על בסיס מה?
אפשר לשפוט על בסיס ניסיון פוליטי, הקשבה לאנשים שסומכים עליהם ולבצע גם בחירה ולהתאכזב שהיא לא מתקבלת ועם זאת להבין שמדובר בדמוקרטיה. את המנהיגים אני שופטת לפי קטגוריות שבנויות על מחשבה מעמיקה ודיון ציבורי.
מי שם אותך לשפוט על בסיס משקל? בואי ותודי- אם היית רואה אדם רזה אוכל בורקסים לא היתה לך בעיה, לא היית חושבת על העלות הכלכלית הציבורית שלו בגלל הוצאות רפואיות. אבל שמנים...רק רואים אותי וכבר אני אחראית על הוצאות רפואיות ציבוריות מיותרות ואת (=הציבור) משלמת את ההוצאות הרפואיות הרבות מאוד ה"פוטנציאליות" שלי.
אני לא אדם מאמין, אבל משתמשת בנפש שלי ובשמחה שלי ובאופטימיות שלי כדי לעזור למי שצריך ורוצה... כשאני בדיאטה אני פחות מהאדם הזה- ולדעתי (ותאמיני לי שאין פה שום חישוב כלכלי או ציבורי) זה פשוט לא עושה לי טוב. אני בעד לחיות את החיים טוב. כמה? מה זה משנה כמה אם אני אומללה? זאת אני, או חלק קטן ממני למען האמת...
עם תינוק שמגדל את השן השניה שלו עכשיו, עבודה שאין לי מחליף בה (זה גם נוגד את המוסר הקיבוצי שלי- לא להגיע לעבודה), ומשפחה לטפל בה- אני ישנה כמה שאפשר, יש תקופות יותר טובות- וכאלו פחות טובות....אני מקבלת את זה בהבנה ובחיוך- וגם בעייפות, כמו הרבה אימהות אחרות...כשאוכל אנוח...כרגע זה לא אפשרי...ובעלי...הוא איתי בהכל ומנסה לתת לי לנוח בכל אפשרות....
אבל תודה על העצה (תנומה)...לא חשבתי על זה...
רוזי! שמקווה ללילה יותר טוב מקודמו....