מזעזע!!!מזעזע!!!!מזעזע!!!

אני לא רוצה כלום

אני רוצה שהמערכת תדע להושיב אנשים מנייאקים בכלא ושחברות חשוכות לא ישתיקו סיפורים כאלה.

לחוד

New member
אני רוצה חירות

המערכת מטיבעה מוגבלת, בין השאר כדי להגן עליך שלא תיענש בטעות על לא עול בכפך. זהו מחיר החירות. גם אני רוצה שהחברות החשוכות לא ישתיקו, אבל קודם עליהן להפסיק להיות חשוכות... וחבל על כאב הלב, זה לא עומד להתבצע.

אין ברירה

לפעמים אנשים רעים מזוכים. המשפט הפלילי ברוב העולם מושתת על היסוד שעדיף עשרה אנשים אשמים שיזוכו על פני אדם אחד חף מפשע שיורשע, ולכן יש חוקים מחמירים. דרך אגב, אם אני לא טועה, הרמב`ם הוא זה שמצוטט בתור הראשון שכתב כלל זה (בעניין הדרישות והחקירות הכמעט לא הגיוניות שעברו העדים בסנהדרין).

אבל לא היה כאן שום זיכוי

זה בדיוק האבסורד כאן.הבן אדם לא זוכה בכלל אפילו לא מחמת הספק,סתם צירוף של התיישנות וחוקי הסגרה מפגרים שחברו להם יחדיו והוציאו אדם כזה בלי שישפט בכלל,זה מה שמתסכל כאן,אם הוא לפחות היה נשפט אפי' אם היה יוצא זכאי מחמת הספק הייתי מקבל את מה שאתה אומר,אבל הוא אפי' לא נשפט,פשוט סתם מין שלומיאלות מערכתית שהביאה לאבסורד הזה,וזה מתסכל.

אז אתה נגד מושג התישנות בכלל

זה נידון אחר. אבל כל עוד קיים החוק הזה ולדעתי בצדק. בית המשפט צריך לפעול על פי כללים משפטיים שיהוו תקדים לעבירות אחרות גם כן. חומרת העבירה לא יכולה לשנות את הפרשנות. המקסימום שהיא יכולה לעשות. זה לגרום לשינוי חקיקתי, מה שאיננו בידי בית המשפט.

טוב

אז לא דיברתי נגד בית משפט הקדוש,אז שהמחוקקים ישנו את החוק,מה זה מעניין אותי בכלל,העיקר שלא יקרו אבסורדים כאלו!וכן,אני בהחלט חושב שבעבירות מהסוג הזה לא צריכה להיות התיישנות.

גם אני נגד התיישנות בעבירות כאלה

דברתי על החוק בכללותו ועל דרך פרשנותו כל עוד מתכונתו הנוכחית תעמוד בעינה.

כי אדם חי פעם אחת

ואי אפשר לזכור לו את זה כל החיים. אבל אולי זה בגלל שהייתי רוצה שאלוהים יחיל את חוק ההתיישנות על חטאיי הרבים בעבר (ובעתיד).

סוג ב

New member
אז לידיעתך

רוב הפושעים, חוזרים לכלא על אותם פשעים. יש אנשים שזה האופי שלהם ושום זמן לא ישנה זאות. אם הוא היה פדופיל לפני 25 שנה, הוא בטוח עדיין עושה את זה... ופדופיליה? אפשר לזכור לו את זה לעוד כמה דורות!

א. הוא לא

הכרתי אותו טוב ואני מכיר את המשפחה (לא אוכל לפרט יותר באופן גלוי). בארץ, כלומר בעשרים שנה האחרונות הוא לא חזר ע ל מעשיו. ב. אני גם סבור כמוך שבעבירות של פדופיליה לא צריכה להיות התיישנות לעולם. אם אני לא טועה, לאחרונה שינו את החוק בארץ ואין התיישנות על עבירות כאלה. אבל יתכן שאני טועה. בארצות הברית אין התיישנות.

תלוי מה העבירות

עבירות מס או רכוש וכדומה הגיוני להחיל התיישנות,אבל עבירות חמורות,איזה הגיון יש בזה?יש כאן אנשים שנפגעו קשות,מה זה משנה כמה זמן עבר מאז בוצעה העבירה?פושע צריך לקבל עונש,גם חמישים שנה אחרי ביצוע הפשע!אהה ואלוהים הוא הרי רחום וחנון אז אולי הוא באמת יתן לך התיישנות...

למה צועקים עליי?

אני סבור כמוכם שלא אמור להיות התיישנות על עבירות פדופיליה (לדעתי גם לא עבירות אונס, במיוחד בתוך המשפחה). אני רק חוזר ואומר, אל תלינו על בית המשפט בעניין הזה. תלינו על הרשות המחוקקת.

לחוד

New member
במאמר המוסגר

גם שליטת ישראל בשטחים הכבושים ואי החלתה עליהם את החוק הבינלאומי מבוססת לטענתה על לקונות חוקיות משפטיות, כגון שטח שלא היה שייך לשום מדינה (ברצועה) ועל כשלים בחוק הירדני (בגדה).

זה לא רק לטענתה

יש אפשרות סבירה לפרש כך. אם אתה רוצה אשלח לך עבודה סמינריונית שעשיתי בעניין המעמד המשפטי של אזור איו`ש.

/tapuzforum/images/Emo207.gifלחברי הפורום

אני נמצא בקורס נהיגה מונעת וכותב מהפלאפון. אז תתחילו להתעורר ולכתוב הרבה, כי אני מת משיעמום. תגובות ומסרים יתקבלו בברכה, העיקר להפיג את השיעמום הסיוטי הזה.

למעלה