדה התעופה בן גוריון לכיוון פולין, שם אני אשהה ["אבלה" זאת לא הגדרה מתאימה] במשך שמונת הימים הקרובים. חיבוקים, מכתבי טיסה, צומי ועוד אחרים - יתקבלו בברכה.
תתגעגעו אליי? ../images/Emo42.gif מחר, בשעה 6:00 ממריאה הטיסה שלי משדה התעופה בן גוריון לכיוון פולין, שם אני אשהה ["אבלה" זאת לא הגדרה מתאימה] במשך שמונת הימים הקרובים. חיבוקים, מכתבי טיסה, צומי ועוד אחרים - יתקבלו בברכה.
S Science Fiction New member 1/8/05 #165 ההני ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo119.gif
S Science Fiction New member 1/8/05 #166 ../images/Emo124.gif יהב לא יכולה להכנס ../images/Emo119.gif לפורום, האינטרנט שלה לא עובד.
G GalGul000 New member 1/8/05 #170 שלב 2? ../images/Emo7.gif *מרגישה מטומטמת* פעם ראשונה שאני רואה את המשחק הזה... ובכלל לא הבנתי מה אני אמורה לעשות. ללחוץ על דברים?! קודים? חידות? מה?!?!? שמישו יעזור לי
שלב 2? ../images/Emo7.gif *מרגישה מטומטמת* פעם ראשונה שאני רואה את המשחק הזה... ובכלל לא הבנתי מה אני אמורה לעשות. ללחוץ על דברים?! קודים? חידות? מה?!?!? שמישו יעזור לי
P pqCAT GIRLpq New member 1/8/05 #173 בשלב 2 זה מין רמאות את צריכה לשנות למס' כלשהו בכתובת כלשהי מקווה שזה עזר..
G GalGul000 New member 1/8/05 #176 מה?! כתובת?! מספר?! איך לשנות?! מה לשנות?! *גל טיפשה כל כך. אבל גל ישנה בערך 3 שעות בחודש האחרון, אז מותר לה להיות מטומטמת.*
מה?! כתובת?! מספר?! איך לשנות?! מה לשנות?! *גל טיפשה כל כך. אבל גל ישנה בערך 3 שעות בחודש האחרון, אז מותר לה להיות מטומטמת.*
M Miss Naama New member 1/8/05 #188 ../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif זו לא רמאות -___-" ככה עוברים את זה. |:
G GalGul000 New member 1/8/05 #180 אה, הבנתי ../images/Emo3.gif אבל שלב 3?! כתבתם פה שצריך להבהיר את התמונה. אבל אין לי פוטושופ ואאין לי עצבים לשחק עם ההגדרות של המסך, כי אני לא אדע להחזיר את זה אח"כ.
אה, הבנתי ../images/Emo3.gif אבל שלב 3?! כתבתם פה שצריך להבהיר את התמונה. אבל אין לי פוטושופ ואאין לי עצבים לשחק עם ההגדרות של המסך, כי אני לא אדע להחזיר את זה אח"כ.
נ נערה עם סטייל New member 1/8/05 #181 תשמרי, תפתחי בצייר ואז ../images/Emo42.gif תשחקי שם עם ההגדות של הצבעים בתמונה כדי שזה יעשה את הנגטיב של התמונה. משם את צריכה ממש לחפש טוב כי זה לא הכי ברור אבל אפשרי.
תשמרי, תפתחי בצייר ואז ../images/Emo42.gif תשחקי שם עם ההגדות של הצבעים בתמונה כדי שזה יעשה את הנגטיב של התמונה. משם את צריכה ממש לחפש טוב כי זה לא הכי ברור אבל אפשרי.
G GalGul000 New member 1/8/05 #183 עשיתי נגטיב.. זה הפך את זה לכחול ולבן אבל אני לא רואה שומדבר שיעזור לי לעבור שלב פאק, אני ממש, אבל ממש מטומטמת. בטח כולכן עברתם את השלבים הראשונים בשניה
עשיתי נגטיב.. זה הפך את זה לכחול ולבן אבל אני לא רואה שומדבר שיעזור לי לעבור שלב פאק, אני ממש, אבל ממש מטומטמת. בטח כולכן עברתם את השלבים הראשונים בשניה
R Radio Joe New member 1/8/05 #184 ../images/Emo12.gif |Spoyler| http://gavan.hostorm.biz/level3.html
G GalGul000 New member 1/8/05 #194 לא חשבתי על זה..../images/Emo122.gif אבל זה לא ממש ספוילר, כי גם ככה אין לי מושג איך עוברים את השלב
א אנבלייי New member 1/8/05 #186 מיכל../images/Emo11.gif שושו. את תהיה יפה וותשתקי אני רוצה להיות אדומה!
O o0Invisible0o New member 1/8/05 #187 משעמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif כן איילת, לכי תמצאי עבודה או משו..ולא יהיה כל כך משעמם. אבל נו, משעמם..><
משעמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif כן איילת, לכי תמצאי עבודה או משו..ולא יהיה כל כך משעמם. אבל נו, משעמם..><