מה מפתיע? הם הלוא ההורים הטבעיים של המדינה הפלסטינית והנה! הם גם לא מסתירים זאת.
מה מפתיע? הם הלוא ההורים הטבעיים של המדינה הפלסטינית והנה! הם גם לא מסתירים זאת.
לא
רק אניני טעם יודעים לאהוב גלידת פיסטוק .לא
החזירה לובשת ירוק בגלל גלידה פיסטוק
ובעלה לובש אדום בגלל כל הדם הוא שופך לחינם
ישראל הרגה מעל 60 אלף פלסיטנאים בעזה, רובם נשים וילדיםרק אניני טעם יודעים לאהוב גלידת פיסטוק .
והחמאס הם שופכי הדם, מוזר לי השכחה של אנשים.
מי אשם למותם? מי חטף הרג אנס, מחזיק חטופים? אל תשכח מהיכן חטפו,ישראל הרגה מעל 60 אלף פלסיטנאים בעזה, רובם נשים וילדים
ישראל אחראית לכל מה שהיא עשתה.מי אשם למותם? מי חטף הרג אנס, מחזיק חטופים? אל תשכח מהיכן חטפו,
מזעזע שיהודים שוכחים מהר מה האוייב עשה, ועושה.
ישראל הדפה את הפשע עם שעשו, והיו ממשכים לעשות ללא ישראל התעוררה. החמאס אשם למות תושבי עזה, ועדיין אינו משחרר את החטופים אזרחים, אל תשכח שחמאס חטף אזרחים שבילו, ישנו בביתם, ולא חיילים שיצאו לכבוש.ישראל אחראית לכל מה שהיא עשתה.
נתניהו יסיים את חייו במשפטי נירנברג
וזה משמח אותך?ישראל אחראית לכל מה שהיא עשתה.
נתניהו יסיים את חייו במשפטי נירנברג
לא הייתי חושב על זה. אבל החליפה של שרה נ"י, BA MA , יפה מאוד. אוהב את הצבע
הצבע אכן עדין, יחד עם הבגדים של ביבי נוצר צבע של דגל...לא הייתי חושב על זה. אבל החליפה של שרה נ"י, BA MA , יפה מאוד. אוהב את הצבע
זה היה הדבר הראשון ששמתי לב אליו כשראיתי את התמונה. מזעזע? לא הזדעזעתי. מישהו לא שם לב, ואני תוהה למה עוד הוא לא שם לב.הצבע אכן עדין, יחד עם הבגדים של ביבי נוצר צבע של דגל...
הבדל בין נשים לגברים. אבל אוהב את צבע הירוק של החליפה.זה היה הדבר הראשון ששמתי לב אליו כשראיתי את התמונה. מזעזע? לא הזדעזעתי. מישהו לא שם לב, ואני תוהה למה עוד הוא לא שם לב.
הם הולכים להיות ראש הממשלה ורעייתו הבאים של הרשות הפלסטינית
וואיייי, למה מגיע להם ראש ממשלה כה מוצלח?הם הולכים להיות ראש הממשלה ורעייתו הבאים של הרשות הפלסטינית![]()
הבלים!
זו באמת תופעה שגורמת להרמת גבה
באותה מידה אפשר להגיד שהזוג כיבד את האמירויות ולבש את הצבעים שלו
באותה מידה אפשר להגיד שהזוג כיבד את האמירויות ולבש את הצבעים שלו. אלו הרי הצבעים של דגלי חצי ממדינות ערב, ממש לא רק של הפלסטינים. טוב שהזוג לבש את מה שנוח לו לקראת טיסה ארוכה במקום להתחשב במשחקים למשעוממים האלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.