מזעזע

tali az

New member
מזעזע

תמונה מלווין ישראלי של המעבורת קולומביה ברגע ההתפוצצות

zoti

New member
קולומביה בתמונה מהת#ת שלי !

אחותי, בחייאת. תעשי קצת צנזורה לפני שאת זורקת כל תמונה טיפשית שאת מקבלת במייל לאינטרנט. ואם לא הבנת אז מדובר בתמונות מהסרט ה"איכותי" - ארמגדון.

az ma

New member
לא הבנתי בדיוק ...

"קולומביה בתמונה מהת#ת שלי!" אתה מתכוון שהמצלמה היתה בת#ת שלך? ככה מכוונת לחלל? Never mind... ישנם מקרים שאין לי דרך לזהות תמונות שעברו טיפול של PhotoShop. לא ראיתי ת'סרט שהיזכרת אבל ברור שאלו תמונות 'מפוברקות' - מאחר וקולומביה התרסקה כשהיא נעה במהירות אדירה באטמוספירה, ה"פיצוץ" היה נראה אחרת לגמרי...

zoti

New member
סתם מודל מוקטן

זוכר את ה THUNDERBIRDS? איך הכל היה מודלים מוקטנים. זה בדיוק מה שאתה רואה כאן. כדי לחסוך בעלויות אז לא מעלים באמת מעבורת לחלל ומפוצצים אותה אלא מייצרים דגם מוקטן ודוחפים בו קצת חומר נפץ ומצלמים על BLUE/GREEN SCREEN. אח"כ בעריכה מורידים את המהירות של הסרט (שבמקור בד"כ מצולם במצלמות מיוחדות שמצלמות פי 2 ויותר פריימים בשניה) והפיצוץ נראה דרמטי. אח"כ יש את אסון הקולומביה ואז איזה דביל מחליט לחמוד לצון ושולח כמה תמונות במייל לחברים שלו עם הכותרת "זוועה. תמונות של הקולומביה מתפוצצת". איזה אדיוט שנמצא למטה בשרשרת מקבלי ההודעה חושב שזה אמיתי ומתחיל להפיץ את זה. בא איזה אינטיליגנט ואומר שאילו לא למונות מלווין אלא מהתחת שלו ועדיין יש מישהו שמאמין

tali az

New member
תגובה אחרונה ו - GOODBYE ../images/Emo7.gif

שני דברים לא כל כך חשובים: 1. התמונות האלה הן בהחלט לא מהסרט ארמגדון. 2. קיבלתי את התמונות ממכר שעובד בבואינג כמהנדס בכיר. הוא שלח לנו הרבה דברים מדהימים בעבר, שמאוחר יותר ראינו בעיתון ובטלוויזיה. יכול להיות שהתמונות לא אמיתיות אבל חשבתי שהן כן. דבר אחד כן חשוב (לפחות לי): כבר שבועות רבים לא כתבתי הודעות בפורום בגלל רוח התוקפנות וההתבטאויות המעליבות שכמעט והשתלטו על הפורום. מה גרם לי "להעיז" ולרצות לכתוב משהו, רק כדי להכנס לפורום למחרת ולקרוא את התגובות המכוערות מ-ZOTI? אין לי מושג, אבל אני מבטיחה ששוב זה לא יקרה... זוהי הודעתי האחרונה בפורום מקסים-לשעבר זה... חג שמח ושלום לכולם, טלי, אריזונה

zoti

New member
אם ה"מהנדס מבואינג" חושב כמוך

שאלו אכן תמונות של הקולומביה אז אני לא טס במטוסים שלהם יותר. כדי להוכיח את טענתי שאלו הן אכן תמונות מהסרט (המחורבן) ארמגדון אני מצרף את הלינק הבא: http://www.snopes.com/photos/shuttle2.asp רק לידיעתך. אין פיצוצים עם אש בחלל כי אין חמצן. אני מקווה שכבוד המהנדס יודע את זה לפחות. חבל על כל הבכי וההעלבויות. התמונות האלו כבר "כיכבו" בפורום הזה ובאחרים ונמאס כבר לראות אנשים שמאמינים לכל שטות שהם קוראים באינטרנט. האינטרנט לא קדוש ולא כל דבר שמקבלים במייל צריך ישר להפיץ הלאה כאילו מדובר בתורה מסיני (וגם את זה לא צריך להפיץ).

az ma

New member
לא נראה לי ש'תה צודק לגבי עניין

"פיצוצים עם אש בחלל" משום שהמעבורת מכילה סוג דלק (מוצק?) שלא זקוק לחמצן לבעירה או לפחות לא לחמצן חיצוני, אחרת היא היתה נשארת בחלל או לא מגיעה לשם מלכתחילה. איך היה נראה פיצוץ בחלל (עם דלק כזה) היה נראה, לא ממש ברור לי, ואולי התמונה מייצגת זאת במדוייק... אבל די ברור שהכנף נקרעה באטמוספירה ואת זה התמונה בוודאי לא מייצגת.

