מזעזע

ננסנס

New member
טלי שובי הביתה ../images/Emo24.gif

למה להעלב? אם היית עוקבת אחר "מעלליו" של זותי היית נוכחת כי זהו ההומור של זותי (תביני, הבנאדם מקבל כל יום בעיטות לראש
) ואני בטוח שאין הוא התכוון ל"רדת" עליך באופן אישי. בכל מקרה, אני מאוד אשמח עם תשארי איתנו, כמו שאת. זותי יקירי, אני נהנה לקרוא את תגובותיך אבל אתה חייב להבין שמילים כתובות הרבה יותר חריפות מאשר סתם מילים שנזרקות במהלך סתם ויכוח בין חברים (למשל להגיד לחבר "אתה חתיכת סתום" ליגטמי אבל במהלך דיון בפורום עלול להיות קטלני...). יום חמים ונעים לכולם (כאן 60 מעלות, תענוג!)

shiri boston

New member
גם פה חם../images/Emo3.gif אל תשוויץ לנו../images/Emo6.gif

רק חבר שבעלי היקר נמצא ב ניו יורק שוב
יאללה, רק עוד יום למנאיק. (לא למאניק כן.. שלא יהיו טעויות!)

אתם רציניים שעדיין דנים בזה כאן????

נכנסתי לראות מה חדש, במה הפורום שוב התחדש... אם אמצא למה להגיב...כיוון שתקופה האחרונה אינני מוצאת את עצמי כאן אני מעדיפה לקרוא...ואין לי ממש על מה להגיב, אולי כי אני לא בחו"ל? לא יודעת...לפני כן היה לי מה לומר.. אבל מה דעתכם להפסיק לדוש ולדוש במעבורת ????? לא מספיק התקשורת? גם כאן??? ראבק...נמאס. יום טוב וחג שמח לכולם מקסימוששששש

greeneyes3

New member
טלי! שמוליק יגן עלייך בהקשר לתקרית

התקרית החמורה שקרתה פה........ בסדר???? ומי שחשב שההודעה הזאת לפני זאתי......נועדה לטלי?? SHAME ON YOU!!!!!!!!!! היא הייתה מכוונת לZOTI!!!!!!!!!! אז ככה חברה!!!!!!! בהקשר לעובדה שהתמונות הם מצילומי הסרט ארמגדון???? היחיד שצדק בהקשר לטעות התמימה שטלי החמודה עשתה כשפירסמה את התמונות כאן,בטעות התמימה (אמרתי תמימה כבר?) כאילו הן תמונות אמיתיות מהמעבורת שהתפוצצה לפני חודש......היה ZOTI! בהקשר לסוגייה המוסרית של : איך טלי מרגישה עקב הטעות התמימה שעשתה בלי זדון או עוול בכפה???? אני!!!! (בתור שופט היחיד שקיבל את הסמכות מחברי הפורום)גוזר ושופט את ZOTI ל25 שנות מאסר עולם עם עבודת פרך ,או.....(יש לך אלטרנטיבה אחת לא רצות מאסר עולם) שיפצה את טלי על ההרגשה המחורבנת שנתן לה להרגיש על לא עוול בכפה!!!!!!! ZOTI!!!!!!! THE CHOICE IS YOURS אתה האסיר של הפורום...... הרגש עצמך במאסר ושכאילו אתה באזיקים מטאפוריים עכשיו....... הדבר היחיד שיכול להציל אותך ממאסר העולם זה אם תתנצל יפה לטלי ותתן לה להרגיש שממש ממש לא עשתה שום דבר שמצדיק את ההרגשה המחורבנת שהיא מרגישה הרגעעעעעעעע!!!!!!!!!! הבנת???? אם חוקי ההתנהגות של החיים האמיתיים לא יהיו רלונטיים להתנהגות גם כאן..... רק ישארו כאן לכתוב אנשים פראי אדם וביריונים וירטואליים......... שמוליק

האמת שמה שהוכיח לי שיש כאן טעות

זה משהו הרבה יותר פשוט וטריוויאלי: המעבורת קולומביה התפוצצה לאור יום!!! ואילו התמונות שאת, טלי, שמת כאן מצולמות בחושך מוחלט. כך שאני בטוחה שתסכימי אתי, שבין אם התמונות לקוחות מתוך "ארמגדון" ובין אם מכל מקור אחר, אין שום סיכוי שמדובר בתמונות של הקולומביה...

