מזרוןןןןןןן

כנסו והצביעו לבלוג של סנופקין ../images/Emo70.gif

בבקשהההההההה... זה יעזור לי לזכות במשהו
כנסו והצביעו לבלוג של סנופקין
אתם צריכים להכנס לבלוג, להעתיק את הכתובתת, ולרשום בתיבה הלבנה
פליזזזזזזזזזזזזז... (זה לא הבלוג שלי, אבל אני צריכה לפרסם כדי לזכות)... http://www.inter8ing.net/inter8ing.php תודה מראש...

אני חייבת להוציא את זה!

בלעבלעבלעבלעבלע!!!!!!!!!!!!.. גפן לא להוציא ציוץ.. אני יספר לכם על היומיים האחרונים.. מסיבת פיג'מות אצלי בבית..כולם כזה ביחד ואפשר לומר אני טיפה בצד.. בבוקר מתעוררים היינו אמורות ללכת לקניון לא בא להם.. הלכנו לאיזה מרכז טיפשי בעיר קנינו ברסטול ועוד כמה דברים להכין ברכה.. הלכנו לאחת הילדות והכנו את הברכה.. אז ה8 וחצי הלכתי למסיבת הפתעה של חברה.. חבר של חברה שלי..כאילו נשיקות וכזה לא חבר ידי..=] התחיל להציק לי בגלל עניינים ישנים.. כל הלילה הוא הציק לי.. שתי חברות אחרות שלי היו עם עצמן כל המסיבה..מי שרוצה לדעת מה הם עשו שירשום מסר ואני יחשוב עם לומר לכן..=] הרגשתי כזה לבד כל הבנות הכירו אחת את השניה וזה הרגשתי משמ לא ענים.. אחרי זה הלכנו רחוב מזה ארוך בראש העין הישנה.. ואז הגענו לאמא של הילדה שלקחה אותנו הביתה. עכשיו אני מרגישה כאילו בא לי להתאבד וממש.. חיבוק?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי, את תמיד מוזמנת לעבור איתי שיחה במסנג'ר.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gifטלי לא להיות עצובה.

תמיד יש את המסיבות האלו,אבל עוד מעט תהיה מסיבה ואת תהני בה ותשכחי את המסיבה הזו
.

Science Fiction

New member
דולי בהמשכים ../images/Emo119.gif

דולי בהמשכים לפי תמונה דולי בהמשכים לפי פלטות דולי בהמשכים לפי תמונה, תיאור ופלטות פיקסלארט בהמשכים לפי תמונה, תיאור ופלטות פיקסלארט בהמשכים לפי תמונה, תיאור ופלטות עם שבע גירסאות פיקסלארט בהמשכים לפי נושא, תמונה, תיאור ופלטות עם שמונה גירסאות "פינה חדשה ומקורית!!!!!!!!111" רק לי יש תחושה חזקה של דה ז'ה וו?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif7 בבקשה../images/Emo10.gif

ישתי על זה הרבה.. מזה אומר ה: W WHO? או ה: RAND)200,90( ובבקשה, לא תשובות.. רק רמזים מאוד דקים

tamaguchi girl

New member
../images/Emo58.gif רמז קטן

האות w מסמנת את התוכנה וורד [word] השתמשתי בתוכנה לפיענוח החידה. בהצלחה :)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo58.gif 2 רמזים

רמז ראשון: הסתכלי בסוף התמונה בפינה הימנית, במסגרת כיוויכול. רשום שם משהו,באנגלית ובקטן, תפענחי אותו. אם את לא מצליחה תגידי ואני ארשום אותו. רמז שני: תפעלי כמו בשלב 17 עם האינציקלופדיה, ותמלאי את התמונה. זה יגלה לך רמז נוסף, הקשור לפתירת החידה עם המספרים. בהצלחה :)

tamaguchi girl

New member
*במסגרת כיביכול [סעמק מילה מעצבנת.

אין לי מושג איך רושמים אותה. הכוונה במסגרת לפי מה שנראה במבט ראשון]

למעלה