מזעזע

מזעזע

בן 14 ממרכז הארץ הואשם באונס אחיותיו, בנות 12 ו-10. כאשר ישנו, זרק לעברן נעל - והכריח לבצע בו מעשה מגונה איפה ההורים בכל זה?! ואני בטוח שכל היצרים האלה שהיו לו זה בגלל סרטי פורנו שהוא מוריד כל היום

fragilation

New member
התנגדות לפורנו זה משהו אחר לגמרי.

ואני בכלל לא חושבת שהקישור שלך של פורנו להתעללות מזוויעה הוא קשר נכון. לא רק מוסרית ומחקרית, אלא גם מציאותית: איך אתה יודע שאותו הנוול מוריד פורנו כל היום?

אז מאיפה כל היצר הזה לשכב?

זה יכול להיות גם מפרסומות \סרטים \ סדרות בטלויזיה אבל אני בטוח שגם לפורנו יש חלק בזה

fragilation

New member
היצר לשכב, כיצר

הוא צורך טבעי למדי בכל אדם (למעט א-סקסואלים, שמספרם מועט)

antreprize

New member
שטויות.

אני לא מוריד סרטי פואנו והיצר שלי לא חזק כמו שלו,גם פעם הזה היה ככה,הילדים של היום מקולקלים כי לא מרביצים להם.צריך לתקן אותם לפני שההתנהגות שלהם תחמיר.

fragilation

New member
נדמה לי ש:

א) לא קראת את תגובתי ולא הבנת את כוונתי, וחבל ב) נדמה לי שבפורום הזה ניתן למצוא את הדעות מהסוג שלא האמנתי שעוד מתרוצצות במחשבות יודעי קרוא וכתוב. קיימת אלימות בקרב החברה, זה ברור וידוע, אין על כך ויכוח. אך האם עונש של מכות הוא עונש לגיטימי? האם זו צורת חינוך שמממשת את עצמה ומניבה תוצאות בהתאם? כלומר, האם העונש ומיגור האלימות נעשית ע"י אלימות? מסופקני. הילדים של היום אינם מקולקלים. הם פשוט, כמו המבוגרים, נורא אבודים. לא צריך לחשוש שהתהגותם תחמיר, היא חמורה כבר ככה. אולי יש לחשוש מכך שנגיע אל נק' אל חזור.

antreprize

New member
כן,זה עבד בעבר ואין שום

דבר שימנע מזה לעבוד בעתיד,הילדים האלו הלכו לאיבוד,תרבות הטימטום,הטלנובלות ושות' הורסת את הילדים,וההורים והפסיכולוגים עם כל התיאוריות של ה"הבעיה היא לא בילד אלא בך" לא ממש עוזרים,משהו צריך להעיר את הילדים לפני שהציוויליזציה המערבית תקרוס.

fragilation

New member
הזיווליזציה המערבית חזקה מספיק.

אתה מערב כמה גורמים באופן דמגוגי ביותר. האם הכאת ילדים עבדה בעבר? כיום אנחנו עדים לעדויות הדור המבוגר שחי על חסכים מילדותו, כועס ומאוכזב מהוריו שהתעללו בו. הדור הזה שהוריו היכוהו הוא הדור שעומד בראש הפצת "תרבות הטימטום", תרבות ההמונים. לעיתים חינוך הוא לא עונש, אלא לימוד סבלני.

antreprize

New member
הציוויליזציה המערבית היא שברירית

ואם נמשיך עם תרבות הטימטום האסלם יעלים אותה מעל פני האדמה. החינוך האלים ביחד עם הורים שמטפלים בילדיהם באחריות ואהבה רבה יכול להניב תוצאות טובות.

fragilation

New member
צר לי לאכזב,

אך חינוך אלים סותר מהותית חינוך אחראי. מוסרית. כל זיווילזציה היא שברירית, הוכיחו זאת המצרים והמסופוטמים בתקופות שלפני הספירה הנוצרית. "תרבות הטמטום" היא תוצר נצרך ללא קשר דת, מין, גזע וגיל.

antreprize

New member
חינוך אלים לא סותר חינוך אחראי,

הוא משלים אותו כשהילדים מפשלים.תרבות הטמטום היא סרטן,ואם לא נשמיד אותו,הדורות הבאים יבכו בגלל זה.החברה צריכה להתעורר ולהחזיר את הילדים לדרך הישר.

fragilation

New member
החינוך האלים

הוא ביטוי לפשלת ההורים, ופשלה בפני עצמה. וסתם מעניין אותי, מהי תרבות הטמטום בעיניך?