DaphneZ

New member
ועכשיו אתה? (מבט מהצד)

החלל הוא חשוך, למקרה ששכחת - אין בחלל יום ולילה

MicMik

New member
ואם את רוצה שיפסיקו להתבלבל במינך

הייתי מציע לשנות את השם ל"מבטית מהצדודית" כמו שעשתה סטארדסטית

נעלה את ההצעה בפני ההנהלה, על טופס

עם שלושה העתקים, ונראה מה יוחלט אחרי שלוש הצבעות

אני דווקא "את" ולא "אתה" ../images/Emo8.gif

וחוץ מזה בפירוש הראו לאורך כל אותו יום אומלל את הוידאו שצולם במצלמה ביתית, ושמראה את שובל האש ואת ההפרדות של חלקים מגוף המעבורת. ומה לעשות ששם הרקע היה בהיר לחלוטין!!! אז אולי זה נכון שבחלל אין יום ולילה, אבל המעבורת התרסקה בשובה לכיוון כדור הארץ, כזכור...

DaphneZ

New member
נכון,

אב תמונה שמצולמת מהחלל אמורה להיות חשוכה... כמובן שהתמונה לא תהיה באיכות טובה כמו זו שפורסמה כאן...

ליילה

New member
טלי, אני איתך....

אני מודה שגם אני, אם הייתי מקבלת תמונה כזו במייל, הייתי בטוחה שזה נכון, אז מה, טועים, טעות קורה, אנחנו בסך הכל בני אדם, וכולנו יכולים לטעות לפעמים, מה קרה??? מה ההתנפלות???? וזותי, לא כולנו מהנדסי אווירונאוטיקה וחלל, ולא כולנו מבינים בדיוק את כל עניין המנועים והדלקים (שאני חייבת לציין שגם עכשיו אחרי ההסברים המלומדים שלך לא ממש הבנתי... מה לעשות, אולי הבעיה אצלי...) אז עשו טעות, מה קרה?? בסך הכל פורום, כל אחד יכול לפרסם מה שהוא מקבל באי מייל , ומה שבא לו, ומותר לו להגיב , ומותר לחברי הפורום המלומדים לתקן אותו, אבל למה להבריח??? וטלי, אין לי ספק שהייתי יכולה בשקט להיות במקום שלך עכשיו, ולעשות טעות כזו קטנה שהייתה עולה לי בהתנפלות, אבל זו ממש לא סיבה לעזוב אותנו, ואותי אישית מאוד יעציב אם תעזבי....

zoti

New member
לטלי

אכן צדק ננסנס שזהו ההומור שלי. אני לרוב ציני וזה לא היה מכוון אישית אליך אלא לכל המאמינים שקונים כל דבר שכתוב ברשת. ושמוליק צודק גם כן. הכוונה היתה להגיד "תמונות מהתחת שלי" כמו שאומרים לחבר - "יאללה, איזה שטויות אתה מדבר". אז אם נעלבת אני מתנצל. אבל דיר באלאק אם תשימי עוד פעם תמונות כאלה ותכריזי עליהם כמשהו אמיתי
!!! לפחות תעבירי אותן ביקורת אצלי.

zoti

New member
ואם עדיין יש מישהו

שחושב שזאת הקולומביה אז בבקשה. Right click Save target as ואז לשנות את הסיומת של הקובץ לAVI

למעלה