לא הולך לא הבנתי את זה ניסיתי ללחוץ על מקומות הגיוניים. אבל כלום
ח חמצמצה New member 1/8/05 #20 לא הולך ../images/Emo10.gif לא הבנתי את זה ניסיתי ללחוץ על מקומות הגיוניים. אבל כלום
ש שושה היפיופה New member 1/8/05 #15 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif
ש שושה היפיופה New member 1/8/05 #13 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבאנות!../images/Emo2.gif למישהי יש את הקובץ זיפ שמקבלים בשלב 4? זה עם השאלות עם התשובות במקור..
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבאנות!../images/Emo2.gif למישהי יש את הקובץ זיפ שמקבלים בשלב 4? זה עם השאלות עם התשובות במקור..
P PinK inK New member 1/8/05 #19 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifואחרי שתסיימו עם זה אתן תראו כמה זמן ביזבזתן על הדבר הזה.. אני פשוט ישבת ישעות על גבי שעות ואפילו לא שמתי לב שעבר כל כך הרבה זמן..עד שהפסקתי.. זו המלצה להפסיק( )
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifואחרי שתסיימו עם זה אתן תראו כמה זמן ביזבזתן על הדבר הזה.. אני פשוט ישבת ישעות על גבי שעות ואפילו לא שמתי לב שעבר כל כך הרבה זמן..עד שהפסקתי.. זו המלצה להפסיק( )
S Science Fiction New member 1/8/05 #21 כי אנחנו משיגות כל כך ../images/Emo119.gif הרבה משאר המשחקים?
S Science Fiction New member 1/8/05 #18 טוב, אני חוזרת למקורות. ../images/Emo119.gif מר סנוזלברג, Here I come!
ח חביבה פלוססס New member 1/8/05 #25 לא זה אחד אחריו. עם העוגת חתונה. זה משהו עם ריצ' רצ'? כאילו ריצ' - עשיר?
ח חביבה פלוססס New member 1/8/05 #27 בדיוק באתי לרשום O: שהבנתי שזה זיפ. אבל תנו לי בבקשה רמז למילה עצמה
S Science Fiction New member 1/8/05 #32 דמייני סרט אמריקקי. ../images/Emo119.gif מוזיקת חתונה ברקע. כומר: "האם את, ברטה הצהבהבה, מסכימה לקבל את האיש הזה כבעלך?" ברטה: "..." ברטה עונה בחיוב, אבל היא אמריקקית ארורה ומדברת אנגלית. מה ברטה אומרת?
דמייני סרט אמריקקי. ../images/Emo119.gif מוזיקת חתונה ברקע. כומר: "האם את, ברטה הצהבהבה, מסכימה לקבל את האיש הזה כבעלך?" ברטה: "..." ברטה עונה בחיוב, אבל היא אמריקקית ארורה ומדברת אנגלית. מה ברטה אומרת?
ח חמצמצה New member 1/8/05 #34 את חכמה! ../images/Emo13.gif אולי את תסבירי לי מה קורה עם שלב 3? ולא להביא קישור פשוט ל4.. אני רוצה להבין את החידה הזאתי ><
את חכמה! ../images/Emo13.gif אולי את תסבירי לי מה קורה עם שלב 3? ולא להביא קישור פשוט ל4.. אני רוצה להבין את החידה הזאתי ><
ח חמצמצה New member 1/8/05 #42 כןן.. אבל אבל לא הבנתי מה ואיך? ניסיתי לשחק עם כל מיני דברים וגם ההגדרות של המסך ><