zoti

New member
לא מדויק

כשהמעבורת ממריאה שני סוגי מנועים מרימים אותה לחלל. 2 טילי דלק מוצק ושלשת המנועים הראשיים (בתחת של המעבורת) שמשתמשים בדלק מהמיכל הגדול שעליו יושבת המעבורת. בשלב מסויים הטילים נופלים חזרה לכדו"א ואח"כ נופל גם מיכל הדלק החיצוני (לא זוכר אם הוא נשרף באטמוספירה או לא). ישנן שתי מערכות שעובדות כשהמעבורת בחלל. אחת שומרת על הנתיב ועל יציבות המעבורת והשניה מיועדת להחזרת המעבורת לכדו"א. המערכות הללו אכן משתמשות בחמצן והידרזין (H2NNH2) אבל אני בספק אם כמות החמצן הזאת יכולה להביא לפיצוץ כזה ספקטקולרי. כמו שאמרת, ידוע לכולנו שהמעבורת התפרקה בכניסה לאטמוספירה ולכן התמונות האלה הן קישקוש. ולגבי לווין ישראלי או שאר שטויות אז גם זה לא הגיוני. איך בדיוק לווין ישראלי שנמצא מעל המזרח התיכון (הרי הוא שם לצורך ריגול על שכנותינו) מצלם את המעבורת ועוד מכל כך קרוב ? כל מי שאי פעם ראה תמונות לווין יודע שהן לא נראות כמו תמונות מארמגדון.

az ma

New member
טעות, טעות, ושוב טעות...

הלוויין הישראלי בעצם מרגל על הישראלים בקליפורניה בכלל ובסיליקון וואלי בפרט... לא מאמין, ת'סתכל למעלה, תחייך, והמשפחה בארץ יכולה מייד לעשות download ...

zoti

New member
המרגלים הישראלים בעצם כולם עובדים

באמדוקס. לא שמעת ? אפילו אני קיבלתי במייל. ואני לא הבנתי למה אישתי מדביקה שפם מלאכותי כל בוקר.

Bambi Prague

New member
אין גבול לתמימות

ואת עוד כועסת שמעירים לך??? אל תפרסמו שטויות, לא תקבלו תגובות....

zoti

New member
אני מגרש רק טרולים

זוכרים את שי עם הודעות האימה שלו שנלקחו מדבקה ? וקרן משם (רק שלא תבוא לפה
) עם סיפורי "הישראלי המכוער" בהונגריה ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר.

zoti

New member
וההוא

ששם את הציטוטים מהתנ"ך על אילן רמון והקולומביה.

אני חושב שאתם מתעסקים בשטויות

אבל מה שכן, הזכרתם לי מנהג חשוב שהיה לי פעם ושכחתי ממנו, ועכשיו אני אחזור אליו... "עשה לך מנהג קבוע, ותתחיל את היום בסיפור חדש מ-Snopes" ללא ספק אחד האתרים היותר מוצלחים ברשת...

יורי CA

New member
zoti, לא הוכחת כלום

אתה כתבת: "כדי להוכיח את טענתי שאלו הן אכן תמונות מהסרט (המחורבן) ארמגדון אני מצרף את הלינק הבא: " כל מה שהוכחת הוא שיש אתר אינטרנט שאומר שהתמונות מארמגדון. אם מבחינתך זו ההוכחה המוחלטת, מה עושה אותך פחות פתי מכל אחד אחר שמאמין לכל מה שמתפרסם באינטרנט? וכל זה בלי שום קשר לשאלה המאד לא מעניינת מאיפה לקוחות התמונות.

zoti

New member
בבקשה את ההודעה האחרונה שלי

האתר שצירפתי מתמחה בחקר שמועות אינטרנט. מהבחינה הזאת הוא הCNN של חקר שמועות האינטרנט. בהודעה האחרונה צירפתי קטע שהוא הפתיחה מהסרט ארמגדון ובו רואים את אותו הפיצוץ ערוך קצת אחרת.

gozala

New member
טלי קחי את הדברים בפרופורציה../images/Emo91.gif

ואם לא היו מגיבים? אני חטפתי בפורום אחר כזו שטיפה שאין מה להשוות בכלל, בסך הכל הגיבו על מקור התמונות בביטול, זה לא נורא כ"כ. ומה שאני עברתי... כל הלילה לא ישנתי מזה ועניתי ככה, שמנהל הפורום מחק גם את העלבון וגם את התשובה לשמחתי הרבה ובזה (כמעט) ניגמר הסיפור, הייתה עוד התקלות אחת וגם אז זה נימחק (ומוטב כך)! את overreactign זה לא נורא בכלל ויותר מזה, זה לא אישי!

למעלה