antreprize

New member
תרבות הטמטום זה הפאקצות

והערסים שמתעקשים להרוס ולהשחיט את השפה העברית,זה חוסר הכבוד של הצעירים כלפי העבר,השתמטות מגיוס,ונדליזם,פשעים שונים ומגוונים,זה ילדים בני תשע שיש להם חברות(במובן הרומנטי),זה טפשות ובורות,זה ילדים שהחלום שלהם הוא "להיות מפורסם" במקום לעשות משהו בעל ערך,זה חוסר הכבוד של הצעירים(והמבוגרים) כלפי הסביבה,זה ילדים וילדות שנכנסים לאתרים כמו שוקס ומפרסמים שם תמונות שגובלות בפורנוגרפיה ושכל מבוגר שיתפס איתם יקרא פדופיל,ואותם ילדים לא מבינים מה רע בזה,הם גם חושבים שזה מגניב,תרבות הטמטום זה כל מי שמתעקש להרוס ולהשחית את הערכים שעליהם גדלנו,תרבות הטמטום זה כל מי שלא מתענין באקטואליה וקובר את ראשו בחול.

fragilation

New member
כמה דברים, ואתייחס אל חלקם:

השפה העברית היא שפה מתפתחת ורבת שינויים. עם זאת, יש לה כללים "בלשניים" ברורים. השחטת השפה היא אינה תופעה חדשה. שפה נלמדת מההורים ומהסביבה, ובחברה כמו החברה הישראלית שהיא חברה מגוונת של מהגרים סביר להניח שתהיינה טעויות דיבור ושגיאות כתיב, החוכמה היא לא להנציח את הטעויות. רבים מהצעירים של היום לא רק שאין בכוונתם לזלזל בעבר, אלא גם שאין להם שום יכולת להכירו. מעטים בוחרים להרחיב לימודי היסטוריה, השיעורים הניתנים בבי"ס אינם מספיקים ופעמים רבות ההיסטוריה משוכתבת באופן היסטוריוגרפי מעצבן. השתמטות מגיוס נובעת או מעצלות או מטעמי מצפון ופציפיזם. בנוגע לעצלות: מיותר לציין שהיח"צ של צה"ל אינו פועל שעות נוספות וחבל שכך? הרצון "להיות" הוא רצון חזק יותר מהרצון "להיות מפורסם". מע' החינוך בארץ אכן מפספסת כשהיא באה ללמד אודות פיתוח זהות אישית.

antreprize

New member
הילדים של היום משחיתים את השפה,

גם אלה שאין להם קשר למהגרים ובאים מבית משכיל,חוסר הכבוד בא בחלקו בגלל מערכת החינוך אבל בעיקר בגלל חוסר אכפתית של הנוער.טעמי מצפון ופציפיזם אינם תירוץ להשתמטות מצה"ל,הם מוזמנים להיות חיילים עורפיים ותומכי לחימה במקום לוחמים. מערכת החינוך מפספסת המון אבל הרצון להיות מפורסם בא מהטלוויזיה ומהתרבות ולא מהכשלים של מערכת החינוך.

fragilation

New member
נכון, שפה קלוקלת אינה מנתם של בני

קבוצה מסויימת. השאלה היא מאיפה מגיעה חוסר האכפתיות של בני הנוער.

antreprize

New member
הוא מגיע בגלל חוסר בדמות סמכותית

בחייהם.בגלל כל התאוריות שאומרות שהבעיה היא לא בילד, אנחנו נאלצים לראות את תרבות הטמטום זוקפת ראש. אם ההורים יפסיקו להיות חברים של הילדים ויתחילו לחנך אותם אז חוסר האכפתיתות יעלם. למה שלילד כלשהו יהיה אכפת ממשהו כשההורים קונים לו כל מה שהוא מבקש,ושכל "גיבורי התרבות" מוחקים כל ערך נורמלי מהמוח שלו ומחדירים לו שטחיות?

antreprize

New member
אבל זה לא אומר שהיא לא צריכה

להיות כזאת.דמות סמכות היא דמות שיודעת להכות כשצריך,לא הרבה ולא מעט,לא כל יום ולא פעם בשנה,אלה רק בזמן שבו צריך להכות ובמינון המתאים.

fragilation

New member
כשמתייחסים אל אלימות כאל נורמה,

וממש לא משנה מהי התדירות שלה, סימן שמשהו מקולקל ומעוות בחברה.

למעלה